Greetings from Blond

De speciale decemberzegels zijn er weer. Deze keer ging de eer naar Blond om voor een ontwerp te zorgen. Kleurrijk en vrolijk is het geworden, zoals bij Blond hoort. De dames gingen uit van het thema aandacht voor elkaar. Ze kwamen uit op cadeautjes in verschillende kleuren en vormen. Die passen mooi op een postzegel en het leuke is dat je er ook een raam in kunt zien. Je kijkt door een venster verschillende huiskamers binnen waar het feest gevierd wordt.

Koop je drie velletjes decemberzegels tegelijk, dan krijg je de Blond thuisagenda cadeau. Bij deze agenda voert eveneens de vrolijkheid de boventoon. Behalve de verfkwast namen de Blond-dames deze keer ook naald en draad ter hand. Verschillende maanden en weken zijn geborduurd in kruissteek of stiksteek.

14 gedachten over “Greetings from Blond

 1. Wat timmert Blond aan de weg zeg, ooit heel klein begonnen kom ik ze nu echtr overal tegen. Zelfs in het vliegtuig waar ze een prachtig ‘Delfts baluw’ ontwerp hadden gemaakt voor de kartonnen dozen waar het brood mee uitgedeeld werd. Knap van zo’n bedrijf!

 2. Blond en niet dom. Wat een vrolijke kerstzegels.
  Je raakt niet uitgekeken op hun site, wat een leuke produkten.
  Helaas is de agenda wat te klein voor mijn dagelijks gebruik. Vorig jaar had ik er twee in gebruik en dat werkt niet.
  Dames Blond vooral doorgaan.
  elma

 3. De Bonde Dames hebben eer van hun werk. Ik kocht vanochtend de zegels en vond ook, heel grappig, de kruis en hpkjessteken in de maandnamen, De agenda gaat naar DH, die heeft niet zoveel afspraken

 4. @Tijm, ooit met zijn tweetjes begonnen, en uit hoeveel personen zal het bedrijf nu bestaan?
  Je loopt ze inderdaad overal tegen het lijf!
  @Lous, inderdaad! Deze vrolijke kerstzegels doen het veel beter dan die van vorig jaar!
  @elma, deze agenda geef ik door want hij is voor mij eveneens te klein. Ik heb de grote eenvoudige familieagenda van HEMA op tafel liggen.
  @basje, geweldig dat jij een druk sociaal leven hebt en daar dus ook een agenda met meer schrijfruimte voor nodig hebt! Houden zo!

 5. @Mien B, … waardoor iedereen met een goed gevoel de feestdagen gaat doorbrengen! Dit jaar wordt het vrolijk, feestelijk, kleurrijk en super gezellig! Daar gaan we voor!

 6. Leuk al dat blond hier te zien , je blijft er geloof ik wel jong bij .
  Mijn blonde leeftijd is al lang voorbij , ik zit nu in de kunstblonde fase . . . . .
  Ik zie zulke leuke kopjes bij blond en die blauwe , je zou ze zo bestellen .
  Toch maar even verstandig zijn , dat kan later nog wel .
  Ik zal denk ik geen zegels kopen op z,n blonds .
  Maar net heeft de groenteman een bestelling meegenomen voor zegels t.b.v. ouderen die in eenzaamheid Kerst zullen vieren .
  Ik gun ze wel een leuke kerstboom of een middagje uit .
  Al kan ik het niet hebben dat er met kerst plotseling aandacht is voor eenzamen . Een jaar heeft veel meer dagen .
  Zoals het nu gaat kan ik mij opperbest vermaken in mijn eentje . In de week is er voldoende aanloop of mijn eigen uitloop af en toe als het tenminste niet te hard waait .
  De weekenden kan ik lekker doen zoals ik het wil , lezen luisteren kijken schrijven en internetten en er is nog een telefoon met een lange lijst telefoonnummers van veel familie en vrienden . Elke dag contact met de telefooncirkel van het Rode Kruis .
  Kan ik nog meer opnoemen ? En als ik op een dag mijn eigen stem niet veel nodig heb , ga ik toch gewoon een deuntje zingen . . . !!
  Voor wie ook wel iets voor de eenzame oudere wil doen zal ik toch de site even geven : http://www.ouderenfonds.nl
  Het ouderenfond heeft een keurmerk van het ministerie !

 7. Kheb ze!!
  Maar de agenda is eigenlijk wat groot voor mij. Toch is ie leuk.
  Bedankt voor de tip Berthi.

 8. leuke he? ik heb mijn decemberzegels ook al in huis. ik heb er altijd teveel maar gebruik ze in de llop van het jaar verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *