Gebreid dekbedovertrek…

Stel je eens voor dat je een dekbedovertrek breit. Afgezien van de hoeveelheid tijd en wol die erin gaat zitten, is het ook nog eens een zware klus. Heb je het breiwerk klaar, dan valt het dekbedovertrek als een baksteen op je lichaam zodat je nauwelijks adem kunt halen. Er is een beter idee. Koop een kant en klaar lichtgewicht ‘gebreid’ dekbedovertrek, en wel hier. Slaap lekker!

13 gedachten over “Gebreid dekbedovertrek…

 1. Weer eens wat anders dan kruissteken. Ziet er heerlijk warm uit en als het je kleuren zijn heb je er een mooi overtrek aan.
  Wat zou het anders ook super zwaar aan de waslijn worden en in de droger zou het misschien wel krimpen.

 2. handgebreid is het met zekerheid een ramp.met synthetisch materiaal misschien wat beter te hanteren, maar lijkt me niet lekker om onder te slapen, geef mij maar katoen , fijne dag

 3. Voor 13 euro en centen?? Ik vraag me af wat voor materiaal dat is, welk loon de makers is betaald. Enig gemak lijkt me niet haalbaar. Dit valt voor mij in de categorie: het moet niet gekker worden.

 4. Zag ze pas en moest aan jou denken !!
  En nu laat je ze idd zien.
  Het zijn gelukkig geen echt gebreide hoezen want dat is uche uche erg zwaar !!
  MiekeS het zijn printen.

 5. Mieke wees gerust, jij hebt jezelf al bewezen met die schitterende GAAA. Daar kunnen deze printjes echt niet tegen op.
  Ik had ze ook gezien, maar vond de kleuren wel erg somber.
  Maar het idee van de brei-print vind ik wél erg leuk. Net als de kruissteekjes bij de Hema.

 6. hallo alemaal
  IK vind het een heel leuk idee maar om onder zulke kleuren te slapen word ik niet vrolijk van. al ik blauw of rood in gedachten neem word het al een heel ander verhaal.
  Groet Elly S.

 7. Ik vind het helemaal geen mooie dekbedden. Je kunt ook te ver gaan met het imiteren.
  Soms verlang ik wel eens naar de mooie heldere witte lakens met een mooie wollen deken.
  Maar de dekbedden zijn wel erg gemakkelijk, dan hebben wij meer tijd over om te breien en te bloggen.
  elma

 8. Het idee van dit dessin is leuk, maar door de gekozen kleuren zijn ze erg somber. Ik probeer juist meer licht, kleur en ruimte te creëren in huis!
  Deze kleuren zal men gekozen hebben vanwege het herfst- winterseizoen, maar juist dan verlang je extra naar kleur!

 9. Dat de kleuren wat somber zijn is zeker .
  En ik blijf van de laagjes houden lekker smetteloze witte lakens en dan kun je gewoon kiezen in hoeveel laagjes dun of dik .
  Op plotselinge momenten opstijgende warmte is het gemakkelijk een laagje van je af te werpen .
  Vroeger hadden we logé,s uit Amerika ze sliepen zo lekker onder de witte lakens en besloten bij thuiskomst ook weer voor gewoon wit te kiezen .
  Mijn Zus klaagt er altijd over dat ze soms zo akelig wordt van drukke kleurig patronen van een dekbed , meestal als ze wegens ziekzijn veel op bed ligt .
  Zo heeft iedereen zijn levenswijze en manier van zich ter ruste te begeven .
  Het voornaamste is dat je lekker onder je dekking kunt dromen en er geen nachtmerries de baas worden .
  In plaats van mijn aantal nodige uurtjes te slapen ben ik nog weleens bij mijzelf op visite en ga dan een kopje thee drinken . Als ik maar niemand stoor .

 10. Grappig Berthi, ik ging even kijken waar de hoes verkocht werd en dacht dat het wel idioot duur zou zijn… Mijn mond viel open en klapte weer dicht, da’s een koopje! Dit in tegenstelling tot de tas van Karl Who? Inderdaad voor mij: Karl Who!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *