Nieuw decor voor Paul de Leeuw

Na vier jaar Mooi! Weer de Leeuw wilde Paul de Leeuw iets anders. In Lieve Paul staan kijkersvragen centraal, en Lieve Paul gaat op zoek naar het antwoord. ‘Met een vraag kun je veel meer aan de haal gaan. Wat is een calorie?, of Waarom zit er in elke mop een Jantje?, of Wie stuurt zijn kind nog twee jaar uit zeilen?. Dat is wezenlijk anders dan: Mag ik een cadeau voor mijn moeder? Dit vergt veel meer fantasie van mij en van de redactie dan simpel wensen inwilligen’, vertelt de presentator in een interview in Dagblad De Limburger.
Bij een nieuw programma hoort een nieuwe omgeving. Paul de Leeuw droomde al heel lang van een lakvloer en die heeft hij nu gekregen. Net als het rode doek. ‘Het wordt over het geheel iets chiquer’, vertelt Paul de Leeuw. Dan zijn we er nog niet. Gisteravond was de eerste aflevering van Lieve Paul en zag je het nieuwe decor? ‘Borduurwerk’, de kruis- en rijgsteek!

De uitzending kun je zien via deze link. Vanavond om 21.25 uur, Nederland 1, het vervolg Lieve Paul PS.

16 gedachten over “Nieuw decor voor Paul de Leeuw

 1. Ik vond het een mooie show, maar hij had nog niet de kracht van de vorige. Ik ga er echter vanuit dat dat gedurende het seizoen vast wel bij zal trekken.

 2. Zo borduurwerk in het decor , ik zag het niet .
  Het is altijd zo druk allemaal al bewonder ik hem en zijn team om van ieder onderwerp iets bijzonders te verzinnen .
  Borduurwerk vind je overal of het is op borduurwerk geinspireerd .
  In dure winkels en de gewone op een rij als V&D-Blokker-Hema die weten er wat van te maken . De tijschriften voor de dames/ vrouwen geven enorm aanwijzingen voor woonaccessoires , veel met borduur en andere handwerktechnieken ontworpen .
  Het mag zo nog wel een tijdje doorgaan en veel mensen inspireren .
  Zal straks eens kijken naar de kruis en rijgsteekjes achter Paul .

 3. hahahahah ik zei gisterenavond ,dit wordt een log van Berthi ;))))))))))))

 4. Na boer zoekt vrouw, de kruisjes van lieve Paul, gaan wij nu slapen met het duet van Jan Smit “ik heb een tuintje in mijn hart”
  De zondag is weer voorbij en morgen begint de dag weer met dames die kruisjes en steekjes komen maken.
  Elma

 5. @Annelies, hij moet nog warm lopen!:-)
  @Gerrie, de media aandacht voor handwerken/borduren mag nog heeeeeeeeeeeel lang doorgaan!
  @Hilly, nu moet ik je even iets vertellen. Ik kijk erg weinig tv. Toevallig zat ik gisteravond met een kopje thee voor de buis op het tijdstip dat de film De tweeling begon. Prachtige film die ik al meerdere keren zag. Op hetzelfde tijdstip zat Paul de Leeuw op het andere net. Gemist!:-)
  Maar, gisteravond laat stuurde Frederike mij een mail met de vraag of ik het nieuwe decor van Paul had gezien!:-)
  Vanmorgen dus de uitzending op internet bekeken en bovenstaande fragmenten eruit gehaald. Nou ja, Matthijs dan. Viel niet mee, er moest een trucje aan te pas komen!:-)
  @elma, de start van een nieuwe week met veel handwerkplezier!
  @lheurebleue, ja, heerlijk toch…
  @ine, jazeker!

 6. Van weekend moten werken. Dus geen tv kunnen kijken. Nu vind ik dat ook niet zo erg want Paul is niet mijn favoriet. Hij gaat me vaak te ver. Maar kruisjes kom je overal tegen. Vorige week zag ik nog een tas van esprit. Rose met kruissteeekjes erop. De verleiding was zeer groot maar toch niet gekocht. Aardig wat geurzakjes gemaakt voor collega’s die zoveel jaar getrouwt zijn en voor die gaan trouwen.

 7. Zelfs kruissteekjes kunnen me niet verleiden naar Paul de Leeuw te kijken!

 8. heb al dit “moois” gemist, Ben geen fan van Paul, heb lekker doorgewerkt aan mijn qilt voor bali(ik ga er niet naar toe hoor )

 9. Als ik naar het programma gekeken zou hebben was ik niet voor Paul, maar wel meteen voor de kruissteekjes gevallen zijn ;- ))

 10. Als er meerdere mensen in huis zijn heb je niet altijd de vrije keuze op welke zender de tv staat. Paul heeft vele kanten, van heel lief en gevoelig tot onuitstaanbaar.
  Het voordeel is wel je hoeft niet alles te volgen.(ik loop nog wel eens naar de computer) Voor een film heb ik meestal geen geduld.
  Elma

 11. Mooi programma was dat. Vind zijn nieuwe show ook heel leuk ondanks de tegenvallende kijkcijfers. Maar ik denk dat het wel goed komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *