Bachelor voor Matthijs

We gaan van het ene feest over in het andere. Vandaag werd Matthijs in de bloemetjes gezet. Hij mocht zijn Bachelor diploma voor de studie Informatiekunde in ontvangst nemen. Zo aangekleed en goed verzorgd als het gisteren op de HAN was, zo koel en kil was het vanmiddag op de Radboud Universiteit. We geven ze een herkansing met de Master uitreiking en dit zal zoals het er nu uitziet niet lang op zich laten wachten. Matthijs heeft zijn stage bij Vodafone er bijna opzitten, de mastervakken zijn nagenoeg afgerond, waar het nu nog op aankomt is de scriptie waar Matthijs de komende tijd aandacht aan gaat besteden. Wordt vervolgd…

Vandaag had ik tussendoor tijd om een expositie te bezoeken. Waar, hoe of wat, daar hoor je morgen meer over.

27 gedachten over “Bachelor voor Matthijs

 1. Matthijs, HARTELIJK GEFELICITEERD !!!
  Ook van jou heel knap en zeker zo’n mooie opleiding.
  Veel succes !!!
  Mams én fam. dubbelop feest daar bij jullie, wat mooi.
  En leuk de mooie koppies van je blije kinderen te zien 😉

 2. Dubbel feest in huize Smith.
  Matthijs en ouders Gefeliciteerd.
  Je maakt ons nieuwsgierig Berthi. Tussendoor…in Nijmegen? Wat is daar nu te zien. Hhmm volgende week de 4daagse, dan ben ik er ook vrijdag bij de intocht.

 3. Mathijs, Wat zullen jullie een feest vieren in huize Smith. Alle geluk voor de toekomst.

 4. Ha! Ik loop een beetje achter..gisteren even niet gekeken en nu kan ik dus in één keer zowel Matthijs als Eline als de hele familie feliciteren. Proficiat dus! Is trouwens misschien wel leuk om te weten; in de oost-europese landen wordt heel raar gekeken als je de familie van een jarige of anderszins gelukkige ook feliciteert….Wij proberen het áf te leren, want anders moeten we het steeds weer uitleggen (onze schoondochter is een poolse en haar ouders zijn er na 10 jaar nóg niet aan gewend), dus nu extra leuk dat we jullie als echte nederlandse en kennelijk ook heel hechte familie allemáál mogen gelukwensen!

 5. Matthijs, van harte!!!
  Wat geweldig Berthi, van die kinderen die het zo lekker doen!

 6. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpalen in het leven van je kinderen. Mooi schilderij heb je gisteren geplaatst.Van wie zou het zijn? Het ziet er Cobra-achtig uit.

 7. Nog een keer gefeliciteerd dus en succes met je vervolgopleiding.
  Ook voor Eline natuurlijk…ik had gister de tekst onder het schilderij volledig gemist!
  Berthi, ik ben nieuwsgierig.

 8. Het geluk kan bij jullie niet op in huize Smith. Ook jij van harte Matthijs.

 9. Matthijs geweldig ! Van Harte Gefeliciteerd..
  Bethi wat een knappe kinderen om trots op te zijn!!
  Heerlijk is dit toch als het goed met ze gaat !!

 10. wat een bollebozenfamilie daar bij die Smithjes. Gefeliciteerd. Ga nu maar genieten dit weekend. en neem even rust die tentoonstelling loopt niet weg.

 11. Daar staat Matthijs in de schijnwerpers !
  Hij is als het nodig is een goede vertegenwoordiger wanneer z,n moeder eens een keertje afwezig is .
  Daar zijn we hem heel dankbaar voor !
  Omdat we hem al een beetje kennen , mogen we hier op z,n receptie komen .
  Matthijs van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma !
  Ik wens je veel goeds voor je volgende plannen !
  Een dubbel feest in de familie , mooi om dat te vieren .
  Dus beste familie , nogmaals gefeliciteerd !

 12. Nu zien wij Matthijs ook een keer in vol ornaat met het felbegeerde diploma in zijn hand. Wij zagen eerder al de achterkant van Matthijs met zijn vriendin onder moeders paraplu. Ook is Matthijs degene die als Berthi van huis is ons toch voorziet van onze dagelijkse logjes, waar wij erg blij mee zijn. Van harte gefeliciteerd met dit behaalde succes en op naar de volgende stap. Er komt misschien een tijd dat jouw portret als hoogleraar ook in deze gallerij hangt. Wat mag je gelukkig zijn dat je wiegje in dit gezin heeft gestaan en jullie al deze kansen (met jullie eigen inzet) krijgen. Nu wachten wij nog op de jongste telg die wel weer aan een schaaktoernooi mee zal doen en door ons gevolgd wordt.
  familie Smith, een goede zomer toegewenst.
  Elma

 13. Het kan niet op ….nu fijn vakantie vieren? wat een voldaan gevoel zullen jullie hebben. Gefeliciteerd LIES

 14. Iedereen hartelijk bedankt voor de felicitaties!
  Helaas zit er voor mij geen vakantie in, ik moet me nu richten op mijn masterscriptie en misschien (hopelijk niet…) op hertentamens.

 15. Ook jij Matthijs Gefeliciteerd met het behalen van je bachelors. Jullie zijn keien daar in de familie Smith!!Berthi wat fijn dat zowel Matthijs als Eline geslaagd zijn. Dat moet goed aanvoelen. En wat een spanning zal er geweest zijn van te voren. Geweldig hoor!

 16. Matthijs en Eline nog van Harte met Jullie bereikte resultaten.Daar kunnen jullie samen met jullie ouders trots op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *