The House of Eliott II

Regelmatig, zelfs vorige week nog, krijg ik vragen over de Britse dramaserie The House of Eliott. Dacht ik dat het nog maar een jaartje geleden was dat deze prachtige serie op tv te zien was, maar het is inmiddels alweer twee jaar geleden. Wat heb ik toen genoten van het magnifieke acteerwerk en de stralende kostuums uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Ik besloot om de dvd-box te kopen.

Heb je twee jaar geleden de herhaling van The House of Eliott gemist, en heb je de dvd-box niet, dan krijg je vanaf vandaag een nieuwe kans. Wederom zendt de KRO iedere werkdag rond de klok van half zes The House of Eliott uit. Veel kijkplezier.

8 gedachten over “The House of Eliott II

 1. Ik had het in de gids gezien. Maar half zes is een lastige tijd. Dus toch maar eens uitkijken naar de DVD-box.

 2. Is dit de tijd dat de mensen wachten op het thuiskomen van de familie, wat een ongelukkige tijd maar ik ga toch rpoberen er iets van te vanagen

 3. Half zes is niet het meest ideale tijdstip. Overigens was dat twee jaar geleden precies hetzelfde.
  Tja, ik heb de dvd-box en hoef nu niet rond de klok van half zes achter de tv te zitten!:-)

 4. En ik zit trouw voor het scherm .
  Tenminste zo mogelijk als ik op tijd thuis kan zijn na een beetje winkelen .
  Het is toch steeds weer genieten .
  Ik heb zeer veel bewondering hoe alle decors , binnen en buiten en al de prachtige kleding zijn gemaakt , ik denk een kostbare aangelegenheid . Maar daar genieten we dus nu al jaren van .

 5. Prachtserie! wauw. ter herinnering ligt een briefje op mijn keukentafel: 17.35…N2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *