Elf Fantasy Fair

Esther: ‘Nou, de Elf Fantasy Fair zit er weer op! Het was een veelkleurige dag met een hoop originele en prachtige kostuums. Opvallend is dat er toch ieder jaar best veel mensen in de kleuren zwart/paars/donker verschijnen. Dus wij waren met onze regenboogkostuums wel een opvallend iets. Het zonnetje scheen heerlijk, dus de verschillende soorten stoffen in mijn jurk kwamen prima tot z’n recht ! Ik heb een hoop leuke reacties gehad op de creatie. Er waren zelfs mensen die de link met Joseph legde… en dat was het leukst, want dat was tenslotte ook mijn inspiratiebron!
Een fantastische dag vol inspiratie die ik weer opgedaan heb voor de volgende jurken die ik vast nog ga maken in de toekomst. Op de foto’s zie je mij en mijn neef in onze dromenkostuums.’

9 gedachten over “Elf Fantasy Fair

  1. Prachtige foto’s. De dromenjurk staat je geweldig. Enne… je hebt ook nog
    een bijpassende jas voor je neef gemaakt. Wat een klus zeg, maar echt super mooi!

  2. Nu Esther de jurk draagt en het mooie lentegroen op de achtergond lijkt de jurk nog mooier.
    elma

  3. Esther wat mooi! Krijg je nou ook al eens het verzoek om een bruidsjurk te ontwerpen? Daar moest ik meteen aan denken toen ik de foto’s zag.

  4. feestelijke elfen en eljes komen er voorbij. Wat een opluchting moet het gweest zijn dat het mooi weer was, Moet er niet aan denken dat al dat moois nat zou worden

  5. Esther, wat een mooi stel zijn jullie. Een heel werk moet het zijn geweest, maar een schitterend resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *