Schatkist van Niels

Mien B heeft een feestelijke dag, haar kleinzoon doet zijn Eerste Heilige Communie. Net als voor kleindochter Britt en Linn maakte Mien B voor Niels een patchwork schatkist om al zijn dierbare spulletjes in te bewaren.

16 gedachten over “Schatkist van Niels

 1. Niels, van harte gefeliciteerd met deze speciale dag. Je zult vast een mooie dag hebben gehad. Oma Mien heeft een prachtige schatkist voor je gemaakt. En nu dierbare spulletjes gaan verzamelen!

 2. Nou Mien, dat is een echte “juwelendoos”! Wat mooi, enne, Niels proficiat.

 3. mooir schatkist voor Niels, Knap werk Mien Het is vast een hele mooie dag geworden.

 4. Niels van harte gefeliciteerd met deze bijzondere dag, ikzelf heb er na 55 jaar nog heel mooie herinneringen aan. Je boft me je lieve oma die ook voor jou een mooie schatkist heeft gemaakt.
  Mien ook jij gefeliciteerd en wat lief dat je voor elk van de kleinkinderen zoiets persoonlijks maakt.

 5. Wat een mooie kleurencombinaties, echt Mienwaardig. Wat zullen je kleinkinderen later nog steeds van deze kist genieten.
  elma

 6. Aan Niels en zijn Oma hartelijke felicitaties , met dit bijzondere gebeuren !
  Met deze kist wordt Niels natuurlijk een echte schatbewaarder .
  Ben wel benieuwd of hij een enkele keer zijn Oma toestaat om zijn schatten te mogen bewonderen . Het deksel zo prachtig gemaakt met die enorme N met een schitterende diamant versierd .

 7. Mien B super lieve Oma dat je bent!! wat zal je kleinzoon hier blij mee zijn GEFELICITEERD Beide!!

 8. Ik heb hem in het echt gezien en hij was weer erg mooi geworden. Niels vond het ook erg geweldig. Hij straalde gewoon om zijn schatten in deze kist op te bergen. Nu hebben al 3 kleinkinderen van oma Mien zo’n mooie schatkist. Die van Linn is ook nog te vinden op deze blog (25-5-2008).
  Oma heeft er nog 4 te gaan !! voor Nick, Nina, Bijke en Emke. Wie weet lukt het haar om ook nog voor deze vier zo’n leuke schatkist te maken.

 9. @Judith, ik was vergeten om de link te plaatsen naar de schatkist van Linn. Alsnog gedaan. Goed dat je mij er aan herinnert.
  Ik kan me voorstellen dat de andere kleinkinderen allemaal uitkijken naar zo’n mooie schatkist. Oma Mien weet wat haar nog te wachten staat!:-)

 10. Mien B, weerom een geweldige schatkist !!
  Lees hier dat Niels er heel blij mee is.
  Ik zou best wel willen meekijken wat hij erin heeft gestopt/gaat stoppen !!;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *