Textiel Plus-dag 2009 II

‘Bloemenkrans voor de mast van de langste dag viering in Zweden’, schrijft Riemke. ‘Altijd weer die cirkel, die ketting als symbool van eeuwig leven! Hierbij de ketting, omdat je die het mooiste vond.’

Vandaag was ik in Nieuwegein voor de Textiel Plus-dag. Je kon me herkennen aan deze mooie gebreide ketting van Riemke. Morgen komt het verslag, met foto’s, van deze inspirerende dag.

12 gedachten over “Textiel Plus-dag 2009 II

 1. Ben heel benieuwd war er allemaal te zien en te beleven was ….kijk dus uit naar morgen!

 2. Mag ik via deze site aandacht vragen voor het borduurproject “Inspiratie-Afghanistan”? In HzG 142 heeft een groot artikel gestaan over dit project – wij, Terry en ik, organiseren nu voor een tweede tentoonstelling de actie voor Nederland. Kijk op http://www.picasaweb.google.com/tulpactie en/of mail naar tulpactie@gmail.com. We hopen er een prachtige tentoonstelling van te kunnen organiseren én zo de Afghaanse vrouwen te kunnen helpen!

 3. Ben heel benieuwd naar wat jij te vertellen hebt. Ik heb me gisteren gebogen over 16draads linnen onder de bezielende leiding van Margreet Beemsterboer. Het principe ken ik, nu m’n huiswerk nog ;-))

 4. Beste Berthi,
  Wat heb je een leuk en inspirerend weblog.
  Gisteren ben ik ook naar de textiel plus dag geweest,en heb ik uiteraard heel veel gezien.
  Topper vond ik de stand moeder aarde,zo oer,zo
  puur.Ik geniet nu nog steeds en probeer wat dingetjes uit van wat ik heb gekocht.
  veel groetjes Jeanne Vosbeek Hoofddorp:-)

 5. Berthi jouw weblog wordt genoemd in Trouw.
  Onderwerp; de crisis. Jij hebt sokken gebreid van een oude trui. Ik stuur je nog wel even wat meer informatie.
  Groet Margriet

 6. Berthi je zult zeker veel gezien hebben gisteren en wat een prachtig herkenningsteken droeg je !
  Geheel in stijl , zoals een burgervader zijn ambtsketen draagt .
  Wij hebben alle geduld om te wachten op je verslag .
  Er is hier toch elke dag iets te beleven en ondertussen kan een ieder verder gaan met z,n sokken af te breien of de borduursteekjes op de mooie linnenstofjes aan te brengen .
  Dat maakt dat er steed weer nieuw nieuws is .
  Lieve groetjes , Gerrie

 7. Leuk dat ik je gisteren tussen die duizenden belangstellenden nog tegenkwam!
  Er was zoveel te zien, dat ik er verschillende logjes aan ga besteden. Vandaag het eerste over de kunstwerken.
  Misschien gaan we dubbel, maar dat is niet erg. Zulke mooie dingen mogen alle aandacht!
  Het enige minpuntje vond ik (net als vorig jaar trouwens) de overkill aan vilt op de “markt”.

 8. Wat een mooie blauwe bloempjes, echt voorjaar.
  Morgen kijken wij verder naar Berthi’s verslag.
  Elma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *