Tante Bet

Tante Bet, is een rubriek in Dagblad De Limburger waar plaats is voor een kritische noot, een toefje society-nieuws en een knipoog naar hotemetoten die zichzelf soms te serieus nemen.

Vandaag neemt Tante Bet onder andere het briefje reptiel ontsnap! onder de loep.

Tante Bet: ‘Mijn man was nog iets vreemds tegengekomen in de binnenstad. Allemaal mensen met een heel klein plastic kikkertje. En een briefje ‘reptiel ontsnapt’. Mijn man ging op onderzoek en kwam er al snel achter dat het reptiel het toegangskaartje was voor het Theater van het Venein van meneer Frans Pollux. Stond mijn man met zijn kikkertje. Dat blijkt nu geen reptiel maar een amfibie te zijn. Afwachten of je daar ook het theater mee binnenkomt. Wel is duidelijk geworden dat meneer Pollux beter is in het schrijven van liedjes dan het thuisbrengen van dieren.’

10 gedachten over “Tante Bet

 1. Grappig dat je waarschijnlijk naar het theater kunt met een plastic slang.
  Een slang is een reptiel dat niet kan horen en past niet zo goed bij een theaterbezoek, waar je naar toe gaat om wat te horen zou tante Bet zeggen.
  elma

 2. Hahaha, ik vind het wel een originele actie!
  Wat zou meneer Pollux straks met al die “reptielen” gaan doen?

 3. Wel een leuke manier van uitnodigen, maar of je er veel mensen mee krijgt? Rijk zal hij er in ieder geval niet van worden.

 4. @marian’ne m, jazeker, een kikkertje is toch heel wat anders dan een slangetje!:-)
  @annita, ik heb ook zo mijn vraagtekens.

 5. Het slangetje zal in meneer Pollux’show wel aan de orde komen, maar ik zou er geen zin in hebben om dat uit te vogelen.
  Enfin Berthi, geen enge dingen meer om over na te denken ;- )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *