23 gedachten over “Reptiel in de brievenbus…

 1. Start van een reclamecampagne???
  Lollige jeugd???
  Iemand die niet weet dat carnaval voorbij is???
  Berthi, ik hoop dat je goed slaapt vannacht 😉
  Ben heel nieuwsgierig.

 2. Is deze slang alleen in huize Smith ontvangen, of ook bij de buren?
  Wij wachten op de ontknoping.
  elma

 3. Ik heb de buren nog niet gesproken. Maar wie gaat er één briefje tikken om vervolgens het maar op één adres in de brievenbus te doen?
  Het kan, maar toch…

 4. Nieuwe apotheek in de buurt? Euh…dierentuin? Nou ja over een week weet je het!

 5. Reclame voor een nieuwe winkel ofzo? Is het de bedoeling dat je gaat bellen met krant/politie/gemeente? Hopen ze op deze manier goedkope publiciteit te krijgen?
  Het is wel een manier om goedkope publiciteit te krijgen.

 6. @ine, geen nieuwe apotheek en geen dierentuin.
  @loesje, ja, wie weet een nieuwe winkel. Daar had ik nog niet aan gedacht. Een publiciteitsstunt.
  Als ik meer weet laat ik het uiteraard weten.

 7. het lijkt mij ook een publiciteitsstunt of zo.
  ik zag hier overal reclameborden met een oranje plastic mannetje en teksten als ‘ik zit in je dashbord’ ‘ik zit in je xxx’. gisteren bleek dat dat een ‘bewustzijnscampagne’ is om plastic apart te laten inzamelen. het werkt wel zo’n campagne waarbij je mensen nieuwsgierig maakt.

 8. Als het om het groene plastic mannetje gaat dan moet je straks je plastic apart inzamelen, bij ons in de gemeente kregen we juist bericht dat ze er niet aan meedoen.

 9. Wat kun je mensen toch gek maken. En iedereen is opeens nieuwsgierig naar het verhaal wat er achter zit. Ik ook hoor.

 10. Hier is het inzamelen van plastic per 1 januari van start gegaan. Het deed mij beseffen hoeveel nodig maar ook onnodig plastic er door mijn handen gaat.
  De slang die je in de bus hebt gekregen is van plastic. Daarom vind ik het een bedenkelijke actie. Net als de nieuwe pasjes van de ING, die ik deze week kreeg toegestuurd, terwijl de oude exemplaren nog jaren gebruikt hadden kunnen worden.
  Plastic is een geweldig materiaal. Maar onnodig plastic is in mijn ogen verwerpelijk.
  Ik ben wel erg benieuwd waar de slang-actie toe leidt! (Doel bereikt voor de afzender, lijkt me.)

 11. Het zou een prima idee zijn als het plastic apart ingezameld wordt. Hoeveel plastic verpakking komt er ons huis niet binnen.
  Venlo is wel ver weg om mijn lege shampoo fles te brengen.
  elma

 12. De oranje mannetjes kom ik sinds enkele dagen overal tegen. De affiches zijn erg goed gemaakt. Je kunt er niet omheen. Of je wilt of niet, je aandacht gaat naar het oranje mannetje. In een krant las ik gisteren of was het al weer eergisteren over het apart inzamelen van plastic afval.
  Als je er bij stilstaat verbruiken en gooien wij veel plastic weg. Deze slang is ook van plastic, maar heeft niet met het inzamelen van plastic te maken. Laat op de ochtend vandaag kreeg ik een telefoontje van een lezer uit mijn buurt die me liet weten dat de uitleg vandaag in de regiokrant staat. Deze krant krijg ik vanavond (wij ruilen van krant met de buren, wij hebben de NRC en zij hebben de regiokrant) en dan zal ik het verhaal toevoegen aan de log.
  Wordt vervolgd…

 13. Hier wordt plastic al een tijd apart ingezameld.
  De poster met het oranje mannetje hangt al een tijdje in ons bushokje.
  Ben benieuwd wat jouw slangetje betekent.
  Had hier niet in de bus moeten vallen want DH heeft slangenangst en had er korte metten mee gemaakt :-))

 14. Eigenlijk werd ik meteen een beetje pissig! Maar mezelf kennende vond ik dat ik eerst de reacties hierboven maar eens moest lezen. Heb ik gedaan, maar ik blijf toch pissig, ik hou er niet van om mensen zich van alles te laten afvragen en zeker niet met zo’n akelig slangetje.
  Maar nieuwsgierig naar het verloop ben ik wel.
  Ik hoop dat je er geen last van hebt Berthi.

 15. @Corrie, het briefje met het slangetje vond ik laat op de avond in mijn brievenbus. Ik vroeg me direct af: waar slaat dit op. Ik zag de lol er niet van in.
  Ik ben wel gaan googelen of ik informatie kon vinden, niets dus. Tot vandaag bij tante Bet in de krant de uitleg te lezen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *