Turn me round

Deze afbeeldingen van Otto Bromberger komen oorspronkelijk uit Dreh’ mich um, rund herum, eind 1890 in Duitsland uitgegeven. De portretten waren origineel niet ingekleurd.
Het boekje heeft een afmeting van 10,5 x 15 cm en telt 16 portretten.
Ik kan het boekje omdraaien om het andere portret te zien. Jij zult je computerscherm om moeten draaien! Veel kijkplezier met deze grappige plaatjes!

20 gedachten over “Turn me round

 1. oh wat leuk enne …ik ken t niet: nog leuker Berthi ,t is je weer gelukt!!!

 2. @Hilly, (*_*) (*_*) (*_*)
  En ik maar denken dat jij zowat alle boeken kent!:-) Des te leuker dat ik nu eens een boekje kan laten zien dat nieuw voor je is!:-)

 3. Na een mislukte handstand op mijn bureau kwam ik op een ander idee. Met de rechter muisknop opslaan in mijn afbeeldingen, bewerken en omdraaien, afdrukken en nu kun je de plaatjes op twee manieren gebruiken.
  Ha, ha, wat een leuk einde aan deze dag.
  elma

 4. Ik kende de plaatjes al. Dat is maar goed ook, ik doe namelijk mijn handstand niet eerder dan na 1100 uur. Zo zie je maar weer dat je vaak alleen die dingen ziet die voor de hand liggen.

 5. leuke plaatjes moet alleen de tip van
  Elma nog even uitvoeren het is je weer gelukt om ons te laten genieten (lachen)
  groet Elly S

 6. O Berthi, zo leuk dit, hier hou ik erg van! Ik heb ook een klein boekje met afbeeldingen die hier erg op lijken, ga straks direct even zoeken.
  DS zou zeggen: VET GAAF!

 7. ja..kostelijk , dit soort grappen.Ook ik heb ergens zo’n boekje met ogen-bedrogen-dingen.Ik denk in H. En ach, Elma, die handstand lukt toch best? Je plafond is in elk geval hoog genoeg om dat op je bureau te kunnen doen, nietwaar?
  Ik ben gelijk aan het fröbelen gegaan: heb ze geprint op pinpasformaat, uitgeknipt en gelamineerd en door de 5 ontstane kaartjes een gat in de hoek gemaakt, sleutelring erdoor en ha! oma heeft weer een grapje voor de kleinkinderen in haar tas. Zo lang ik dit niet voor commerciële doeleinden doe mag dat volgens mij wel…(-:

 8. @marian’ne m, au!!:-)
  @Balsmien, … en cool!:-))))
  @frouke, enig idee! De kaartjes staan ook nog eens heel fleurig aan een sleutelring!

 9. De plaatjes zijn erg leuk. Maar ik lig helemaal in een deuk als ik me voorstel: Elma in handstand en anderen (ik eerst ook hoor) in allerlei gekke bochten wringen om de andere kant ook te kunnen zien.

 10. Leuke plaatjes Berthi en met de tip van Elma afgedrukt,dank jullie wel .

 11. Zonder capriolen heb ik ze net bekeken, eerste ven de plaatjes opgeslagen in afbeedingen en dan roteren, toch een stuk veiliger. Ze zijn énig Berthi!
  Leuk om er zelf een boekje van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *