Goed nieuws voor Handwerken zonder Grenzen

Het volgende berichtje staat te lezen in Handwerken zonder Grenzen (151), dat eind januari verschijnt:

Handwerken zonder Grenzen wil zich verder ontwikkelen tot een structureel kwalitatief hoogstaand magazine en heeft gezocht naar een daarbij passende formule. In dat kader is door de uitgever contact gelegd met de waarschijnlijk nog bij velen bekende Margreet Beemsterboer. Zij gaat zich vanaf nu als hoofdredacteur inzetten voor Handwerken zonder Grenzen, samen met Ineke Siewertsen, haar collega bij Needles4all.’

Zeer verrast en blij was ik met dit bericht dat ik op 16 januari ontving. Met deze goede ontwikkeling krijg ik weer vertrouwen in Handwerken zonder Grenzen.

Dames, ik wens jullie heel veel succes, en ik heb alle vertrouwen in jullie. Met z’n allen kijken we uit naar de boeiende artikelen die gaan komen.

Dit goede nieuws staat eveneens te lezen op de blog van Marcella.

27 gedachten over “Goed nieuws voor Handwerken zonder Grenzen

 1. “Change” en “Yes we can”, zeer actueel door de nieuwe president van de USA (Ik zag net de inauguratie op tv.), geldt nu dus ook voor HzG!
  “God bless HzG!!!!”
  Succes gewenst aan Barack Obama, Margreet Beemsterboer en Ineke Siewertsen!

 2. Ik denk dat met Margreet er een kans aanwezig is dat het blad zijn kwaliteit weer terugkrijgt. Goed nieuws!

 3. wat leuk dat marcella en jij naar elkaar verwijzen voor dit positieve bericht. en nu maar uitkijken naar de komende nummers …

 4. Geweldig goed nieuws! Margreet en Ineke staan voor KWALITEIT. Precies wat mijn favoriete blad nodig heeft. Veel succes toegewenst.

 5. Wat ben ik blij met dit goede nieuws, ik was ernstig aan het overwegen mijn abonnement na zoveel jaren op te zeggen en over te gaan op losse nummers kopen omdat ik op enkele goede artikelen na kwaliteit en diepgang miste. Veel succes Margreet en Ineke.

 6. Margreet en Ineke, maak er iets moois van! Ik heb er alle vertrouwen in dat onder jullie leiding Handwerken zonder Grenzen weer een geweldig geliefd blad voor alle handwerkers zal worden.
  Veel succes, Carla M

 7. Ik ben zojuist begonnen met een borduurwerk van Margreet en die vind ik prachtig dus dat belooft vast en zeker alle goeds voor HZG.

 8. Daar verheug ik me op!! Het was mijn plan om mijn abbonement op te zeggen, maar nu heb ik er vertrouwen in dat het weer de moeite waard blijft en we weer inspiratie kunnen opdoen. Riet.

 9. Ja, heel erg blij met deze ontwikkelingen en deze enorme hoeveelheid zo positieve reacties zegt een heleboel nietwaar? Voor Margreet, Ineke en de uitgever waarschijnlijk een behoorlijke steun in de rug, tenminste dat hoop ik. Ook ik wens jullie van harte succes!

 10. ik ben erg benieuwd hoe het er uit gaat zien het is vast een positieve ontwikkeling
  ik kan bijna niet wachten dat hij op de mat valt,je hebt ons wel nieuwsgierig gemaakt.
  even wachten nog.
  groet Elly

 11. Ik heb wel mijn abo opgezegd vond het blad de laatste tijd niet meer zoals het was, ben benieuwd of ik er nu spijt van zal gaan krijgen. Ik hoop het wel en dan neem ik gewoon lekker weer een abo op de Hzg. Ik heb nog een aantal nummer te gaan tot mijn abo afloopt.

 12. Gisteren was ik in de boekhandel waar ik de HZG altijd koop, maar de nieuwste was er nog niet. Ik wens Margreet en Ineke heel veel inspiratie toe en mijn felicitaties met hun benoeming.

 13. Hoy Berthi.
  Dank je wel voor de enorme informatie over “oud textiel” op je webside. Heb er van genoten je kent me wel v/h blauwdrukken. Ergens treffen we elkaar wel weer via MERKWAARDIG/Quiltnieuws/ of ver.Kostuum. Denk dat ik heel ideetjes voor je heb kom anders langs in Voorburg. groetjes anneke.

 14. @anneke landeweer-vahrenkamp, wat ontzettend leuk om op mijn blog een reactie van je te lezen. Ik ken je zeker nog. Het is alweer eventjes geleden dat we elkaar zagen. Het was in Nijkerk op de quiltersdag waar ik een lezing gaf over de mangeldoeken. Dat is nu vier jaar geleden. Wat vliegt de tijd! Jij vertelde over je kennis en belangstelling over blauwdrukken. Heel interessant. Het zou zeker leuk zijn om je weer treffen op een van de textieldagen.
  Op dit moment heb ik geen idee wanneer ik in de buurt van Voorburg kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *