Familie eekhoorn

Familie eekhoorn komt nog steeds dagelijks langs voor de smakelijke maaltijd, en het is mooi dat het me weer gelukt is om vanuit de keuken enkele foto’s te maken.Voor eerdere foto’s van familie eekhoorn moet je bij deze log en deze log kijken.

Vandaag heb ik in totaal acht uur gereisd om de prachtige expositie Quilts – Kunst met een Q in het Fries Museum te zien. Morgen komt er een verslag en foto’s.

21 gedachten over “Familie eekhoorn

 1. Beeldschoon die eekhoorn(s)! En dat nog plaatsen na zo’n expeditie naar het hoge noorden? Geweldig!

 2. Prachtige foto’s Berthi wat leuk. Dit is toch genieten voor jou.
  Ik hoop dat je van deze prachtige momenten nog heel lang kan genieten!!!
  Fijn weekend verder !!

 3. Hoi Berthi,
  Wat een prachtige foto van ‘jullie’ eekhoorn. Ik kan me voorstellen dat die kleine rakker je helemaal betovert! Die pluimpjes aan de oortjes vind ik zo leuk…
  Ben benieuwd naar je verslag.

 4. Je eigen ZOO in je tuin. Erg mooi.
  En je was in us heitsted Ljouwerd!!
  Had ik dat geweten dan had ik even naar het museum gefietsd en je dag gezegd.
  Ik hoop voor je dat de 8 uur reizen het waard was. Heb je nog meer gedaan in Ljouwerd, bijvoorbeeld het prachtige keramiek museum de Prinsessenhof bekeken of geslenterd door de oude binnenstad?

 5. mooi dieretjes en opdeze manie zijn het echt Smth´s eigen fijne zondag ga uitrusten van je wereldreis.

 6. Geweldig die eekhoorn, ik ga vrijdag naar de Quilttentoonstelling in Leeuwarden.
  Leeuwarden is ver, rust vandaag maar lekker uit en geniet na.

 7. Schitterend deze foto’s. Maar we hebben al eerder deze rakkers gezien. Ze zijn erg fotogeniek.
  Ha Leeuwarden, ben benieuwd naar jouw verslag én foto’s.

 8. Dat is toch puur genieten, ik mocht willen dat er bij ons elke dag een eekhoorn in het parkje was.
  Groetjes
  Ines

 9. Wat weer een prachtige foto’s, schitterende beestjes.
  De benedenbuurman van Wilma (Frankfurt) die veel voor het raam naar buiten zit te kijken ontdekte ook eekhoorntjes in de boom.
  Buurman begon ze te voeren met walnoten en Wilma heeft voor hem een eekhoornvoederhuisje besteld. Nu liggen de walnoten droog en de vogels komen er niet bij. Ook ik heb de voederhuisjes in Nederland gevonden, een mail met de gegevens zijn naar je verstuurd.
  Elma

 10. Berthi, wij zijn indertijd met de trein naar de tentoonstelling letter voor letter in Leeuwarden geweest. Vanuit Sittard bijna 5 uur. Op de terugweg zei de conducteur tegen ons: “Hadden jullie niks beters te doen” !!! Nee, dat hadden we niet. Leuk die eekhoorn!

 11. Wat een prachtige foto’s en van zo dicht bij kunnen nemen, echt heel mooi!

 12. De tentoonstelling in het Fries museum is echt geweldig! Ik heb er een workshop gevolgd en de eerste beginselen van het Patchworden geleerd. Quilten komt nog aan bod. Het lijkt me leuk om die technieken te kombineren met borduren en kantklossen.

 13. @Tijm, helaas was er geen tijd meer om iets anders te doen.
  Ik had het erg leuk gevonden als je even langs was gekomen in het museum. Hadden we gezellig samen een kopje thee kunnen drinken.
  Overigens wist ik niet dat je zo dicht bij het museum woont. Dit onthoud ik voor de volgende keer.
  @Elza, voor jou is het museum bijna om de hoek. Dat wordt een fijne dag voor je, het is een geweldige tentoonstelling.
  @Elma, dank je voor je mail met het eekhoornvoederhuisje. Ik verstop de walnoten onder een struikje, niet zo ver van de keukendeur. De eekhoorns weten de weg hier naar toe heel goed te vinden. Ik denk dat ik het voorlopig maar zo laat.
  @mieke s, eigenlijk valt het reuze mee. Je kunt ontzettend veel ondernemen op één dag. Ik had veel leesvoer bij me. Het was wel fijn dat ik geen vertraging had. De overstappen verliepen vlekkeloos waardoor ik voldoende tijd had voor het museum.
  De expositie Letter voor Letter was ook zo de moeite waard.
  @Nadia, het blijven grappige beestjes om naar te kijken.

 14. Dat is toch wel een heel bijzonder huisdier Berthi en een huisdier mag het toch wel noemen als hij zo regelmatig poseert in jullie tuin. Je zorgt ook wel erg goed voor hem, wie zou dan gaan verhuizen ?!

 15. @MarianneD, (^_^) (^_^)
  @Corrie, hij is wel moeilijk te vangen voor de camera!:-) Af en toe lukt het me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *