Afsluiting Harten-project

Vandaag de afsluiting van het Harten-project. Het werd tijd, hoor ik je denken! Dat vond ik ook! De afgelopen twee dagen liet ik de boel de boel en ging samen met manlief aan de slag om de laatste foto’s van het ABC… project en het Harten-project uit te zoeken. Mooi dat Matthijs tijd had om de foto’s te plaatsen in de fotogalerie. Eindelijk kan ik zeggen dat dit mooie internetproject is afgerond. Het geeft mij een zeer goed gevoel. Er zijn 34 ABC-foto’s en 158 hartenfoto’s te bekijken. Mis je een foto of kom je een fout tegen, laat het me weten zodat ik het snel kan veranderen. Veel kijkplezier!

Op de foto hierboven zie je een geweven hartje van Ekelund. Het is te koop bij Kronenburgh Landgoedlinnen. Deze schitterende kaart kreeg ik toegestuurd door Mien B. Al eerder stuurde Mien B het grappige schaapje uit dezelfde collectie.

Elza maakte dit hartje van een mooi hartenstofje en verstuurde ze voor de kerstdagen.

28 gedachten over “Afsluiting Harten-project

 1. Berthi van harte gefeliciteerd met het afronden van dit gigantische project. Wij hebben er met heel veel plezier aan gewerkt.
  Elma

 2. @Elma, … en ik heb er met heeeeeeeeel veeeeeeeeeel plezier aan gewerkt met heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel enthousiaste mensen! We gaan verder met het genieten van het noord-zuidproject: Het pronkjournaal!
  Een geweldig uniek idee van je, Elma!!!

 3. Berthi het was ook prachtig om te zien hoe jij al die mensen enthousiast wist te maken. Met als resultaat een schitterende tentoonstelling.

 4. Door de drukte van de afgelopen tijd ben ik een tijdje niet bij je langs geweest. Heb even zitten “bladeren” in je log. Leuk. Ik wens jou een goed en creatief 2009.

 5. Berthi, gefeliciteerd dat het nu afgelopen is, het was leuk en een groot succes. Nu het boekje!!!!!!!!!!!!

 6. Berthi, van harte gefeliciteerd met dit schitterende project! Bedankt om mijn hart te plaatsen.

 7. Dankzij het hartenproject zijn er contacten gelegd en vriendschappen geboren in de “echte” wereld. Jouw blog mag met recht het hart van handwerkend Blogland genoemd worden!
  Nogmaals dank voor alle energie, geld en liefde die je in dit hartelijke gebeuren hebt willen steken!

 8. Jawel, ik was weer eens ernstig lang verdwaald tussen het linnen en katoensatijn en nog veel meer moois. Wat is daar veel moois te zien op die links, ik zag een kinderdeken met de Moomins erop en ook een prachtig kersttafellaken van Carl Larsson. Ik heb me beheerst…jammer genoeg!

 9. @yvonnep, mijn nieuwe project is mijn boekje!
  Dus even geen internetproject. Nu, eigenlijk wel een internetproject, dat is het noord-zuidproject: het pronkjournaal. Zowel in het noorden als het zuiden van het land zijn er dames bezig om een schitterende pronkrol te maken. Regelmatig komt er een verslagje op mijn blog te staan van hun vorderingen, en… als extra geeft Elma nieuwe patronen.
  Dus, toch een heel mooi bijzonder project weer.
  Als mijn boekje klaar is, kijk ik weer wat de mogelijkheden zijn voor een project dat via mijn blog kan lopen.
  @Saskia, dank je! Ik vind het geweldig dat er zoveel mooie vriendschappen zijn ontstaan en niet te vergeten veel nieuwe handwerkblogs zijn geboren.

 10. Een afsluiting van een prachtig project !!
  Je hebt zelfs MM aan de harten gekregen, nou dat zegt wat 😉
  Mooi om op terug te kijken en regelmatig wéér te bekijken !!

 11. Ik ben helemaal met de voorgangers eens. Het was een prachtige project en een zeer mooie onderwerp. Volgens mij zijn er nog veel meer harten gemaakt. Als ik mij omdraai zie ik nog heel veel hartenmotieven op geurzakjes in mijn theekastje liggen.
  Met kerstdagen dmc 4210 overlopende rode tinten een engel op een geurzakje geborduurd. Ik moet zeggen dat deze kleur een schot in de roos is.

 12. Het was een heel leuk hartenjaar en ik ga gewoon door hoor.
  Succes met je boek en ik blijf je lekker volgen via je weblogje.
  Groeten aan iedereen Elza.

 13. Ik wens je, zei het iets later, een heel gelukkig, gezond en creatief 2009 toe !
  Geweldig dat je twee van die prachtige projecten hebt gedaan.

 14. eengoede afsluiting verdient een pluim en wel een hele grote wat zal project ee tijd gekost hebben ik zou zeggen bedankt voor je tijd Ik kom nog steeds harten tegen waarvan ik denk zou leuk zijn voor het project
  groet elly s

 15. Het was een prachtig project Berthi waar ik met veel plezier aan terugdenk. Ik weet nog dat ik het in Utrecht met Margriet had over “samen iets doen met de pronkrol” zij in Groningen, wij in Sittard…….
  Je ziet dat je daar zonder het te weten toch aan de basis hebt gestaan!

 16. Wat een feest om door zo’n mooie galerij te dwalen.
  Berthi, wat zal het goed voelen nu het project af is.

 17. het waren twee leuke projecten. dank voor alle tijd, moeite en enthousiasme die je er hebt in gestoken. als je nog eens een project start doe ik weer mee!!!

 18. Berthi, ik heb met bewondering naar al die prachtige harten gekeken.

 19. @Mieke s, grappig!
  @Jeanny, een heel goed gevoel omdat het nu naar mijn zin goed is afgesloten. Je weet dat ik niet van half werk hou!:-)
  Je moet wel geduld met mij hebben, maar uiteindelijk komt het meestal goed!:-)))
  @lheurebleue, leuk dat je de volgende keer weer van de partij bent.
  @nel tip, prachtig hè!

 20. het waren inderdaad leuke projecten waar ik met veel plezier aan mee heb gedaan.Ook leuk om alle resultaten te zien. Kun je weer ideeen op doen.Volgende keer doe ik ook vast weer mee. Succes met je boekje. Ik blijf je log zeker volgen, ook al reageer ik maar weinig. Pronkrol lijkt me ook leuk om te maken.
  groet,
  Marja Eeldert

 21. Fijn dat de laatste foto’s nu ook een plaatsje in de galerij hebben gekregen. Een beetje weemoedig afscheid, ook voor mij! Ik heb het erg leuk gevonden en genoten van al het mooie handwerk dat gemaakt is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *