Een schoon nieuw jaar


Het jaar 2008 wordt weggeveegd om plaats te maken voor 2009. Het begin van een schoon nieuw jaar.
Het nieuwe jaar is voor mij rustig van start gegaan. Oudejaarsdag bracht ik onder de wol door, vandaag gaat het gelukkig alweer stukken beter zodat ik de draad van het bloggen kan opnemen.

Het jaar 2009 gaat voor ons allemaal wederom een creatief jaar worden. Handwerken krijgt veel aandacht en wordt gewaardeerd. In het land is er ruimte voor tentoonstellingen en ondanks de kredietcrisis verschijnen er volop nieuwe publicaties.
Voor mij wordt het tijd dat mijn boekje met het thema ‘de tien merklappen arfkomstig uit één familie’ het levenslicht gaat zien. Het ligt immers al véél te lang op de plank. In mijn hoofd zit min of meer de lay-out al opgeslagen, maar eerst ga ik de merklap uitzoeken die Loes de Kleuver op patroon gaat zetten. Voordat ik echt helemaal voor de merklappen kan gaan, wordt mijn keuken nog gesloopt. Al met al zal ik de maand januari een beetje in het puin zitten.

Dan wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle lieve hartverwarmende wensen voor het nieuwe jaar die ik kreeg via de e-mail, e-cards, telefoon en prachtige kaarten per post. Ik geniet er enorm van!

16 gedachten over “Een schoon nieuw jaar

 1. Fijn dat je weer in Blogland bent! Je werd node gemist, al was het (gelukkig) maar één dag.
  Ik ben erg benieuwd naar je boekje! Mooi om het nieuwe jaar met die verwachting in te gaan.
  Een nieuwe keuken is inderdaad even puinhoop maar daarna denk je: Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?
  Veel mooie uren in Blogland, je keuken en met textieltoppers gewenst!

 2. De man op de trap blijft maar vegen, voor een schoon 2009. Als je alle rommel ziet die overal op straat ligt van het vuurwerk, heeft de gemeente nog heel wat op te ruimen.
  Als een ieder die daartoe in staat is zijn eigen stukje straat opruimde scheelde dat heel wat werk. Berthi en familie, sterkte in de komende weken met de verbouwing van de keuken. Je woont te ver weg anders bracht ik jullie een pan eten.
  Verder hoop ik dat je de rust kunt vinden om het boek wat al in je hoofd zit op papier te zetten. Wij kunnen ons nu al verheugen op als het boek uitkomt.
  Elma

 3. Fijn dat het al weer beter gaat. Die bezem zul je met de verbouwing nog wel eens door het huis moeten halen. Voor dat boek over merklappen zal vast veel interesse zijn. Veel succes ermee.

 4. Berthi , een heel goeden morgen !
  Fijn dat je er weer bent .
  Laat die man hier boven maar vegen , het komt wel goed met dat stoepje .
  De aller beste wensen voor dit nieuwe jaar dat voor ons ligt en waarvan we het uiterste puntje al hebben afgeknabbelt gisteren .
  Je hebt al heel wat plannen gemaakt .
  Veel succes met dit alles .
  Ik heb enorm genoten elke dag weer hier met al de verschillende onderwerpen .
  We kunnen dit gewoon niet meer missen .
  Toen de computer enkele weken mij in de steek liet , zou ik me bijna eenzaam gaan voelen .
  Soms gaat alles nog niet naar wens , alles erg traag net zoals ik zelf .
  Ik ga gewoon verder en hoop altijd maar dat het weer goed komt als er iets tegen zit .
  Iedereen een fijne dag gewenst .
  Groetjes , Gerrie

 5. Arme Berthi, een slecht tijdstip om ziek te zijn (nou ja wanneer komt het wel uit?)Ik hoop dat je snel weer opknapt en de keukenverbouwing mee valt, zodat je aan de slag kan. Een nieuw jaar , nieuwe kansen om je plannen waar te maken! Ik wens je het allerbeste, samen met je gezin!

 6. Gelukkig, maar een dagje in bed. Fijn dat je er weer bent.
  Prachtige foto! Mooie symboliek.
  En we hebben weer heel wat om naar uit te kijken op textielgebied.

 7. opgeknapt en vol plannen aan het jaar 2009 begonnen. Kijk uit naar het boekje, en sterkte met de keuken, maar daarna ben je er voor je plezier,

 8. Wat heerlijk dat je zo snel weer opgeknapt bent! Wat jammer dat die man de vuurwerkdampen niet kan wegvegen. (Hijghijg)
  Berthi, ik verheug me op je boek!

 9. Gelukkig je bent er weer, veel succes met al je mooie plannen en sterkte met de puinhoop het zal vast mooi worden.

 10. Een mooi creatief nieuwjaar !!
  Gelukkig weer wat opgeknapt.
  Je zal deze maand de bezem dus nog wel even nodig hebben !!?;-)
  Maar daarna heerlijk aan de gang in een opgeruimd huis.
  Of stort je je dan op de recepten boeken .
  (Bedankt voor de originele kaart)

 11. Veel sterkte met de keukenperikelen Berthi,maar bedenk wat je er een plezier aan beleeft als het klaar is…
  Verder nog beterschap,het nieuwe jaar lonkt Berthi!Ik hoop dat je boek snel het levenslicht mag zien en wens jou en je gezin een heel creatief,gelukkig en gezond 2009!

 12. Berthi wat fijn om te lezen dat je je weer veel beter voelt en we gaan er een mooi jaar van maken met onze gezamelijke hobby en handwerkinteresse. Prachtige foto!

 13. och erme, een keukenverbouwing. Ik wens je onnoemelijk veel sterkte en ik kijk al uit naar je boekje. Als je een profi correctieslag wilt, moet je maar roepen. Zomaar geheel de uwe dan.

 14. Berthi wegens nieuwjaarsdrukte helemaal gemist,dat je onder de ‘wol’lag.Gelukkig ben je er vandaag weer bij.Iedereen een gelukkig en gezond 2009 toegewenst.Truus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *