UGG

Pamela Anderson werd vijf jaar geleden als eerste gesignaleerd met de UGG’s. Oprah Winfrey kreeg er ook lucht van waarna ‘heel’ Amerika op de met schapenbont gevulde laarzen liep. Zomer of winter, het maakte niet uit. Inmiddels schijnt ‘half’ Nederland op UGG’s te lopen ondanks het prijskaartje, voor een paar UGG’s moet je al gauw € 200 neertellen. Als trendsetter wil je er nu niet meer mee gezien worden. Je vindt ze mooi of niet. Sommigen vinden ze lomp, lelijk, en het lijkt alsof je olifantenpoten hebt.

Mij zul je niet tegenkomen in deze laarzen. Ik vind ze niet mooi en mis de hak, want ik wil graag een paar centimeters bij mijn lengte voegen! Als ik op wintersport zou gaan, oké dan mogen zulke laarzen aan mijn voeten zitten. De UGG’s zijn dan een tikkeltje te prijzig. Ik zou kiezen voor simpele goedkope laarzen net zoals Eline heeft gedaan voor haar wintersport in Belle Plagne.

17 gedachten over “UGG

 1. Wat voor een schoenen je aan hebt maak niet uit. Als je maar stevig met beide benen in het leven staat.
  Elma

 2. Berthi@ er zijn ook prachtige laarzen met een hakje. Type: Caroline
  Elma

 3. Mooi vind ik ze ook niet, ze zien er wel behagelijk uit, maar dat kan zeker ook met een andere soort laars, daar zou ik ook voor kiezen.
  Heel mooie Kerstdagen gewenst Berthi,ook voor en met al je dierbaren.

 4. Ze zullen wel warm zitten, je mag ze trouwens niet nat laten worden, want de vlekken gaan er nooit meer uit……erg veel heb je hier dan niet aan 😉

 5. afkorting van “ugly”hahahah nee hoor ik vind ze niet mooi en niet lelijk, zoals mijn oma altijd zei “voor de kou is niks gek”ahahhahahah
  fijne dagen Berthi

 6. Merken zeggen me weinig. Als het maar de eigenschappen heeft waarvoor je het hebt aangeschaft. En als ik Ines hierboven mag geloven, is dat niet het geval. Voor mij dus geen UGG’s.

 7. Zag ze opeens als paddestoelen uit de grond schieten.
  Gepast en ongepast gedragen.
  Bij de 1 mooi bij de ander geen gezicht. Maar ach mogen ze zelf weten, maar IK koop ze niet !!
  Fijne dag(en) !!:-)

 8. @Elma, ach ja, natuurlijk draait het daar om!
  Ik zal eens kijken of model hak geschikt is voor mij!? (^_^) (^_^)
  @Ines, leg je zoveel geld neer voor een paar degelijke laarzen, en vervolgens mogen ze niet nat worden. Ja zeg, dan koop je ze toch niet. Je kunt ze alleen dragen met mooi weer!? Nou, daar heb ik andere schoenen voor.
  @Hilly, de laarzen zijn ideaal als het vriest dat het kraakt!:-)
  @Saskia, precies, duur en dan geen waar voor je geld!
  @Dijn, dat wens ik jullie eveneens!
  @marian’ne m, zo is het!:-)))

 9. De UGS waren in de jaren 80 in Australie al bekend. Ik heb er toen een paar gekocht en een paar pantoffels en heb er binnen nog steeds veel plezier van. Ze waren toen iets van 50,00 australische dollar.
  Zo zie je maar, wie wat bewaart die heeft nog wat.
  Prettige Kerstdagen en een gelukkig, grezond en creatief 2009
  Annemieke

 10. Laat de laarzen maar staan , voor vandaag niet nodig . Er ligt geen vlokje sneeuw !
  Want voor de sjiek hoef je dit model niet aan te trekken , lijkt mij .

 11. Inmiddels heb ik ze 3 jaar en gebruik ze meestal op de fiets. Heeeerlijk warm, zo met je blote voeten erin, neeeee geen stinkpootjes!! en ze zitten als pantoffels ;-))
  Als we gaan wandelen doe ik er goede zooltjes in en loop er kilometers op weg.
  Mode of niet, inmiddels ga ik voor gemak, ofschoon mijn jonge collega’s het helemaal te gek vinden dat ik erop loop. Tja, dat is mooi meegenomen.LOL!
  Groetjes, Hetti

 12. Haha, eigenlijk vind ik deze wel mooi.
  het is weer is wat anders he, dan sneakers ofzo.
  ik ben altijd wel klaar voor een beetje verandering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *