Inspirerende sites

Zit jij wel eens verlegen om een leuk idee? Ja? Vanaf nu is dat probleem opgelost. Kijk voor talloze ideetjes bij WhipUp, een prachtige site die Lilian mij toe stuurde.Piano Dentelle van Joana Vasconcelos.

Maria vond een erg mooie blog: Elsa Mora, een zeer bijzondere veelzijdige kunstenares. Knipselwerk, vilten broches, en nog veel meer.

Elsa Mora bouwde in het klein het Frida Kahlo atelier.

14 gedachten over “Inspirerende sites

 1. Toch maar een vleugel aanschaffen, om alle gehaakte kleedjes een plekje te geven.
  Elma

 2. De piano vind ik heel mooi maar ik ga natuurlijk voor het atelier van Frida. Op de site zijn nog meer foto’s van het atelier te bewonderen. Prachtig!

 3. marianne m, je motor is prachtig geworden, wat een lief kleurtje. Staan de drie kruisjes voor Amsterdam. Op bepaalde dagen is het in Amsterdam erg veel roze dan kun je mooi meevaren met je motor.
  Elma

 4. Heb geen piano én geen motor. Maar wel gehaakte gordijntjes voor de keukenramen.
  Ik vind Frida’s atelier ook heel mooi. heb vroger eens een poppenhuis gehad. Maar dit is wel een beetje uitgebreider.

 5. @marian’ne m, prachtige motor! En Elma let op elk detail!:-)
  @ine, in ons vorige huis had ik gehaakte gordijnen, maar nu niet meer. Mijn moeder heeft in de keuken en tuinhuisje nog steeds gehaakte gordijntjes hangen.
  O ja, ik moet nog steeds foto’s maken van het poppenhuis dat hier staat. Ook al is het poppenhuis nog steeds niet ingericht, toch heeft het al iets om te laten zien.

 6. Nou Berthi, ik was helemaal verdwaald op de sites die jij doorgaf!! Wat een gave kunstenaars zijn dit. Prachtig die gehaakte kunst! Trouwens…met pannen en deksels kan weet ze ook wel raad! En dan Elsa Mora!! GEweldig al dat knipwerk!!! Ik heb de site gelijk opgeslagen. En wat leuk dat zij een poppenhuis heeft ingericht als een Frida Kahlo huisje!!!Leuk, laat maar zien je eigen huis!! Ben er erg benieuwd naar.

 7. Berthi, voor deze links heb ik een week vakantie nodig, wat een geweldige dingen staan daarop. Via Elsa Mora’s blog kwam ik op die van “haar” Bill en via hem weer op de site “Design Boom”, prachtig gewoon. Dankjewel voor dit alles en ik vond ook de site met al die enige tutorials, super!

 8. Marianne heb je het patroontje nog van de gehaakte motor? Dan zet ik voor mijn Harly D wat meer steken op.
  Elma

 9. Elma, tuurlijk ik zal het je mailen.
  Wel hier een foto laten zie hé !!;-)))
  Haak je gelijk een roze pakje voor je zelf erbij, dat matcht mooi !!!

 10. Dit vind ik geweldig, wat een schitterend werk. Dank voor dit “kunstdoolhof”, ik ga graag nog eens verdwalen!

 11. Ik ben op zoek naar gehaakte gordijntjes. Ik kan zelf niet haken en het gaat om aardig wat meters. 9x 100cm/ 20cm hoog en 1x 1.70cm/20cm hoog.
  Wie weet waar ik dat kan kopen? Misschien wil iemand ze voor mij maken tegen een redelijke vergoeding?
  Groetjes Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *