15 gedachten over “Oh, kom maar eens kijken…

 1. Je zult in deze tijd je huis om wat voor een reden moeten verkopen, dan ben je niet best af. Deze verkoper heeft het leuk bedacht. Zou de decoratie op de vensterbank bij de koop inzitten?
  Elma

 2. Nou ik zal voorlopig maar wat blijven kamperen .
  En vanmiddag zag ik dat er rondom het flatgebouw , waar ze gaan renoveren , druk gewerkt wordt .
  Stille hoop dat er doorgewerkt zal worden en er geen tegenslagen komen .
  Ik ga voorlopig maar rustig verder . Werk genoeg , zoveel papier werk .

 3. @Saskia, gistermiddag fietste ik naar de supermarkt en zag op de route deze verkoopstunt. Geweldig bedacht! Het is een flat, drie hoog.
  Ik ging naar huis om het fototoestel te halen, fietste terug om deze foto te maken!
  @Elma, als je de flat koopt, krijg je vast de decoratie op de koop toe. Ze zullen dolblij zijn met de verkoop.
  @Gerrie, de bouwvakkers hoeven dus niet op korte termijn klaar te zijn met de renovatie, want jij hebt nog zoveel werk te doen voordat je weer terug kunt naar je opgeknapte flat?:-)

 4. geweldig! wat een alerte verkoper. Ik heb geen plannen, maar anders zou ik zeker gaan kijken.

 5. Ja, je moet wat doen in een stagnerende huizenmarkt. Triest is het voor diegenen die al een nieuw huis hebben gekocht en hun oude huis nog niet kwijt zijn.

 6. @Annelies, zo hoorde ik een verhaal over een dame die een nieuw huis heeft gekocht, maar haar eigen huis nog steeds niet verkocht heeft. Nu heeft ze beide huizen te koop staan, en maar hopen dat één van de twee verkocht wordt.

 7. Ook bij ons in het hofje zijn meerder woningen te koop. Onze buren zijn in juli al vertrokken maar hebben het huis ook nog niet verkocht. Ze hebben zelfs nog niet eens kijkers gehad. We zijn toch niet van die slechte buren dat er niemand naast ons wil wonen. Voor Dominique is dat een gelukje hij mag nu ’s avonds nog gitaar spelen zonder dat hij een koptelefoon moet gebruiken.

 8. Ja! Wij weten er alles van! Wij hebben “alleen maar” een chalet te koop. Paar jaar geleden gekocht voor dochterlief omdat ze in Barneveld studeerde, en we doodmoe werden van het gedoe met de – in onze ogen veeleisende – hospita’s. Daar was je uiteindelijk net zoveel aan kwijt dan de maandelijkse lasten van deze chalet. Alleen ja, de Veluwe is wel errug ver weg voor ons om elk weekend heen te gaan. Het staat al meer dan een jaar te koop. En dan nu de kredietcrisis…onze hoop is nu gevestigd op koopjesjagers ofzo of een huurder voor een langere periode….geduld is zo’n schone zaak en ik heb er zóóóó weinig van….

 9. Het is wel de week van de organen, om te breien of om gegeten te worden.
  Elma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *