13 gedachten over “Sneeuw

 1. Prachtig ! Je zou dit eerder in het “hoge noorden” verwachten dan in het zuiden. Hier is gisteren alleen wat hagel gevallen.
  Geniet ervan zou ik zo zeggen.
  Groet Margriet

 2. Dat dikke pak sneeuw is nu aan het vallen lees ik net. Ik dacht dat het er al lag.

 3. Het breien kan mij nog niet helemaal loslaten. Ik ben benieuwd of vanavond in Mooi! weer de leeuw: Oma Jopie aan het breien gaat. Vandaag heb ik nog even bij uitzending gemist gekeken en gezien waar het precies over ging. De familie van Oma Jopie wilde graag labeltjes hebben die oma in al haar gebreide werkstukken kan naaien.
  Er kwam een enorm plateau langs met daarop enorm veel gebreide werkstukken. Er werd een mandje binnen gebracht met het begin van een sjaal die Paul graag voor de Marathon wil hebben in de regenboog kleuren en drie meter lang. Nu zie je maar hoe breien in de belangstelling staat.
  Inmiddels is het hier in het noorden ook gaan sneeuwen. 19.18 uur
  Elma

 4. Hier in het diepe Zuiden ligt al een flink pak. Het ziet er sprookjesachtig uit.
  Voor degene die nog naar huis of werk moet, is het minder leuk.

 5. “… Zou de goede Sint wel komen, nu hij ’t weer zo lelijk vindt, nu hij ’t weer zo lelijk vindt?”

 6. Inmiddels ligt er hier een behoorlijke laag sneeuw. Het ziet er zoals Saskia zegt sprookjesachtig uit, maar voor diegene die er door moeten, is het niet zo leuk.
  @Elma, ik heb Paul de Leeuw niet gezien. Paul heeft al eerder het onderwerp breien in zijn show gehad, met Carla Meijsen en Miriam Tegels.
  Ik neem aan dat die drie meter shawl niet aan het einde van zijn show af moet zijn!:-)

 7. Ook hier in Deurne is het wit. Idd. sprookjesachtig, maar morgen weer gewoon school voor DS!
  Ja, Sint komt toch wel, zelfs te vroeg, kijk maar bij Corrie!!

 8. Vrijdag belde mijn vriendin vanuit Exloerkijl (Drenthe) met de woorden het sneeuw hier. Gisteren vertrokken we rond 1900 uur vanaf Emmen richting Lelystad onderweg hebben we heel veel sneeuwbuien gehad. Wat leek het mooi als je in het gele licht van de straatverlichting keek.Het gevoel van schoonheid en rust overvalt je. Maar wel een lekker gevoel. Hoe dichter we bij Lelystad kwamen hoe minder het sneeuwde. Vanmiddag begon het hier te sneeuwen. Zoonlief heeft nog sneeuwballen gegooid. Helaas nog te weinig voor een sneeuwpop. Ook al zou je sneeuw bij de buren gaan stelen. Vroeger ging hij snel naar buiten, voordat hij had gegeten en haalde het sneeuw bij de buren vandaan. Voordat hij naar school ging moest eerst een sneeuwpop worden gemaakt. Zou hij dit nog gaan doen, ik denk het van wel.

 9. De sneeuwpop kan hier gemaakt worden. Er ligt genoeg sneeuw! Hoe lang…? Morgen misschien nog meer sneeuw?

 10. Ik zie nu dat mijn naam niet onder mijn stukje staat. Van de sneeuwpop is dus van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *