29 gedachten over “Lang geleden…

 1. Genoten van dit mooie kijkplaatje, als ik het goed gezien heb zijn jullie vandaag 25 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd met deze dag. En dat er voor jullie nog vele mooie jaren mogen volgen.
  Elma

 2. Buiten is de brandweer in de straat de spullen weer aan het opruimen , straat afgezet en een heel gedoe aan de overkant . Of het echte brand was ?
  Geen vreugdevuur voor jullie gedenkdag als ik het zo goed mag uitpluizen .
  Al het lawaai bracht mij naar de Computerkamer , dus de sirenes hebben mij gewaarschuwd . En ik heb het plaatje goed bestudeerd en het kan niet anders dan dat jullie beidjes vandaag 25 jaren zijn getrouwd !
  Van harte gefeliciteerd met deze heugelijke dag . Het plaatje dat je laat zien heb je goed bewaard er is zeer veel op te zien en ziet er heel origineel uit .
  Berthi ik wens jullie na deze nog heel veel fijne jaren toe samen met jullie kinderen . Geniet er samen van , want je weet tijd is kostbaar het gaat soms veel te snel .
  Had ik dit geweten was ik natuurlijk even in je web-log geklommen om alles te versieren . Nou in gedachten dan heel kleurige slingers en mooie bloemen !
  De hoogwerker staat er nog , dus zou hem even kunnen lenen !

 3. 25 JAAR EN DAT MOGEN WIJ WETEN. HEEL FIJNE DAG SAMEN MET ALLES EN ALLEN DIE JE LIEF EN DIERBAAR ZIJN EEN DAG VOOR EEN ZILVEREN RANDJE.

 4. Volgens mij zijn jullie 25 jaar getrouwd, van harte gefeliciteerd en een fijne dag voor jullie en je gezin en familie.

 5. Berthi, van harte gefeliciteerd met je 25 jarig huwelijksjubileum. Deze proficiat is natuurlijk ook voor je echtgenoot en de kinderen.
  Een fijne dag voor jullie allen.
  P.s. wat een mooi plaatje.

 6. GEFELICITEERD !!!
  Wat een mooie tekening/knipsel.
  Probeer alle details uit te pluizen, maar zie helaas niet alles scherp op mijn scherm.
  EN hebben jullie wat extra gedaan of komt dat nog !!?
  Of heb ik wat gemist, Parijs wellicht !!;-)

 7. Van Harte Gefeliciteerd !!!!!!! En nog vele jaren er bij. Geniet vandaag met wat je ook gaat doen, en dat je er nog lang van mag na genieten !!!!

 8. Berthi en DH van harte gefeliciteerd met deze gedenkwaardige dag!! En dat er nog maar heel veel trouwdagen mogen volgen.
  Ik wens jullie een gezellige dag, waar je nog jaren van kunt nagenieten.
  Heel veel geluk, ook in de toekomst,
  groet,
  Ineke

 9. PROFICIAT, met jullie zilveren bruiloft, ik hoop dat het een dag zal zijn met en GOUDEN randje.

 10. Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarige huwelijksfeest. Dat het een zonnige dag mag worden. Nog 11 mmanden dan zijn wij zover.

 11. Berthi en Peter, van harte gefeliciteerd met deze mooie dag! Wat een prachtige trouwkaart trouwens!

 12. Van Harte Gefeliciteerd met jullie jubileum.Maak er een fijne dag van.En op naar de volgende jubileum.

 13. Berthi en Peter, Mathijs, Eline en Thijmen
  Van Harte Gefeliciteerd.
  Een bijzondere dag is dit. Want ja, ook ik trek dezelfde conclusie: 25 jaar getrouwd.
  Een hele mooie kaart Berthi, vast jouw ontwerp, met heel veel symboliek.
  Wel leuk, kennen jullie elkaar al vanaf de kleuterschool??? Die 2 kinderen onder!
  Ja een brutale vraag, haha hoef je niet te antwoorden hoor :-)))

 14. Dankjewel voor alle felicitaties!!!
  Ik zal eventjes de uitleg geven van deze mooie tekening die mijn schoonzus maakte voor ons huwelijk op 28 oktober 1983.
  Middenonder staan manlief en ik als kleuter. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens dansavondjes bij dansschool Need, daarvoor staat het danspaar symbool. Onder het danspaar staan wij als bruidspaar, met daarboven weer de symbolen van geloof, hoop en liefde. In de linker helft van de cirkel zie je een gitaar, sportschoenen en een tennisracket, de hobby’s van manlief. Hierboven de opleidingen van manlief: HBS, HTS en THE (nu TU Eindhoven). Daarboven weer de trouwringen en het wapen van Geldrop (niet de film!:-) ). In het kasteeltje van Geldrop zijn wij getrouwd.
  http://www.kasteelgeldrop.nl/pagina.php/2/index.html
  In de rechterhelft van de cirkel zie je een breinaald, wol, en een clown, die symbool staan voor het handwerken. Daarboven mijn beroep: apothekersassitente.
  Op Boederij de Merckthoeve hadden we een gezellige bijeenkomst.
  http://80.101.196.61/merckthoeve.nsf/merckthoeveframe
  De ooievaars kijken in de toekomst!:-)
  @Maaike, dit was dus niet de afbeelding voor onze trouwkaart. Eerder liet ik het schilderij zien dat op de trouwkaart pronkte:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/07/michael_van_der.html
  Na afloop van deze bijzondere dag kregen de gasten een bedankkaartje mee naar huis. Een eigen gemaakt kaartje van mijn hand: ik borduurde de letters van onze voornamen.
  Afgelopen zondag werden we door de kinderen vrerast met een High Tea en een prachtig samengesteld fotoboek. Gisteren zijn we met z’n allen gaan eten bij restaurant Odessa in Nijmegen, waar we al eens eerder waren:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2006/09/propedeuse_voor.html
  ’s Middags waren we al in Nijmegen en gingen we voor de appeltaart en cappuccino naar ons vertrouwde adresje:
  http://berthi.web-log.nl/berthi/2005/08/de_blonde_pater.html

 15. Ook van mij de hartelijke felicitaties !
  Waar staan de cijfers 33 en 27 voor ? Jullie leeftijd ?
  Margriet

 16. Wat een heerlijke dag voor jullie allen! Heel hartelijk gefeliciteerd en we hopen dat jullie elkaar nog vele jaren gelukkig mogen maken! Peet en Dijn

 17. berthi van harte gefeliciteerd met jullie Zilveren Bruiloft! ik hoop dat je nog een beetje op wolkjes loopt na de festiviteiten. en natuurlijk dat je vaak in roze wolkjes verkeert in de komende 25 jaren …

 18. Hoop dat het een leuk feest is geweest, Berhti, wat lang al, de tijd is vast omgevlogen. Geniet nog veel van elkaar en de kinders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *