Najaarsverkoop TAA


De najaarsverkoop van de afdeling Nijmegen van Tesselschade-Arbeid Adelt komt er weer aan. Op 23 november 2008 ben je van 11.00 – 16.00 uur welkom in Hotel Grand Café Sionshof, Heilig Landstichting. De collectie bestaat uit houtwerk, sinterklaas- en kerstartikelen, borduurwerk en ander handwerk. Wil je de geschiedenis van TAA nog eens lezen, ga dan naar deze log.

Meerdere afdelingen van TAA hebben binnenkort hun najaarsverkoop. De data, plaats en tijdstip is hier te vinden.

9 gedachten over “Najaarsverkoop TAA

 1. oh wat leuk allemaal en ik was al zo blij hiermee:
  http://www.mimex.nl/marieke/index.html
  te koop bij de Bijenkorf en…laat ik nou net vette cadeaucards gekregen hebben….mmm ik ga voor rood op mijn linnen tafellopers van Kind van Holland ,die weer op het geruite tafelkleed van Ah liggen…genoeg reclame zo..maar t is zo leuk….

 2. @Hilly, schitterende spulletjes. Blauw zowel rood is prachtig, voor kerst blijft rood favoriet bij mij en bij vele anderen.
  Goeie reclame is altijd welkom!:-)

 3. wat fleurig allemaal. ik had veel ‘oubolliger’ spullen verwacht! toch maar even de verkoopdag van TAA in mijn regio opzoeken!

 4. Heel wat keertjes ben ik in de winkel aan het Haagsche Noordeinde geweest .
  Er was zoveel moois en ik kon altijd wel iets vinden om cadeau te doen .
  Vaak leuke dingen voor overzee , dus echt Hollands . Wat mij direct opvalt dat het kleuren gebruik wel heel anders is geworden inmiddels .
  Ze gaan met de tijd mee . Vroeger meestal pastel of klassieke borduursels op wit en ecru . De werkstukken zien er allemaal perfect uit . Dat mag ik wel , mooi om de aankoop in alle details te bewonderen .
  Maar nu zal ik er niet zo gemakkelijk meer komen . En een web-winkel hebben ze niet , dacht ik .

 5. Leuke spulletjes. Daar wordt je weer zo hebberig van. Inderdaad Gerrie een web-winkel zal niet verkeerd zijn.
  Zo als je ziet ben ik terug van Gent. Enig gehad. Mooi weer. Veel gezien. De nieuwe rowan bolletjes en breiboeken bekeken. Bij Elma had ik ook al enkele bolletjes gezien. Geen borduurboeken kunnen ontdekken. Twee kantwinkels ontdekt. Het enige waar ik tegen aan liep was dat je niet in elke winkel en restaurant met girobetaalpas kon betalen. Een voordeel daarvan was wel dat je meer op je uitgaven ging letten. op terug weg bij vrienden in Grijpskerke langs geweest. Zij doet elk jaar mee met de kunstroute omgeving middelburg. Ze maakt manchetten van vilt en sieraden van vilt in combinatie met natuurproducten. Zeer apart en geslaagd.

 6. Ik had er nog nooit van gehoord. Het zijn zo te zien leuke spulletjes. Leuke link ook van Hilly.

 7. @Gerrie, het zou best interessant voor ze zijn om een webwinkel te openen. Ze willen toch met de tijd mee gaan!?
  @Hilda, gezellig dat je er weer bent. Fijn om te lezen dat je het reuze naar je zin hebt gehad, en je bent goed aan je trekken gekomen wat handwerken betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *