Charli’s Angels

Het pakje van yvonnep is geopend, en kijk eens wat er tevoorschijn kwam… prachtige Charli’s Angels op maat. Vanmiddag gingen de sokken aan mijn voeten en niet meer uit. Heerlijk voelen ze aan en ze zijn perfect op maat zoals je op de foto ziet. Met veel zorg en liefde zijn ze gebreid door yvonnep. Nu hoef ik geen haast te maken om mijn sokken die op de pennen staan af te maken! Ik vroeg aan yvonnep waar de naam Charli’s Angels vandaan komt? ‘Het garen waarmee ze zijn gebreid komt van Ewa en heette Charli. Zonder e. En terwijl ik ze maakte vond ik het echt lieve sokken worden, en dan ligt een woordspeling op de loer. Het werden dus Charli’s Angels.’ Als je lid bent van ravelry dan kun je veel Charli’s Angels bewonderen.

18 gedachten over “Charli’s Angels

 1. wauw wat zijn dat mooie sokken ben gewoon een tikkie faloes hihi .veel plezier ervan hoor . trouwens ik heb me ook opgegeven bij ravely vindt dat vestje zo,n schatje dat ga ik zekers ook breien.
  christine

 2. @Maya, … en ze zitten heerlijk aan mijn voeten! Perfecte keuze van garen!
  @Christine, leuk dat jij je hebt aangemeld bij ravelry. Daar kun je het vestje in allerlei verschillende kleuren en garens bewonderen, net als deze sokken.
  @Willy, heel knap van yvonnep!

 3. Wat zijn ze prachtig!!!
  Ze staan al in mijn to-do-list op Ravelry.

 4. Dat zijn echte dotjes geworden! En in je lievelingskleur. Dat is nog eens echte verwennerij!

 5. Wauw, wat een fantastisch cadeau!
  @Yvonnep: petje af! Ik zou willen dat ik zรณ breien kon!

 6. Berthi, wat een heerlijke sokken lijken me dat! Heerlijk zo’n verwennerij!Zien er heel erg aaibaar uit. Volgens mij heb ik je niog niet eens gefeliciteerd! Stom, stom, stom, maar bij deze dus!

 7. Jammer om schoenen te dragen die het mooie patroon op de voorvoet verbergen .
  Ze zien er prachtig uit en als ze goed zitten dan is het helemaal super .
  Toch enorm leuk dat er momenteel echt een sokken mode is zoveel verschillende kleuren en motieven . De voeten hebben nog nooit zo,n mooi lux leventje gehad . Vroeger was het toch maar eenvoudig werk een paar sokken breien en niet veel variatie .
  Recht toe recht aan en het liefst wel een beetje degelijk . Als je de hiel wist te vormen en een net teenstuk kon breien dan kwam de rest ook wel goed .
  Hulde aan de sokkenbreisters van heden !

 8. wat een lekkere sokken nu nooit meer klagen over koude voeten in de slippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *