Verjaardag

Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve wensen die ik vandaag ontving via email, kaarten, telefoon en mijn weblog.

Saskia en Paulie hebben extra uitgepakt, uren hebben ze geborduurd. Daar ben ik stil van! Dames héél véél dank, ik waardeer dit enorm! Saskia borduurde een sierlijke letter B in een mooie kleur rood. Heel stijlvol, Saskia. Paulie maakte een mini-merklapje. Prachtig van kleur, evenwichtig van samenstelling: het alfabet, de hartjes, een hartjesknoop, de tulpen, het huis, de boom, de garenklosjes, de mooie randjes, het jaartal, en de felicitatie. Dit allemaal geborduurd op een lapje dat niet groter is dan 13 x 8 cm. Paulie, het is een prachtige compositie geworden!

In de volgende zin kun je lezen met welke cadeautjes ik verrast werd: ‘Nu kun je lekker ruikend genieten in het buitenleven van een mooie vlucht!’

Dit jaar geen appeltaart (de oven is nog niet vervangen), een goed alternatief was de rijstevlaai waar alleen de kruimels nog van over zijn. Onaangebroken staat op tafel de taart van web-log.nl. Schroom niet en neem een punt! Alle kaarsjes, en dat waren er veel, heb ik al uitgeblazen!

30 gedachten over “Verjaardag

 1. Berthi…. gefeleiciteerd met je verjaardag!!!
  Wat een lieverds dat ze zo druk zijn geweest voor je!!

 2. Berthi, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Lekker ruiken-Geurtje, buitenleven-boerderijtje?, vlucht- vliegen naar een mooi land? Je bent in iedergeval heerlijk verwent. Geniet van je dag. en je taart was erg lekker. zie er geen hapje uit?

 3. Berthi Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Het kan gelukkig nog je bent nog jarig. Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad en nog hebt.
  Fijn dat je zo verwent bent met zoveel kaarten en cadeautjes,je hebt het verdient.
  Geniet er van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Lieve Berthi, Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag..ik kom net terug uit Overijssel…vandaag vreselijke tegenslag met de trein gehad maar ben er met een omweg toch gekomen..daardoor nu ook laat thuis….en toch even op je web-log gekeken.
  Zodoende merk ik dat je verjaardag al voorbij is (wist het trouwens niet hoor)
  Nou er komt nog post aan hoor….even geduld.

 5. p.s. ik zal je verjaardag nu niet meer vergeten want mn broer is vandaag ook jarig. Die werd 60….zodoende was ik met de trein op reis. !!!

 6. eenbeetje te laat, maar nog van harte gefeliciteerd !!!!!!!!!!! en wat weer prachtig werk van Paulie en Saskia !!!!!!

 7. Van mij ook nog de beste wensen met je verjaardag! Fijn dat je zoveel reacties hebt gekregen in allerlei vorm.
  Dan voel je je helemaal jarig denk ik!

 8. Heel veel goede wensen. Er gaat morgen een verjaarscadeautje weg dat je eigenlijk vorig jaar had moeten hebben… van te voren is me niet gelukt, omdat ik mijn verjaarskalender nog steeds niet heb gevonden 🙂

 9. dat was dus een echte Feestdag, leuk dat er zo voor je gewerkt is. waardering is zo veel waard. Nu maar weer aan de volgende blogjes beginnen, Ik bewonder je #vondsten “iedere keer weer is er iets te melden dat lezens waard is

 10. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag !
  Leuk dat je zo verwend bent. De geborduurde kaarten van Saskia en Paulie zien er prachtig uit.

 11. Lekker zo verwend te worden !!
  Bij Sas de mooie letter al bewonderd.
  En ja, dat kan niet missen een kaart van Paulie, leuk !!!
  Zie ook een mooie kaart met knipwerk er op .
  Crypto, je hebt een geurtje gehad en een ticket voor een ballonvaart of helikopter vlucht.
  Of zweef je in de 7e hemel bij een mooie film ??? 😉

 12. Een beetje laat maar ik meen het van Harte Gefeliciteerd en ik neem ook nog een kruimeltje van de taart.

 13. Berthi ook ik wil je nog van Harte Feliciteren met je verjaardag.
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad en veel plezier van alle mooie kaarten. Tot ziens op 1 november a.s.
  groeten Annemieke

 14. Ik denk dat de cadeautjes bestaan uit.
  Een flesje parfum, een abonnement op het blad Buiten leven en je mag buiten kijken naar de trekvogels die weer naar het zuiden vliegen om te overwinteren
  Elma

 15. Mooi al die kaarten. Lekker taart!!
  Ik denk hetzelfde als Marian’ne: een ballonvaart. Ben wel benieuwd :-))

 16. Berthi, als ik geweten had dat je jarig was, dan had ik je op tijd gefeliciteerd. Ik wist het niet en daarom een dag te laat: van harte proficiat en nog vele jaren in goede gezondheid! En nu ga je in de agenda!

 17. Je mooie dag is alweer voorbij en wat ben je lekker verwend !
  Maar dat mag zeker , je bent zo,n goede gastvrouw en nog zoveel meer dat zullen al je lievelingen die je thuis omringen wel kunnen bevestigen . Tussen al je getoonde cadeaux zijn er enkele die er toch hoog boven uitspringen wat creativiteit betreft , de mooi gevormde B en het lieve merklapje van Paulie . Wat een prachtig werk .
  Met alle andere verwennerijtjes zul je zeker niet minder blij zijn .
  Blijf nog maar fijn nagenieten !
  Nog even een berichtje over het nieuw uit te komen boek van An Moonen , dat zal zeker iets later verschijnen .
  Dus niet zoals eerst aangegeven was op 15 November , maar 1 December .
  Alweer een leuk idee voor Sinterklaas en voor wie er niet meer in de oude man gelooft , speel gewoon zelf even voor de goede Sint en och dan kun je jezelf weer eens blij maken .
  Ik ben ook m,n eigen Sint , en de bestelling Is reeds lang doorgegeven .

 18. Wat een feest!!! Ik ben niet één dag, maar twee dagen jarig!!! Een echte verwennerij om zoveel lieve reacties te lezen. Ik geniet er van! Dankjewel!
  De oplossing van de crypto komt er zo aan!:-))
  Elma en marian’ne m, jullie zijn goed in puzzelen. Marian’ne m, vertelde jij ooit dat puzzelen niet aan jou besteed was??? Hoe kom je erbij?
  @Lies Huizer, nog gefeliciteerd met de verjaardag van je broer. Grappig dat hij op dezelfde dag jarig is.
  @Annemieke, leuk om je op 1 november weer te zien in Nijkerk!
  @Mieke s, na zoveel warme reacties vandaag, voel ik me nog steeds jarig!

 19. @Gerrie, fijn dat je ons verteld dat het boek van An Moonen later verschijnt. Ik wil het boek graag kopen in de museumwinkel van het Fries Museum. Ik zal dus na 1 december naar Leeuwarden gaan.
  Heel goed van je om voor jezelf Sint te zijn! Je moet jezelf af en toe verwennen.

 20. @marian’ne m, vergeet ik te zeggen dat die fraaie knipkaart te koop is bij de Hema. Ze hebben verschillende mooie variaties. Je moet beslist gaan kijken, ik weet zeker dat jij ze, net als ik, erg mooi vindt.

 21. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.En leuk al die mooie dingetjes die je kreeg.Das genieten.

 22. @marian’ne m, … dan is mijn weblog toch ergens goed voor!:-)))
  Het is altijd gezellig om naar de Hema te gaan!:-)

 23. It’s never too late to congratulate. Dus Berthi: van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ben je verwend!

 24. Proficiat Berthi ,Je staat van af nu op onze verjaardag kalender zodat we nooit meer te laat zijn .Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *