13 gedachten over “L@uw

 1. Dit filmpje heeft een groot bestand waardoor het mogelijk is dat het moeizaam op gang komt. Het heeft met de internetverbinding te maken. Het filmpje moet geladen worden, máár bekijk je het filmpje opnieuw, dan verloopt het perfect.

 2. Wat goed dit initiatief, bij de eerste beelden moest ik even denken aan aankleedpoppen, daar ben ik dol op en heb er heel wat op internet gevonden. Wat spannend voor de medewerkers om eraan te werken en te hopen dat het allemaal aan zal slaan. Ik wens hen allen héél veel succes toe.

 3. He ja aankleed poppen , wat was dat leuk vroeger .
  Eigenlijk was het na mijn kindertijd , maar toen zusjelief van die aankleedpoppen kreeg , heb ik heel veel kleertjes voor haar erbij getekend . Dat was leuk om te doen . En nu Corrie over aankleedpoppen begint komen deze herinneringen weer naar boven . Het filmpje probeerde ik gisteravond al even te bekijken , maar het verliep erg stokkerig , als je weet wat ik bedoel .
  Had even geen geduld en nu is het nog even te vroeg . Ga lekker een theetje drinken en misschien kan ik nog een naslaapje doen .
  Vandaag weer een drukke dag . .

 4. leuk initiatief, misschien komt het erit hoop het voor de medewerkers.
  aankleedpoppen Ik herinner me dedionne vijfling als extraje bij de Palmolive zeep (ik ben oud !!!!! schrik ervan ‘ Ben echter in de oorlog alles van deze dingen kwijt geraakt

 5. Voor dat de les begint maar even in de boekenkast kijken.
  ANTIQUE PAPER DOLLS 1915-1920 edited by Arnold, een uitgave van Dover uit 1975.
  Een boek met aankleedpoppen.
  Gelukkig nog nooit wat uitgeknipt, Jane, Mary en Teddy zijn aan te kleden met mode uit 1915-1920.
  Elma

 6. Dit is goed nieuws. Mooi dat die mensen er met veel plezier aan werken. Ik hoop dat het een succes wordt.
  Aankleedpoppetjes heb ik nooit gehad, maar ik tekende zelf altijd poppetjes met kleding.

 7. Mooi initiatief! Ik hoop dat de betrokken mensen er allemaal beter van worden.
  Uit welk jaar stamt dit filmpje?

 8. Zo zie je maar weer. Als mensen bezig worden gehouden met handwerken of handenarbeid voelen mensen zich gewaardeerd. Ze kunnen laten zien dat ze toch nog iets kunnen produceren. De uitdrukking dat deze mensen een handicap hebben vond ik niet zo juist gekozen. Waarom houden wij ons bezig met handwerken. Toch ook om een lekker gevoel erbij te krijgen. En vol trots het te laten zien of weg te geven. Je kunt natuurlijk ook zeggen. Wij hebben allemaal een handicap. Een handicap die bij ons velen past.
  Aangezien onze cavia bijna 2 maand ziek is geweest en zij graag bij mij op schoot lag heb ik mijn kerstgeurzakjes allemaal al af. Zij kreeg haar warm plekje en ik kon mijn rust vinden tijdens borduren.Toen de kinderen ziek waren zat ik ook altijd te breien of te borduren.Met hun hoofd of benen op mijn schoot lagen ze dan rustig te slapen. Af en toe kwam dan een oogje open mama is aan het breien dan is het goed.

 9. Wat een geweldig initiatief. Het is zo belangrijk voor mensenvan wie het leven niet loopt zoals ze zouden willen, niet alleen maar zorgconsument zijn, maar zelf ook iets kunnen bijdragen. Ik heb dat zelf ervaren.

 10. @Corrie, ik kan me van vroeger één eenvoudig aankleedpopje herinneren. Veel zal ik er niet mee gedaan hebben.
  @Gerrie, vroege vogel!
  Als je in de loop van de dag het filmpje opnieuw gaat bekijken, dan moet het vlekkeloos verlopen.
  Maak je niet te druk vandaag!
  @basje, ontzettend jammer dat alles verloren is gegaan.
  @Elma, toch is het ook leuk om te knippen!?
  @Willy, heel creatief!
  @Saskia, het filmpje is van 3 oktober 2008. Vrij recent dus. De kleding is vanaf 6 oktober, vanaf afgelopen maandag, te koop in de winkel.
  @Hilda, men is vaak creatiever dan men denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *