ANWB-jas


Wat is er mis met een ANWB-jas? Helemaal niets! Ik heb een zomer- en winterjas van ze, die ik graag draag op de fiets. O ja, manlief heeft ook zo’n fijne jas.

De strip S1ngle verschijnt in meerdere kranten en vanaf 14 oktober wekelijks op televisie bij NET5.

21 gedachten over “ANWB-jas

 1. … en leuke overhemden hebben ze ook en nog veel meer, niks mis mee, wat je zegt Berthi! Grappig die strip, maar erg positief over de ANWB-kleding zijn ze niet.

 2. @Corrie, veel te negatief, vandaar mijn positieve reactie. Manlief heeft van de zomer mooie polo shirts gekocht bij de ANWB en een prachtige zomertrui.

 3. Hier worden de zomer- en winterjassen ook gedragen door beiden en ze zitten prima. Geloof dat er ook overhmeden en een korte broek van ANWB in de kast liggen. Prima spul, niks mis mee.

 4. Volgens mij is de gedachte hierachter dat sexy niet samen kan gaan met praktisch.
  Overigens is het zwartharige meisje in de strip een prototype “mooi maar dom”. Dus het zegt meer over haar dan over de ANWB-jas.
  De tekenaar had er beter aan gedaan de naam van de ANWB niet te gebruiken.

 5. hallo Berthi,jouw berichtje liet me denken aan de fietshulpkist van de ANWB die ik tijdens een fietstocht zag dus heb ik hem toch meer eens in een blog gezet misschien dat iemand anders wel weet hoe het werkt…groeten Elly

 6. Heb me over deze strip ook verwonderd, maar ben het met Saskia eens, hier zit meer achter. Heet niet voor niets “single”.

 7. @Elma, de strip S1ngle gaat over drie dames die op zoek zijn naar een man. Nienke heeft een ANWB-jas gekocht en de andere twee dames vinden dat zo’n jas echt niet kan! Het is geen flitsende jas zodat nooit aan een man komt!

 8. Heb ook een lekker fleece jasje.
  Zit erg lekker.
  Manlief heeft een super afritsbroek en wandelschoenen, helemaal niets mis mee.

 9. hahaha…. natuurlijk is er niets mis mee.
  lekker dragen wat je fijn vind!!
  Zeg ik met mijn poncho aan!!
  ;o)

 10. In de oud papierdoos de strip gezocht van Single uit het Nieuwsblad van het Noorden. Nu begrijp ik het beter en zie de humor er wel van in. Door de manier van tekenen had ik er echt geen 3 vrouwen in gezien. Nu begrijp ik ook dat het domme blondje, zwart is.
  Elma

 11. Er komt een TV serie van deze dames !!;-)
  Ik wist niet eens dat de ANWB kleding verkocht.
  Maar als jonge deern die verkering zoekt moet je het nog maar even in de kast laten hangen tot je zo oud als ons(ik) bent hoor !!

 12. @marian’ne m, jazeker vanaf 14 oktober bij NET5!
  Als je eens in de buurt bent van een ANWB winkel, moet je beslist ga kijken!

 13. De ANWB- kleding was geregeld in mijn gedachten. Eens zoeken in de kast, er moest nog een blauw vest zijn van Fleece. Te groot gekocht voor Ton. Het vest zag er nog prachtig uit en na het gepast te hebben maak ik de mouwen wat korter en heb ik er een prachtig Human Nature vest bij.
  Elma

 14. Ik heb een paars jack met roze stukken erop en schijn nu dus weer modekleuren te dragen. Lekker warm en heerlijk voor op de fiets. En ik heb daar ook heerlijk wollenvesten en truien gekocht voor mij en voor mijn man. Nou en? Wij hebben het warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *