Terug in de tijd

De zomercollectie van het Deense modemerk Noa Noa had een knipoog naar de jaren vijftig. De najaarscollectie gaat eveneens terug in de tijd. Er zijn drie thema’s: Ethnic, Sgt. Pepper en French Revolution. Alle drie worden ze gekenmerkt door elementen van deze tijdperken.

11 gedachten over “Terug in de tijd

 1. Sgt Pepper zou ik toch in de sixties denken.
  Vast dat plaatje linksonder.
  Die badpakken zijn wel echt jaren vijftig. Zouden ze gebreid zijn? Nee denk ’t niet. Dat gaat zo slobberen in het water.

 2. @ine, de badpakken zijn jaren vijftig en de nieuwe thema’s voor de najaarscollectie komen uit een andere periode. Beide foto’s onderaan tonen elementen van Sgt. Pepper, richting eind jaren zestig.
  De badpakken zijn ‘gelukkig’ niet gebreid. Als kind had ik een donkerblauw gebreid badpak. Wat een ellende. Eén keer het water in, en het badpak hing op je knieën!:-)

 3. Warempel net een afspraakje gemaakt om kleding te kopen . En natuurlijk over de nieuwste modetrends gesproken .
  Niet dat ik mij daar zo erg op richt , maar zou graag wel weer een een beetje in de tijd terug gaan wat dat betreft .
  Tegenwoordig zie ik veel dames jasjes dragen met een coup van niks . Het zit gewoon niet mooi en het lijkt wel dat het in is om het een maatje kleiner te kopen zodat alles spant met plooien naar alle kant .
  De badpakken vind ik prachtig , mooi met die bolletjes . De kleding van de onderste foto,s zal ik maar niet aan beginnen . Dat geeft mij een gevoel dat ik op moet treden in een of ander toneelvoorstelling .
  Dan komt er geen mens kijken . . .

 4. @Gerrie, haha, ik vind de jassen van Sgt. Pepper helemaal te gek. Maar goed, misschien komt dat omdat ik een kleine ’tic’ heb wat jasjes betreft.
  O ja, ik zou dolgraag naar een toneelvoorstelling van je komen kijken.

 5. Oooh ls ik er toch nog in zou passen koos ik beslist één van de bovenste kledingstukken, wat prachtig!
  Berthi ik las ook net over jullie enorme pech in de aanbouw en hoe frustrerend is het onrecht dat er meespeelt. Als een roos helpt hoop ik dat je hem geplukt hebt, maar ik be bang dat het nog wel een tijdje duurt voor je de frustratie te boven bent, dat zou bij mij tenminste zo zijn.

 6. Mooie jasjes!! En ja. zo’n badpak had ik ook Berthi, ik sta er nog ergens mee op een foto!

 7. Er is hier in de buurt voor zover ik weet geen winkel die noa noa verkoopt. Niet dat ik dat mis…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *