GaiaPark


Samen met zijn vriendin bezocht Matthijs het GaiaPark in Kerkrade. Het GaiaPark kwam bij de kleine dierentuinen als beste uit de test bij de ANWB. Foto’s werden in overvloed gemaakt. Dit aapje, dat bliksemsnel een besje probeert te pakken, vinden Matthijs en zijn vriendin een blikvanger. Daarom hebben zij deze ingestuurd voor een fotowedstrijd en kun je deze foto vinden op de website van het GaiaPark. Vind jij dit ook een mooie foto, dan zou Matthijs het erg leuk vinden als je een stem wilt uitbrengen.
De foto is hier te vinden.

31 gedachten over “GaiaPark

 1. Natuurlijk stemmen wij op Matthijs, inmiddels is er 39 x op zijn foto gestemd.
  Elma

 2. Heel leuk dierenpark! We hebben een jaarkaart, dus komen er regelmatig.
  Ik zal ook op Thijmenstemmen.

 3. @Saskia, als je bijna om de hoek woont is het ideaal om een jaarkaart te hebben. Je zult er zeker heel veel plezier van hebben.

 4. Matthijs je hebt er nu 44. Succes!!
  Er waren er meer die deze aapjes vastlegden.
  Maar deze van jullie is erg leuk door de aktie.

 5. De teller staat nu op 47 kom op dames, stem op Matthijs.
  Een extra camera is in huize Smidt altijd welkom.
  Jammer dat de foto van de eekhoorn met noot niet mee mag doen, die had zeker een prijs. Er zijn prachtige dierenfoto’s bij wat een verscheidenheid aan dieren. B.v. de foto van de zebra’s die kijken waar het hoogste gras staat, doen het streepje voor streepje.
  Wat zijn mensen dan toch eenvoudig, zonder neushoorn of staart.
  Elma

 6. Leuke foto Matthijs. Mijn stem heb je. Je staat nu bovenaan met 49.

 7. Leuke foto ! De teller staat op 51, maar je staat zeker niet bovenaan. Op een andere foto is 129 keer gestemd. Veel succes !

 8. Ik heb gestemt. Nummer 47 is verschenen. Over borduren gesproken. Zaterdag naar Hinderloopen geweest. Dhr. Glashouwer heeft daar 2 winkels. Een met beschilderde meubels. Er stond een prachtige wieg. Je zou bijna overwegen om aan gezinsuitbreiding te doen. Maar deze wieg bleek een familie erfstuk te zijn. Dus de wieg was niet te koop. Dus hoeven we ook niet verder over gezinsuitbreiding na te denken Aan de overkant van de straat heeft deze familie een stoffenzaak. Ik zit er over na te denken om zelf een bedsprei te maken van hinderloopenstof of van staphorsterstof. Ik heb er nu een sprei op liggen die veel te donker is. Maar ik hoorde dat je hem dan machinaal kunt laten quilten. Ja ik weet voor een echte quilter is dit niet om aan te horen. Maar deze dhr.Glashouwer maakt ook patronen voor letterlappen en merklappen. Ik moet zeggen die zagen er zeer mooi uit. De verleiding was zeer groot maar ik heb toch maar niets gekocht.Laat ik het maar bij kleine projectjes houden. Dan weet ik zeker dat ik het afmaak.
  Groetjes Hilda

 9. Ik zie dat ik te lang over mijn verhaal heb gedaan. Matthijs je staat al op 51. Ga zo door dames. Hilda

 10. Ook ik heb gestemd op de foto van Matthijs, ik ben verleden week ook nog in het Gaya park geweest, dat was voor de derde maal dit jaa.
  Ik vind het nog steeds een schitterend park.Ella.

 11. Ik heb vanmorgen ook mijn stem uitgebracht, de teller staat nu op 56!!!!
  Leuke foto Matthijs en vriendin
  Marijke

 12. Hilda, als je al die mooie lapjes ziet in Hindeloopen wil je van alles maken. Het machinaal laten quilten is een prima optie en een erg mooi resultaat en je moet de mogelijkheden van deze tijd benutten.
  Dat je sprei wat donker is maakt niet uit, s’nachts moet je toch je ogen dicht hebben.
  Houd jij je maar mooi bij je schitterende geurzakjes met mooie (k)leurtjes dat is te overzien. Een goede raad van een wijze tante.
  Elma

 13. Had al gestemd en je kunt maar een keer stemmen.
  Zou de camera bij Matthijs
  terecht komen ?

 14. Dank je wel voor jullie stem en enthousiaste reacties.
  We wachten af hoe het uiteindelijk zal uitpakken.
  @Hilda, zowel het Hindelooper schilderwerk als de stofjes zijn prachtig. Tsja, de verleiding is dan groot…

 15. hahaha…..Matthijs…… Stem nummer 60 binnen!!
  Dat komt wel goed denk ik met jouw foto!!
  :o)

 16. Zeg tant Elma. Moeten we niet uitleggen dat we LEURTJES niet verkeed schrijven. Het zat namelijk zo. Onze Dominique kon amper praten. Maar hij kon wel mijn man aan het stand brengen dat ik die dag bij tante Elma was geweest. En tante Elma had heeeeeel veeeeel leurtjes. De letter K ging hem toen nog moeilijk af. Ook maakten we van fimo een muisje alleen we zijn nooit verder gekomen dan het staartje. Leuke herinderingen toch.
  Hilda

 17. 62 stemmen heeft hij nu, op naar de camera… Veel succes Matthijs
  Ik ben heel benieuwd.

 18. De teller staat nu op 63.
  Vind het ook een mooie foto met die lichtval op de zijkant van het lijf.
  Succes

 19. Iedereen ontzettend bedankt voor de stemmen! Had niet verwacht dat het zo snel zal gaan. We hadden ook een foto van een eekhoorn opgestuurd, die was helaas niet goed genoeg of te simpel.
  We hebben nog wel een stukje te gaan als we de 1e willen inhalen. Blijven stemmen dus :)!
  Matthijs

 20. Nou, gebeurd… vind het een mooie foto en mijn stem meer dan waard. En volgens mij sta je hartstikke op de eerste plaats.

 21. nog maar even gestemd (via mijn werk)en hij staat nu op 80 en dus tweede plaats !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *