Bruidsdeken


yvonnep is een gedreven breister en specialist in het sokken breien. Voor het Harten-project breide zij prachtige hartensokken. De datum 20-08-2008 was zeer speciaal voor haar. Het was haar trouwdag. Voor deze gelegenheid ontstond het idee om voor het bruidspaar een bruidsdeken te breien met een grote groep breisters. Storm op zolder verfde het garen in de yvonnep kleuren. Smoekkk, Lies en E-mile waren de drijvende kracht achter dit mooie project. Zij hebben ontzettend veel werk verzet om de bruidsdeken en de felicitatiemap op tijd klaar te hebben. Zij openden een speciale Yahoo group die de naam De Grote Verrassing kreeg! En hoe groot de verrassing voor yvonnep was, kun je zien op dit Youtube filmpje dat Smoekkk voor ons maakte!

26 gedachten over “Bruidsdeken

 1. Ook zonder geluid zie ik aan het filmpje dat het enthousiasme eraf spat!
  Wat een werk is er verzet! Petje af voor de groep!
  Enne, Yvonne, veel gelukkige jaren gewenst met je kersverse echtgenoot!

 2. Wat fijn dat we nu zo mee kunnen genieten met het aanbieden van het kado! Dank je wel en ook de filmster (Smoekk toch?)

 3. Wat een leuk filmpje ik heb genoten, ze waren er erg blij mee…..
  Yvonnep en mannetje nog heel veel gelukkige jaren, en Van Harte Gefeliciteerd. Wat een leuk cadeau wat met veel liefde en plezier voor jullie gemaakt is, dat was wel aan het filmpje te horen.
  Berthi dankjewel dat je dit ons liet horen en zien. ENIG !!!!!!!

 4. Wat een fantastisch idee van de breivrienden om zo’n deken te breien en ook nog in een mooie kleur geverfd. Met dit koude weer kun je wel een lekker dekentje gebruiken.
  Elma

 5. Wat leuk Berthi, dit filmpje. Zo te zien is het cadeau heel goed ontvangen en wij mogen eindelijk eens uit de kast met ons geheim 😉 Er is door het bovenstaande clubje enorm veel werk verzet om dit allemaal op rolletjes te laten lopen, petje af dames en heer, het was geweldig!

 6. @Tijm, het filmpje heeft inderdaad Smoek gemaakt! Staat te lezen bij het filmpje. Erg leuk gedaan! Dus dames, niet denken dat ik het filmpje heb gemaakt. Mijn bijdrage was minimaal: drie gebreide lapjes en bovenstaande felicitatiekaart erbij.
  Het idee om dit met z’n allen te doen is geweldig en het resultaat is SUPER, mede door het vele werk dat gedaan is door vele dames en één heer!
  @Saskia en Marian’ne m, zonder geluid is het filmpje leuk, maar met geluid nóg leuker!:-)

 7. Felicitaties voor het bruidspaar én voor de groep die zo’n prachtig, warm cadeau breide!!

 8. een prachtig idee. dit zijn toch de mooiste en waardevolste cadeaus!
  en natuurlijk felicitaties voor het bruidspaar!

 9. Heel origineel cadeau, wat een voorpret vooraf en wat een enthousiasme bij het bruidspaar!

 10. Een cadeau waar over nagedacht is en hard aan gewerkt is ,kan toch niet anders dan in de smaak vallen . Ik zag even het filmpje en later vandaag zal ik het geluid aanzetten .
  Alvast felicitaties aan het bruidspaar en een pluim aan de makers !
  En Berthi heeft altijd toch ruimte beschikbaar zo,n mooi bericht te plaatsen , en zijn wij hier met z,n allen weer op de hoogte . En misschien is er al iemand die denkt , oh ja een goed idee zo,n deken .
  De deken heeft een mooi verfbad gekregen , een heel mooie kleur !

 11. Yvonne en Mart gefeliciteerd.
  En alle brei-sterren ook complimenten. Wat een leuk idee. En wat een werk! Vooral om het zo lang stil te houden :-))
  Leuk verhaal Berthi.

 12. wat zijn er toch nog veel lieve en nadenkende mensen op deze wereld, het plezier van de maaksters en van de ontvangers straal er van af. GEWELDIg

 13. Goed hè! Ik vond het zo leuk om hier aan mee te doen, al was het maar één lapje. En na het zien van het filmpje was ik helemaal gelukkig. Leuk om op deze manier iets voor anderen te kunnen doen.

 14. Bruidspaar van harte gefeliciteerd!!!
  Wat een geweldig cadeau kregen jullie ……

 15. @Hannah, een super gaaf idee, leuk om aan mee te werken, het resultaat is super en yvonnep was zeer verrast! Zo zie je maar wat een gezamenlijk project teweeg kan brengen! In één woord geweldig!

 16. Prachtig, die deken. Ik heb het filmpje even bekeken, wat leuk dat zoiets in breiland ontstaat!!

 17. Lieve Berthi, jij ook zeer bedankt! Het is jammer voor de andere dagen, maar het was voorlopig echt de mooiste dag van mijn leven…!
  En die deken is zo mooi, zacht, groen.

 18. @yvonnep, jij was een stralende bruid en je genoot volop. Door die mooie groene deken zul je nog vaak herinnerd worden aan deze stralende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *