Madame Mo

Madame Mo staat stevig met beide benen op de grond. Ze gaat net als Marian’ne vrolijk door het leven. Madame Mo is eigenzinnig en wil haar armen en handen niet laten zien. Haar garderobe is onuitputtelijk: van eenvoudig tot Haute Couture. Je mag haar of je mag haar niet. En ik mag deze pittige vrolijke dame wel!

Madame Mo heeft een shopping bag met de naam: Les hollandaises – The Dutch. Klik op Diary van deze website, vervolgens op 2 van het jaar 2008.

16 gedachten over “Madame Mo

 1. wat een l+euke dames. Het lukt je toch telkens weer iets te vinden bedankt

 2. Volgens mij is er veel te bekijken op de site van mevrouw Mo. Daar ga ik binnenkort wat langer rondkijken.
  Nu even een reistas pakken voor een paar daagjes weg.

 3. Even een kleine update over het schaken. Thijmen heeft net zijn partij gewonnen en heeft 3 punten uit 4 wedstrijden. De volgende partij begint om 14.30.
  Alles is hier te volgen: http://www.onjk.nl

 4. Leuk dametje. Weet je wat me opvalt? op dat onderste plaatje is het net alsof ze van die chinese muiltjes draagt. Dacht meteen aan je log over de lotusschoentjes.
  Thijmen veel succes vanmiddag.

 5. hihi, :-))))))))
  (deze lachebek lacht even als een boer met (zeer veel)kiespijn ;-((, maar kom terug hoor)

 6. Mo heeft mij al veel leuke dingen laten zien en ik vind de kaarten ook zo leuk .
  Ze fluisterde mij in m,n oor doe de groetjes aan Berthi en felicitaties aan Thijmen . Wat knap zeg ,toen zei Mo wat zal Ma Berthi trots zijn !

 7. Wat een enige Madame is Mo! Ik zie haar helemaal zitten en ik zag op genoemde pagina een slabbetje met een motief van de beroemde klederdrachtbordjes van Royal Maastricht Regout. Wij aten er vroeger van en ik heb er nu nog 9 van staan en ook een stel kop-en-schotels. Ik heb er al vaker naar gekeken en gedacht dat er iets heel leuks van te maken zou zijn als handwerkmotief en dat klopt dus :- )))

 8. Ooooh Berthi die Jan is mijn DH en hij had vanavond bij Chris een berichtje geplaatst en later heb ik daar geen rekening mee gehouden, suf zeg, maar goed ik was het dus met dat voorgevoel (^_^) Groetjes van Corrie

 9. @Corrie, en ik maar denken dat Jan jouw taak overneemt voor de maand augustus!:-))))
  Jij hebt toch de hele maand augustus vakantie?
  (^_^)(^_^)(^_^)(^_^)

 10. Je hebt helemaal gelijk Berthi, die bedoelde ik. Maar ik dacht wel meteen aan je log en heb dat stukje krant erbij gepakt!

 11. Aah mooi dat het goed gaat met thymen en zijn wedstrijden. Dit lijkt me inderdaad een zeer eigenwijze dame!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *