Op bezoek bij Annita

Vandaag ging ik op bezoek bij Annita. Ik had afgesproken om samen met haar de handwerkspulletjes uit de familiedoos te gaan bekijken. De prachtigste proeflapjes kwamen tevoorschijn. Samen genoten we van de vakbekwaamheid die bij haar familie in de genen zit, ook bij Annita, maar dat hoef ik je niet te vertellen. Je hebt vast haar prachtige houtontwerpen eens gezien, en niet te vergeten alles wat ze van garen maakt. Het kon natuurlijk niet missen dat familie Lodewijk en Carolus erbij kwamen zitten. Wat zijn ze allemaal ontzettend mooi, maar het Lodewijk-meisje (Lodewiekje) heeft mijn hart gestolen. Kijk eens hoe lief ze kijkt en prachtige eigentijdse kleding draagt. Op mijn verzoek maakte Annita een foto.

10 gedachten over “Op bezoek bij Annita

 1. Ohhh, wat super dat jij bij Annita bent geweest. En wat een schatten heeft ze in haar doos zitten! Ze leit er op haar log al wat zien. Ben erg benieuwed naar het artikel dat jij op je log gaat zetten. Wat zal je genoten hebben van al dat moois!

 2. Lodewiekse is een heel lief meisje , daar heb je helemaal gelijk in .
  En ze is ook van goeie komaf , ik bedoel dus een goed geboortehuis !
  Waar beertjeskraamvrouwdokter haar werk verricht !

 3. @annita, vanaf nu heeft ze een naam en wel Lodewiekje!! Leuk, leuk, erg leuk!!!
  Lodewijk heeft een zusje gekregen!

 4. Wat een bijzonder bezoek zal dat geweest zijn Berthi, Annita die zo veezijdig is en jij met je uitgebreide vakkennis samen “aan de praat” over alles wat er te zien valt. Ik had heel graag om een hoekje mee willen kijken en luisteren. Het meisje vind ik een schatje! Dat hansopje vind ik snoezig en de kleuren zijn perfect!

 5. Ooooh je bent bij haar geweest.Wat maakt ze een mmoie dingen he? Wat een leuke lodewijk ook weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *