Kreativ Blogger

Twee Awards op een dag! Dat is te gek voor woorden. Marcella en Saskia deden ze mij cadeau, en dan ook nog eens met een prachtige uitleg waarom ze mij deze award geven. Dames, ik ben er heel stil van!!! Heel veel dank!

De woorden van Marcella: ‘Berthi, die ons dagelijks met een logje weet te verrassen over heel veel verschillende onderwerpen. Berthi ik geniet vaak van jouw logjes, vooral die over klederdrachten en oud handwerk!’

De woorden van Saskia: ‘Zij heeft echt elke dag wat zinnigs te melden over textiel. Het is altijd de eerste log die ik bekijk, nadat ik ’s morgens de PC heb opgestart. Ze is de beste textielambassadeur die ik ken en bovendien een hartverwarmende vrouw. De energie en tijd die zij in het hartenproject heeft gestopt is onbetaalbaar. Dijn noemt haar niet voor niets B-ness.’

Ook ik lees heel graag jullie blogs. Heel veel inspiratie geven alle logjes en nieuwe ideetjes. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke, aardige, grappige, inspirerende, creatieve blogs. Internet biedt ons de mogelijkheid om snel informatie binnen te halen en ook nog eens via de blogs heel veel lieve mensen te ‘ontmoeten’.

Volgens de officiële regels moet ik nu vijf andere bloggers een award geven. Moeilijk, heel moeilijk is dat. Ik vind dat iedereen, dus alle actieve bloggers en hun lezers, een award verdienen. Want we maken er met z’n allen iets moois van. Om het alleen te doen, werkt niet. Samen informatie delen, daar sta ik voor en dat doe ik met heel veel plezier.
Nu terug naar de Kreativ Award. Als ik dan toch aan iemand deze award moet uitdelen, dan is dat wel aan de Harten-Dames. Zij hebben allemaal ontzettend veel tijd, energie en enthousiasme in het Harten-project gestopt. Door hen is dit project een groot succes geworden. Zoals ik al eerder vertelde: alleen was mij dit nooit gelukt! Jullie verdienen deze award dubbel en dwars. Neem deze award van mijn blog, sleep hem mee naar je eigen ‘huis’, en geef hem een mooi plekje aan de muur!
De deelnemers van het hartenproject en hun blog staan in de linker kolom.

Het is jullie vast opgevallen dat de hartenfoto’s nog lang niet allemaal in de fotogalerie staan. Het is er helaas nog steeds niet van gekomen om aan de foto’s te beginnen. Té veel activiteiten de laatste tijd. Máár… ik vergeet het echt niet! Voordat ik aan mijn boekje begin, komen de hartenfoto’s in de fotogalerie te staan. Beloofd is beloofd! Ik wil je alvast laten genieten van het schitterende hartendoosje dat Elza maakte.

17 gedachten over “Kreativ Blogger

 1. Gefeliciteerd Berthi, je hebt hem verdiend.
  Ik ben het helemaal eens met wat Marcella en Saskia schrijven over jou.

 2. Je hebt hem zeker verdiend!! Iedere dag vertel je weer iets over een onderwerp. ik heb zoveel geleerd bij je op het log!! je was een van de eerste waar ik dagelijks stil zat te lezen. Reageren deed ik nog niet. Later tijdens het ABC-en en de harten was je een gangplek voor mij…… Een thuishonk waar wij met z’n allen even kwamen bebben….
  Heerlijk!!

 3. een heel goede plek waar deze aaward is heengevlogen . het is mijn ochtend uitje, fijn weekend

 4. een heel goede plek waar deze aaward is heengevlogen . het is mijn ochtend uitje, fijn weekend

 5. Ere wie ere toekomt. Berthi je verdiend het.
  Zo lief van Basje, het is mijn ochtenduitje.
  Vele onderwerpen hebben de revue gepasseerd.
  Van Wouter Hamel tot Mama Mia en dan het schaken niet te vergeten. Wij wensen Thijmen erg veel succes in Enschede bij de schaakkampioenschappen.
  Een ding wensen wij Berthi toe, dat ze de rust en tijd vind om aan haar boek te werken. Dat is uiteindelijk haar passie TEXTIEL.
  Elma

 6. Die awards zijn helemaal op de juiste plaats terechtgekomen. Ik ben elke dag nieuwsgierig welk onderwerp je nu weer bij de kop neemt. Jouw log verdient zo’n schouderklopje!

 7. Berthi, de dames hebben niets te veel gezegd!Dankje wel dat jij de award aan de harten dames gaf! Maar zoals jij al zei, je kunt het niet alleen doen is ook waar. Het is ook zo fijn om via de weblogs alles met elkaar te kunnen delen. Ik geniet nog steeds dagelijks van al de dingen die geschreven en gefotografeert zijn. Van mijn kant dus ook” Dank Jullie Wel”…..

 8. Hee B-ness! Ik kom je even plat omhelzen, zonder je Awards te kreuken, om je te feliciteren. LEUK LEUK LEUK en helemaal op zijn plek.
  Ben net terug van reizen hier en daar, en als alles in rustiger vaarwater komt, kom ik bijlezen bij je. Ik zag al Marken,
  Spakenburg, en Brains en en en en … in de gauwigheid. Smullen, dus.
  Hugs, ook van Peet! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *