Zowaar prijs


En heb jij een prijsje gewonnen met je lot(en) van de Staatsloterij? Ik heb zowaar 45 euro gewonnen met mijn twee loten. Dat is toch mooi! Bovendien was er gisteren nog een verrassing. De postbode bezorgde een grote envelop van Elegance. Had ik een bestelling gedaan? Ik kon het me niet herinneren. Een groot vraagteken voor mij wat er in de envelop zou zitten. Ach ja, het begon me te dagen. Elegance is jarig en wordt 65 jaar. En Wie jarig is trakteert. Je kon meeloten voor verschillende cadeautjes en daarvoor had ik me ingeschreven. Uit de envelop kwam het prachtig vormgegeven boek, in cassette, De Schatten van Van Gogh door Cornelia Homburg tevoorschijn. In het boek tref je kopieën van nooit verzonden brieven en zeldzame documenten aan.
Het was een echte mazzeldag voor mij!

Ik ga een paar dagen weg en Matthijs zal voor de logs zorgen. Niet na middernacht, maar in de loop van de ochtend zal de nieuwe log verschijnen. Allemaal een fijn weekend.

18 gedachten over “Zowaar prijs

 1. meer geluk dan ik dus !! met drie loten maar 8,50 !!! leuk (onverwachts) cadeau heb je ontvangen ! jij ook fijne dagen gewenst !!

 2. De postbode heeft maar leuke verrassingen en nu ga je van je prijs lekker op vakantie, groot gelijk. Geniet er maar van.
  Heerlijk zo’n zoon die ons elke dag van een logje voorziet, Matthijs alvast bedankt.
  Elma

 3. JaJa, Ik zei dat wanneer in de jackpot zou winnen gelijk zou vertrekken dus ……..
  En jij vertrekt meteen !??
  Heb je de jackpot al geïnt !!!??;-)))
  Getver manlief kocht onverwacht een lot(idi…)en NATUURLIJK niks !!
  Had ik toch leuk wolletjes van kunnen kopen van die 15 E.
  Wat een geweldig boek, ja je bent een mazzelaar !!!

 4. fijne dagen en wat heerlijk dat je ons “verzorgd” achterlaat..hahah,niet alleen ben jij een mazzelaar ,maar wij ook!

 5. Nou wat leuk Berthi!!! En dan komt ook alles tegelijk, zul je net zien. Lijkt me een prachtig boek helemaal op z’n plaats bij jou en nu maar heel fijne dagen uit gewenst! Leuk dat Matthijs de log verzorgd, ben benieuwd! Maar Berthi, je mag ons best een paar dagen achterlaten zonder zo goed voor ons te zorgen, ’t zou een kale boel zijn want bij jou kunnen we echt altijd, iedere dag terecht. Juist vanochtend (na een lange blogavond gisteren) zag ik geen enkele feed dikgedrukt staan en toen dacht ik meteen: “Maar bij Berthi is er zeker nieuws!” ;- ))) Dat is wel weer eens een heel dikke pluim en dankjewel waard. Veel plezier!!!

 6. Voor die 45 euro heb je vast wel een goede bestemming. Bij Amazon bijvoorbeeld. En wat een mooi pakket van Elegance, het boek ziet er heel mooi uit. Leuk als je het inschrijven dan al weer vergeten bent dan is het een echte verrassing. Fijn weekend ook en mooi dat Matthijs je logjes verzorgt want er is natuurlijk zoveel nieuws.

 7. Met mijn €29 aan éénvijfde loten (“straatje”) heb ik in totaal €9 “gewonnen”. En dus per saldo eigenlijk €20 verloren. Maar nooit geschoten is altijd mis, denk ik dan maar.
  Berthi, fijn dat jij er wel wat aan over hebt gehouden! En nog een leuke Elegance verrassing bovendien. Bofkont!
  Geniet van je cadeautjes en het weekend!
  Matthijs, dank voor het waarnemen van je moeders blog!

 8. Leuk hè? Zeker als je je helemaal niet meer kunt herinneren dat je ergens aan mee hebt gedaan. Zo heb ik dit jaar het boek ‘Voor een succesvol leven’ van Bas Haring ontvangen en in dezelfde week 2 kaartjes voor een jazzconcert. Afgelopen week werd er weer en pakje bezorgd; het Relatiespel van Psychologie Magazine. Niet alleen een kort geluksmoment, maar prijzen met ook nog effect op de lange termijn. Ha, ha, ha……….

 9. Dat was een dag met eem gpuden randje Fijn voor je en ga nu maar lekker genieten

 10. Ik had helemaal niks noppes nada. Masselaar het is je gegund. Veel plezier er mee doe er wat leuks voor.

 11. Wat een geluksvogel ben jij Berthi! Twee prijzen op één dag! Hoop dat je heel veel plezier en mooi weer heb op je vakantie.

 12. Zwaai!! Maar ik denk dat je al weg bent. Fijne dagen en veel plezier met je prijzen.

 13. @Mary, mooi dat je toch iets hebt gewonnen!
  @Elma, geweldig dat Matthijs het van mij heeft overgenomen voor een paar dagen! Maar… helemaal fantastisch dat jullie een reactie blijven plaatsen als ik er niet ben!
  @marian’ne m, de pot moet ik nog innen, maar het geld is al uitgegeven!:-)))
  Tjee, dat is een tegenvaller! Helemaal niets gewonnen.
  Jij bent geen gokker, maar je man houdt er zo af en toe wel van om een gokje te wagen!?:-)
  Maar ik zie je van deze afstand denken aan die mooie wolletjes!
  @Hilly, :-)))
  @annemie f, dank je! Jullie hebben vast fijne dagen gehad in het verre zuiden!
  @Corrie, soms is er nieuws en soms is er gewoon iets simpels te melden!:-)
  @Willy, zeker op dit moment valt er veel te beleven op handwerk/textielgebied!
  @inge, dank je!
  @Saskia, wie niet waagt, die niet wint!:-)
  @Elza, dank je!
  @Neeltje, jij bent een echte bofkont!!! Leuke prijzen! Het is je gegund en ik weet zeker dat jij ervan geniet!
  @basje, absoluut!
  @José, dat is balen! Ik hoop dat je de volgende keer wel een prijs hebt!
  @Anne,… en mooi weer hadden we!
  @ine,… we zijn weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *