Amazon.com


Het loont de moeite om boeken in Amerika te bestellen. Het scheelt je al gauw vele euro’s. Zo bestelde ik kort na elkaar twee textielboeken: Embroidered Textiles van Sheila Paine en The Worldwide History of Dress van Patricia R. Anawalt. Twee magnifieke textielboeken. Het laatstgenoemde boek stuurde de postbezorger retour zonder dat het ooit bij mij in huis was geweest. Naar zijn zeggen was het enorm beschadigd. In mijn mailbox ontving ik een keurig berichtje van Amazon.com dat ik het boek opnieuw moest bestellen, wilde ik het nog graag hebben. Het geld zou teruggestort worden.
Het boek werd door mij opnieuw besteld en enigszins tot mijn verbazing verliep het met de betaling vlekkeloos. Zit je te dubben of je een boek zult bestellen in Amerika, aarzel dan niet en doe het!

Deze boeken zijn toegevoegd aan mijn boekenlijst.

12 gedachten over “Amazon.com

 1. Het scheelt vaak ook al om bij amazon.de (duitsland)te bestellen; daar is ook veel keuze en lagere prijzen dan in NL! Ik lees je blog overigens elke ochtend heel trouw; heb er al veel van opgestoken!

 2. Berthi dit gaat tot nu tot nu toe altijd prima,je moet alleen geduld hebben. Het duurt even, ja en veel voordeliger met de dollar laag.
  Wij doen dit met zijn allen regelmatig. Je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het, kun je het ergens niet vinden hier hebben ze het in huis. Zelfs hele oude boeken zijn nog te bestellen of in voorraad. Fijne dag geniet van je mooie boek.

 3. wat een mooie aanwinsten voor je boekekast en textielverzameling. Amazon heeft ook hier al het een en ander in huis gebracht

 4. @Anje, hartstikke leuk om te horen dat je mijn weblog graag leest en dan ook nog eens veel opsteekt.
  Automatisch ga ik altijd naar Amazon.com in Amerika. De volgende keer eens kijken bij Amazon.de Bedankt voor je tip!
  @José, wij bestellen al jaren bij Amazon en tot nu toe geen problemen. En ze hebben een gigantisch groot assortiment, dat ook prettig is.
  @Basje, ha leuk, nog een fan van Amazon!

 5. Ik ben ook Amazon-fan, Maar ken je deze al? http://www.bookdepository.co.uk/ Soms nog goedkoper, omdat ze absoluut geen verzendkosten rekenen. Ik vergelijk altijd even prijzen en ga toch vaak naar The Bookdepository. Omdat het dan net een paar euro goedkoper is.

 6. Prachtige boeken !!
  Attente postmeneer.
  Ik heb het nog niet gedaan maar hoor zoveel goede verhalen daarover.
  En als ik de keus en prijzen zie, dat ga ik er ook eens voor.

 7. Het zijn prachtige boeken. Het is een mooie aanwinst.Makkelijk het internet, zo heb ik ook al boeken en dvd’s bij Amazon maar ook via andere aanbieders gekocht. Soms loont het wel om even prijzen en bijkomende kosten te vergelijken. En als het een niet zo’n bekende aanbieder is, is het verstandig om revieuws van klanten te lezen of ze betrouwbaar zijn.

 8. Berthi wat zul je heerlijk zitten genieten van je nieuwe boeken, regende het nu maar keihard denk ik dan, dan hoef je altijd veel minder of is dat bij jou niet zo? Je hebt helemaal gelijk, alle boeken die ikzelf via Amazon (France in mijn geval) bestelde kwamen keurig op tijd binnen. Mijn Franse abonnement ook en jij hebt dan nog het voordeel dat het momenteel veel godkoper is, maar het werkt in ieder geval prima. De wereld wordt er veel groter door, of kleiner, net hoe je het bekijkt ;- ))

 9. Berthi ik heb je keuze eens even bewonderd . Zo leuk je kunt soms zelfs bladeren .
  Wat zijn we dan weer blijde mensen als we onze keuze binnen krijgen .
  Vorige week kreeg ik mooie Quilt-boeken binnen met nog wat stofjes .
  En verder heb ik nog een enorme lijst van boeken die ik wil bestellen .
  Hier in de buurt bestelde ik een boek en zou daar mijn boekenbon nog van m,n verjaardag voor gebruiken .
  Wat denk je , ik vergeet de bon mee te nemen . Nou leuk toch kan ik nog een keer een cadeauboek uitzoeken .Zo kun je jezelf wat wijs maken en ook weer een beetje blij maken . Als extra vond ik bij Bruna nog een aardig borduurstekenboek .

 10. @Corrie, bij mij ligt er altijd werk dat gedaan moet worden. Er blijft altijd van alles en nog wat liggen omdat er weer van alles en nog wat tussendoor komt!:-) Zo gaat dat bij mij!
  Zoals ik lees hebben we met z’n allen goede ervaringen met het bestellen van boeken via internet in het buitenland. Heel mooi!
  @Gerrie, leuk hé, dat je soms in boeken kunt bladeren bij Amazon.
  Jij bent ook een echte boekenliefhebster en nu kan jij fijn gaan genieten van je nieuwe quiltboeken en borduurstekenboek. En… binnenkort nog een boek, want je laat je boekenbon toch niet verlopen!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *