13 gedachten over “AAaRGh

 1. Niet alleen een eigen mening wordt een probleem, ook een beetje tijd voor jezelf overhouden is moeilijk met al dat moois dat de (digi)wereld biedt.

 2. En precies daarom heb ik een aantal van die dingen afgeschaft of drastisch verminderd en dat is niet mijn weblog ;- ))

 3. Gelukkig ben je niet verplícht om alles te zien, te lezen en te horen wat aangeboden wordt. Ik vind het een groot goed, dat we de mogelijkheid hebben om zelf een keus te maken wat we willen vernemen en dat we niet in een land wonen waar dat door overheden voor ons wordt bepaald. Het lukt me steeds beter om onderscheid te maken in wat ik wel en niet wil weten. Wat me daarin erg heeft geholpen is, dat ik me op een keer realiseerde dat, bij alles wat ik in een week had gehoord, gezien en gelezen, maar weinig dingen waren, waar ik daarna nog aan had gedacht of die ik me herinnerde. Leeftijd??? Vergeetachtigheid??? Maar het geeft wel lekker rust en tijd om na te denken.

 4. Ja, ik dacht ook: “HAHA”, maar ook: “Een eigen mening een eigen leven zal je bedoelen” :-))
  Net als Corrie en MaRia heb ik een heleboel(en vooral narigheid) gewist en dat ruimt heerlijk op.
  En Anne als beginnend blogger begint het al te herkennen, bloggen is tijdrovend maar wel één van de leukere dingen om te doen :-)))

 5. Ha ha ha, bloggen is leuk en je komt steeds nieuwe dingen tegen.
  En als het me niet aan staat lees ik het niet.
  Fijn weekend allemaal.

 6. Zelf heb ik geen weblog, maar ik kom graag lezen bij jullie. Een eigen mening… nou die heb ik wel. Meer tijd vrijmaken voor handwerken!! En laat ik nou door jullie logs meer inspiratie krijgen en ook écht meer zitten te borduren nu. Dus ik blijf lekker lezen 🙂

 7. Bloggen?? Leuk??? Heel veel tijd vliegt erin maar zo fijn om te doen!!
  En natuurlijk heb je dan nog wel je eigen mening….
  Fijn weekend dames!!

 8. Bloggen vormt! Bloggen inspireert! Bloggen verbindt mensen! Als je zelf blogt, kun je wis en waarachtig je mening kwijt!

 9. IK BEN EEN BLOGGER. Een kreet waar ik meer van wil weten. Zoals ik een patroonje zoek, ben ik nu ook aan het zoeken geweest en heb een paar interesante stellingen gevonden, die ik graag met jullie wil delen.
  Iemand die een blog begint doet het met de intentie een online conversatie op te starten over het besproken onderwerp.
  De teksten op een blog worden geschreven vanuit een persoonlijk standpunt, en met een persoonlijke stem. Het draait om de meningen en visies van de auteur (blogger), de mens achter de website. Je leert ook nog een hoop nieuwe woorden, fotoblog, vlog en podcast.
  Het bloggen is niet meer weg te denken uit mijn dagelijks ritueel, het is nu een jaar geleden dat ik attent werd gemaakt op Bethi’s weblog door Maaike. Ik ben blijven plakken en probeer elke dag te reageren. Soms slaat het helemaal niet op het onderwerp, maar ik ben mijn verhaal kwijt. Wil je het niet lezen dan sla je het maar over. Net een kopje koffie gedronken met mijn dagelijkse medicijn 5 gram extra bittere chocolade met 76% cacao, heerlijk en goed voor het hart.
  De Cartoon’s die ik heb bekeken vind ik super en erg actueel.
  Elma

 10. Ha bloglezers en blogschrijvers,
  daar ben ik dan, laat op de avond. Ik had een lange en zeer inspirerende dag in Zwolle. Morgen meer hier over.
  Grappig hé, die cartoon!:-) En natuurlijk hebben we een eigen mening, dat merk ik toch als ik alle reacties lees!!!
  Ik moest gewoon erg lachen toen ik van de week deze cartoon in de Spits tegenkwam, en dan vind ik het weer geinig om dit te laten zien.
  @Elma, wat heb je dat mooi verwoord!!!
  Mmmmmmmmm, pure chocolade, 76% dan!!! Elke dag de broodnodige dosis! Heel gezond!

 11. Wat leuk dat je hier deze cartoon van mij post! Ik botste er toevallig op, maar vind de reacties heel positief! Bedankt ook om er een linkje naar mijn website bij te zetten!
  Nog een beetje reclame: ik heb net mijn eerste cartoonalbum uit. Het bevat de 80 beste cartoons die ik tot nu toe voor Sp!ts maakte. Je kan hem vinden in elke Belgische en Nederlandse stripwinkel, of bestellen bij mijn uitgever op http://www.silvesterstrips.nl. Meer info, én de eerste interviews over dat album, vind je op mijn blog http://aaarghcartoons.blogspot.com
  Groetjes,
  Mario

 12. @Mario De Koninck, leuk om een reactie van je te lezen. De Spits komt hier regelmatig binnen en dan bekijk ik altijd je leuke cartoon. Maar dat had je natuurlijk al begrepen.
  Leuk dat je eerste cartoonalbum uit is. Ik ga hem beslist bekijken in de boekhandel. Ik wens je veel succes met dit boek en je verdere carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *