Programma voor 10 mei

Zaterdag is de afsluitdag van de expositie Hart & Dame in de Witte Dame. Sommige hartendames kunnen helaas niet komen. Ze zijn met vakantie, moeten werken, of hebben een verjaardag te vieren. De hartendames die wel komen zijn:
Annemarieke – Auk – Berthi – Betty – Corrie – Elisabeth – Elza – Francisca – Hilly en haar moeder (Diny) – Jeanny – Jose – Lina – Lous – Marga – Marianne – Marianne D – Marijke – Marijna – Majo – Mary – Mieke – Mieke S – Mien B – Noor – Saskia – Willij – Wilma

Ik kijk ernaar uit om jullie rond 11.00 uur in het bibliotheekcafé De Verlichting in de Witte Dame te zien, waar we gezellig gaan bijpraten onder het genot van een kopje koffie en/of thee. Deze is wel voor eigen rekening, maar… voor de Limburgse lekkernij zorg ik! Vervolgens gaan we met z’n allen de harten bewonderen. Hoe lang je wilt blijven, bepaal je zelf. Denk wel aan je hartenontwerp voordat je weggaat. Tot zaterdag, ik heb er veel zin in!!

33 gedachten over “Programma voor 10 mei

 1. Als ik het zo lees en hoor is het een groot succes geworden.
  Ik had deze week willen komen, maar we zijn met een ziek kind teruggekomen van vakantie. Ik ben echter blij dat ik op veel plaatsen op het web heb kunnen genieten van de foto’s.

 2. Berthi de dochter van Ge ( kralentasje ) komt de harten uit het noorden ophalen. Zij woont in de buurt van Eindhoven. Helaas kan ik niet vragen of het lukt, Ge is met vakantie en heeft het geregeld.
  Allen een prettige dag en mijn gedachten zijn bij jullie.
  Elma

 3. @Annelies, we hadden graag kennis met je gemaakt. We hopen dat het de volgende keer gaat lukken.
  Ik las al op je weblog dat je net terug bent van vakantie en nu een ziek kind thuis hebt. Het is niet leuk om tjijdens je vakantie ziek te zijn. Beterschap voor de zieke!
  @Elma, dat wist ik nog niet. Dan ga ik beginnen om alvast een gedeelte klaar te maken.

 4. Zaterdag kan ik helaas niet komen, er staan al drie andere activiteiten gepland met man kind en hond. Ik wil jullie heel veel plezier wensen!

 5. Berthi, de naambadges liggen al klaar. Mijn fototoestel gaat ook mee.
  Ik kijk er naar uit om deze hartendames eens in het echt te ontmoeten.

 6. @Mienke, dat wordt een druk dagje, maar absoluut een heel gezellig dagje voor jullie!
  We hopen je de volgende keer weer te zien!
  @Saskia, super! Ik ben nog volop bezig met de voorbereidingen, wat moet wel en moet niet mee naar Eindhoven.

 7. Hele fijne dag, allemaal !!
  Dat zal vast wel lukken :-))))
  Het wordt iig prachtig weer.
  Succes met het regelen, neemt altijd veel tijd én denkwerk in beslag.

 8. Lieve Harten Dames,
  Gisteren al jullie prachtige werkstukken bewonderd! Vooral Berthi “harte”lijk dank voor het organiseren van deze expositie. Wens jullie a.s. zaterdag een gezellige afsluiting toe.Lieve groeten, Anja v.d.B

 9. Hoop dat je met veel plezier op alle werkzaamheden op en rondom de Harten veel plezier hebt gehad, Fijne dag Zaterdag

 10. @eva.b, dat is heel mooi!
  @Anja v.d. B, heel mooi om te horen dat je hebt genoten van de hartenontwerpen.
  We zijn met z’n allen heel blij dat de expositie door iedereen zo goed is ontvangen en dat er mensen veel nieuwe ideetjes hebben opgedaan, plus sommige dames gaan na een handwerkpauze de draad weer oppakken.
  Prachtig toch!!
  @basje, het is een ongelooflijk mooi project geweest waar we met z’n allen met veel voldoening op terug kunnen kijken.
  En de hoeveelheid werk dat ik had, vergeet ik snel als ik al die lieve en hartverwarmende reacties hoor.

 11. Alle Hartedames heel veel plezier zaterdag. En Berthi ook een groepsfoto voor in je weblog?? Dat lijkt me leuk voor ons thuisblijvers. Jammer dat niet iedereen kan komen.
  In gedachten bij jullie.
  groetjes Ine

 12. Hé, vanochtend geen postje van je. Ik ben zo gewend dat deze er staat, dat ik nu me wat ongerust ga maken, er is toch niks ernstigs hopelijk??!!

 13. We moeten ons maar niet meteen zorgen gaan maken en hopen dat het probleem van technische aard is. B.v. een computercrash.
  Als mijn computer het niet doet voel ik mij altijd een beetje akelig (zou dat kunnen wijzen op verslaving)
  Berthi door er een dag nog niet te zijn met je log merken wij pas hoe wij het missen.
  Elma

 14. Alle gasten die nu kijken plaats een reactie dan zullen wij vandaag toch wat te lezen hebben.
  Elma

 15. Het is te hopen dat er niets ernstig aan de hand is. Net als zovelen lees ik elke morgen zo gauw mijn wasmachine weer draait het laatste nieuws van Berthi. Zo kun je soms ook lezen waar bepaalde mensen zijn en hoe laat ze al weer achter de computer zitten. (grapje Elma)Toen ik namelijk in de buurt van Elma woonde gaf ze altijd keurig door als ze een paar dagen weg ging.Je moet maar in een groot huis wonen en je komt te vallen en iedereen denkt dat je een paar dagen weg bent. Hilda

 16. Ja, het kan ook een storing zijn.
  Goed idee, Elma, wij schrijven zelf het een en ander.
  Berthi is druk geweest met de hartententoonstelling. Wat was het een
  succes !! Er zit heel veel tijd en energie in.
  Ook zijn Berthi en haar familie druk geweest met het Nederlands Kampioenschap Schaken .
  [ vorige week]
  Manlief van Berthi heeft vrije dagen opgenomen en heeft o.a. veel foto’s gemaakt tijdens het NK.
  Zoon, Thijmen , heeft mogen deelnemen en heeft keigoed gespeeld !!
  Goed zo, Thijmen.

 17. Ik hoop dat jullie een hele fijn dag zullen hebben,maar daar twijfel ik niet aan.Alvast veel plezier.

 18. @ine, groepsfoto…? Geen idee!:-)
  @tijm en annemie f, voor mij ook vreemd dat er zonder aankondiging geen logje was vanmorgen. Technische problemen waren er vannacht. Misschien dat het toevallig samenviel met de installatie van de nieuwe harde schijf? Geen idee.
  Het werkt in ieder geval, maar nog niet perfect. Ik heb bijvoorbeeld geen geluid meer.
  Matthijs zal er vandaag toch nog even naar moeten kijken en hopen dat de internetverbinding dan niet wegvalt.
  @Elma, haha, verslaving…? Hoezo??:-)))
  Zou je mijn log net zo missen als de ochtendkrant?:-)
  @Hilda, heel verstandig om aan een bekende door te geven als je huis en haard voor een paar dagen verlaat!
  De wasmachine zal nu wel klaar zijn, tegelijk met mijn logje!:-)
  @annemie f, Thijmen heeft het zeker goed gedaan. Heb je gisteren de schaakrubriek van Frank Clevers gelezen?
  @katrien, dat gaat zeker lukken!

 19. Berthi, alles op alles, want ik ben heel verkouden geworden en hoop zó dat het door kan gaan zaterdag!

 20. @Corrie, ik kijk er naar uit om je zaterdag te zien, maar forceer niets. Het is niet naast de deur voor je en als jij je niet lekker voelt, moet je geen lange reis ondernemen. Gezondheid gaat boven alles.

 21. @Ine en Berthi: Waarvoor denk je dat ik mijn fototoestel meeneem? Ik neem zeker een groepsfoto, die Berthi op haar blog mag zetten als ze dat wil.

 22. Fijne dag allemaal morgen. Ik heb nog lang zitten dubben of ik mee zou rijden maar ik ga het niet halen. Jammer, jammer, ik had jullie graag weer allemaal in levende lijve gezien.
  Ik wens jullie allemaal veel plezier met het laatste stukje hartenproject!

 23. @marcella, jammer dat het niet gaat lukken!
  Het wordt morgen een stralende dag met al die mooie harten, hartendames en de uitbundige zon.

 24. @Berthi en alle andere dames die morgen naar Eindhoven gaan: ik heb de hele dag lopen dimdammen of ik wel zou gaan (toch 2x 2 uur in de trein) en dat na een drukke werkweek … en dan blijkt dochterlief morgen ook nog thuis te komen (werkt normaal zaterdagsnachts in Leeuwarden) dus heb ik vanavond maar besloten om niet te gaan ….. vind het best wel jammer, maar volgende keer beter …. veel plezier allemaal !!

 25. @Mary, jammer dat het niet lukt om naar Eindhoven te komen, maar ik kan het heel goed begrijpen.
  Je hoort en leest zeker nog over de afsluitdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *