Quilttentoonstellingen

Vandaag en morgen zijn er nog twee speciale quilttentoonstellingen te zien: 3. International Quilt-Festival Wilwerwiltz en Open Europese Quilt Kampioenschappen in Veldhoven. De vogelquilt op de afbeelding, die gemaakt is door Mien B, is te zien op de eerstgenoemde expositie. Op de website staan vele foto’s en de vogelquilt kom je ook tegen. In Veldhoven is de schitterende hartenquilt van Ingrid te zien.

11 gedachten over “Quilttentoonstellingen

 1. @Mary, die zag ik ook voorbij komen! Heel mooi!! Wat worden er toch heel veel mooie handwerkontwerpen/voorwerpen gemaakt.

 2. Weer een prachtige quilt van Mien, wat heb jij een productie. Dit was weer even genieten als je alle links ook bekijkt. Wat een mooie quilts. Niet alles vind ik mooi, maar je moet open staan voor vernieuwing.
  De quilt Hundertwasser is mooi om naar te kijken. Alles kan ik nu rustig bekijken, niks te moeten deze dagen doet mij goed.
  Elma

 3. het een is nog mooier dan het ander, en wat een verschillen in verwerking, Allemaal heel knzp. Mien het idee om de vogels weg te laten vliegen, super, fijn weekend allemaal

 4. P*R*A*C*H*T*I*G , Mien B !!!
  Zoals al jouw doeken, weer geweldig.
  De opbouw en gebruik van stoffen en kleur zó mooi.
  De link opent op het moment heel traag, straks nog eens proberen.
  fijne dag, DAG !!!;-)

 5. Wat heb je weer een prachtige quilt gemaakt Mien, vogels, ik kan er niet genoeg van zien, dus dit vind ik helemaal prachtig! Wat is het toch geweldig fijn dat er overal zulke grote exposities zijn waar al deze prachtige handwerken tentoongesteld worden.
  Spannend voor Mien en Ingrid.

 6. Mien, ik wist al dat je mooie quilts kon maken. Maar deze vind ik supermooi!
  De foto’s van deze linken laten zoveel moois zien … Vanavond nog maar eens rustig weer bekijken. Het is nu te mooi weer buiten.

 7. wat een lust voor het oog, die vogelquilt. heel bijzonder dat de vogels ook buiten het patchworkgedeelte vliegen. en ik vind dat kringetje/vierkantje vogels bovenaan tegelijk vrolijk en ontroerend.
  de hartenquilt zag ik al in het echt, ik blijf hem prachtig vinden.

 8. ik ben nog nooit in Wilwerwitz geweest, wil ik wel eens doen, de komende jaren, maar gisteren heb ik met volle teugen genoten van de tentoonstelling in Veldhoven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *