21 gedachten over “Prinses Mabel

 1. Maaike@ Wat een superfoto, menig beroepsfotograaf zal er jaloers op zijn. Dat je Mabel zo duidelijk in beeld hebt. Leuk dat ons koningshuis ook zo modebewust is. Hoe kan zij op zulke hakken zo’n wandeling door Makkum maken. Maaike al zit ik ver weg, met alles blijf ik op de hoogte.
  Elma

 2. @Elma, aan deze foto is wel iets gesneden hoor! Het was een leuke ervaring om koninginnedag zo eens mee te maken, ik had een mooi plekje om foto’s te maken getuige het leger aan fotografen dat zich om ons gezinnetje plaatste om net als ik foto’s te maken… Elma tot gauw!

 3. Dat ze op die hakken de hele dag heeft gelopen …. ik zou er geen minuut op volhouden.
  Op nu.nl zag ik het volgende nieuwtje over Mabel:
  JOHANNESBURG – Prinses Mabel wordt algemeen directeur van The Elders, de denktank van ‘oude wijzen’ die Nelson Mandela vorig jaar presenteerde. In de groep zitten naast Mandela onder anderen de Amerikaanse ex-president Jimmy Carter en het voormalige hoofd van de Verenigde Naties, Kofi Annan

 4. Maaike prachtige foto, en leuk dat je daar bij kon zijn.
  Wat een hakken he, en ja ze heeft er gewoon op gelopen, deed gezellig mee.
  Mooie lieve vrouw die heel goed werk doet !!

 5. Heb vol bewondering gekeken hoe makkelijk ze daar op liep.
  Zou ze ze thuis eerst een weekje uitgelopen hebben?
  Trouwens de andere dames liepen ook niet op wandelschoenen.
  Het staat wel heel elegant.

 6. Wat een goede foto Maaike. Ongelofelijk dat Mabel het volhield om op die schoenen te lopen. Ik zou graag eens de voorkant van deze creatie willen zien, maar daar is misschien nog een foto van te achterhalen, ik zal zo eens gaan zoeken. We mogen echt trots zijn op deze ontwerpers. Ik vind trouwens dat de koningin ook een prachtige kleur draagt en wat een mooie stola heeft ze om. Ik zie ineens ook dat roze en oranje erg mooi samengaan.

 7. Heb vol bewondering gekeken hoe makkelijk ze daar op liep.
  Zou ze ze thuis eerst een weekje uitgelopen hebben?
  Trouwens de andere dames liepen ook niet op wandelschoenen.
  Het staat wel heel elegant.

 8. Die hoge hakken had ik al gezien en nog meer van die hoge gehakte dames .
  Mijn gedachten zijn dan direct , ik hoop niet dat er iemand struikelt vandaag .
  Majesteit zelf zie je nooit zo hoog gehakt .
  Het staat wel sjiek , maar op zo,n dag kun je beter een stevige sjieke wandelschoen aan trekken . De foto is geweldig gelukt en dat is leuk om te bewaren en op zo,n moment ben je gewoon even persfotograaf .

 9. Het rokje van Mabel is veeeel te kort !
  Leuk dat Majesteit ook op de foto staat en nog een lokje te zien van Ed Nijpels en ietsje van zijn vrouw , ook zo mooi in zeer licht rose en . . . op gewaagde hoge hakken .
  Heel wat gevangen op één foto !
  Moeten we het nog hebben over het pak van Mabels prins ?

 10. @Gerrie, het rokje van Mabel waaide net op, op het moment dat ik de foto nam, dus het hoort officieel iets langer te zijn maar het waaide op de haven van Makkum, vandaar dat het wat kort lijkt.

 11. Nog niet eerder heb ik de koningin en de prinsessen door de ogen van mijn kleindochter (3) bekeken. Het roze en de schoenen, ze was er vol van (en ik dus ook) echte prinsessen, zoals het hoort in sprookjesland! Mabel ziet er erg mooi uit, wel een beetje frivool, maar het past wel bij haar!

 12. prachtige schoenen: zo onhollands. Zie de reacties van ” ons hollandse dames” : kan ze daar wel op lopen? liever wandelschoenen…
  Ik persoonlijk vind het geweldig dat ze juist deze schoenen aantrekt.Zou ze die trouwens ook aantrekken bij de ” oude wijze mannen?

 13. Hallo Maaike, mooie foto.
  Heb je er ook eentje gemaakt van het Shantykoor wat daar zo lekker stond te zingen. Mijn lieve man zingt hier ook bij en we hebben helemaal geen leuke foto, ze waren wel mooi op de tv. te zien.
  Wel mooie foto’s van de Koninklijke familie.

 14. Elza, wat jammer maar ik heb geen foto van het Shantykoor voor je, misschien kun je een oproep in de Belboei plaatsen (Makkumer krantje) of op koninginnevereniging.nl? Ik heb overigens wel genoten van het shantykoor hoor! We troffen ze al in de bus vanaf Kornwerderzand…

 15. Hello, Berthi!
  I go to Netherlands May 22-31.
  Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam
  Do you have “recommended place” for me?
  I am going to go NEW textile museum!
  thanks
  miho

 16. De hakken van Mabel zijn inderdaad hoog. Maar als je goed je voeten traint is er best een hele dag op zulke hakken te lopen, weet ik uit eigen ervaring. Ik heb mijzelf verplicht dagelijks op 12 centimeter hoge naaldhakken te lopen. Nou dan leer je het wel. En als je voeten pijn doen: gewoon doorgaan. Niet je schoenen uitdoen!

 17. Wees zuinig op je voeten , je zult er later spijt van krijgen .
  Ik ga snel naar de praatjesmakers !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *