Award ontvangen

Van Corrie ontving ik deze award! Ik voel me zeer vereerd! Dank je wel, Corrie! Ze gaf mij deze award omdat ik al heel lang iedere dag een log plaats met boeiende informatie en het velen inspireert. Mooie woorden van Corrie. Ik vind het daarbij erg leuk dat er zoveel reacties komen op de logs die ons allen weer nieuwe informatie geven.

Het is de bedoeling dat ik deze award doorgeef aan vijf andere mensen. Dat is heel moeilijk omdat ik vind dat iedereen deze award verdient. Maar om aan de doelstelling van deze award te voldoen, heb ik het volgende bedacht: Ik ben op mijn weblog teruggegaan naar het prille begin en ben gaan kijken wie er al zo vroeg bij mij reacties plaatsten en aan deze mensen wil ik de award geven. Al vrij snel hadden de volgende mensen, die geen eigen weblog hebben, mijn blog ontdekt: Annette, Ineke, Maaike en Gerrie. Daarnaast zijn er natuurlijk mensen die wel een blog hebben en al snel hier te zien/lezen waren. Dat zijn: Anneke, Marcella, Marian’ne m, yvonnep en NrrdGrrl. Voor jullie deze award!

20 gedachten over “Award ontvangen

 1. Leuk de award, maar idd ook moeilijk doorgeven want we maken met z’n allen dit tot één geheel !!
  Wat ook regelmatig jouw woorden zijn.
  Ik heb een stukje over de award(s) geschreven maar plaats dat volgende week.
  Eerst heb ik een (kleinkind) feest vandaag !!
  Grappig in het rijtje staan precies de dames waar ik het web-loggen heb leren kennen en door hen bij jou ben gekomen !:-))

 2. Allen die deze Award hebben gekregen van harte gefeliciteerd. In het bijzonder wil ik Maaike noemen, zij krijgt van mij een extra ster erop. Maaike was degene waar ik een mailtje van kreeg. Kijk op berthi.web-log.nl het gaat niet goed met Handwerken zonder Grenzen. Ze wist dat het een zeer geliefd blad van mij is. Jullie zullen inmiddels wel gemerkt hebben dat Elma wel geniet van de dagelijkse logjes en elke dag probeert te reageren, ook al slaat het niet op het onderwerp ze kan haar ei kwijt.
  We zijn nu 10 maanden verder en er staat een schitterend artikel over Berthi’s hartenproject in Handwerk zonder Grenzen
  met een Myreskapatroon van Elma, waar ik best trots op ben.
  (gisteren net nieuwe gastendoekje binnen gekregen van de fa. Permin met een smaller randje om te borduren. Ga vandaag gelijk nieuwe patronen tekenen die daar tussen passen.)
  Wij hebben nu 146 nummers en hopen dat er nog erg veel komen.
  Daar kunnen wij aan mee werken door abbonee te worden. Dan hopen wij dat de laatste ergenis ook opgelost wordt. Als trouwe abonnees willen wij graag het nieuwe nummer bezorgd krijgen gelijk met de losse verkoop.
  Elma

 3. Wat een leuk idee Berthi om de allereerste bezoekers van je weblog te kiezen, trouw mag zeker beloond worden, zo ook de jouwe!

 4. Een terechte pluim!
  Laatst hadden we het er nog over: elke dag een logje kost best wel veel tijd. Ik probeer het ook te doen, maar krijg het niet voor elkaar om elke dag iets zinnigs te plaatsen.
  Daarom alle hulde voor jou, Berthi!!!

 5. Nou ja zeg, was zo beduusd dat ik vergeet jou te feliciteren !!!;-)))
  PROFICIAT en wat Saskia zegt elke dag een log, zeer verdiende Award !!!

 6. @marian’ne m, jij hebt vandaag wel wat anders aan je hoofd! Ga maar fijn de verjaardag van Elina vieren. En ik zag op je blog dat je tegenwoordig zelfs ’s nachts werkt!:-) Een prachtige kleurrijke en vrolijke slinger heb je gemaakt voor Elina!
  Geniet van deze zonnige dag!

 7. Zooo druk , het lijkt hier wel een drukkerij , zoveel scannen en printen .
  En vroeger wilde ik samen met een vriendinnetje een eigen krant(je)uitgeven .Dat leek me zo leuk met verhaaltjes en nieuwtjes en plaatjes .
  Allemaal plannen en hoe moest je nu zoiets als kind beginnen in vroeger jaren .
  Wij dachten een stempeldoos .
  Nou het is bij plannen gebleven en onlangs moest ik er weer aan denken .
  En moet je nu zien , zoveel volk over de vloer dagelijks bij Berthi .
  En het is nog mooier dan een eigen krant wat er dagelijks gedrukt staat .
  En nu heeft ze een echte AWARD uitgereikt gekregen .
  En zie ik me in de rij staan der eerstelingen op web-log visite .
  Wat heb ik van alles enorm genoten en nog telkens weer .
  Leuk dat we van je AWARD mogen meegenieten . En zo liet ik mijn ogen weer even langs die eerste web-log reacties glijden en zie ik Juul een onverwachte jonge bezoeker terecht wijzen :
  SJOERD GA BORDUREN !!!!
  Dat is voor mij al een gezegde geworden .
  Ik hoop dat er nog heel veel mooie logjes mogen volgen .
  Een geweldige prestatie dit dagelijks voor elkaar te krijgen .

 8. Berthi,heel knap vind ik het dat je elke dag
  een logje schrijft. Die AWARD heb je dubbel en dwars verdiend !!!!!!

 9. Ik vind dat Corrie heel terecht de award aan jou heeft gegeven Berthi, ik denk dat al je lezers dat kunnen beamen! Het is fijn om elke dag weer verrast te worden met iets wetenswaardigs of juist iets om over na te denken!Grappig dat je het weer door wilt geven, zonder die award blijf ik ook trouw bezoeker hoor!

 10. @Maaike, ik heb al vaak gezegd dat een blog zonder lezers en zonder reacties niet echt leeft! Ik ben ontzettend blij met al mijn lezers en al die mooie, warme en informatieve reacties!

 11. Berthi, van harte gefeliciteerd met je award!
  Zéér verdiend, want je bent een geweldige gangmaker: iedere dag “voor elk wat wil(d)s” op je log en dan ook nog de projecten, die je geëntameerd hebt: het ABC-project en nu de hartenclub met als bekroning je tentoonstelling (waar ik hoop begin mei langs te kunnen gaan) en alle mensen, die aangemoedigd door jou een eigen web-log gestart zijn. Een niet-web-logger als ik komt inmiddels vele uren tekort om alles “af te sjouwen” in web-land. Maar een mens heeft en houdt zo zijn/haar favorieten en daar sta jij bovenaan!
  Fijn weekend en we blijven je op de hielen zitten 😉

 12. Berthi, gefeliciteerd met je aword!! Terecht dat je hem gekregen hebt. Alle inzet die je elke dag toont met je weblog,promoten van het handwerken, informeren over alles wat met textiel te maken heeft. Het voorelkaar krijgen van het harten project met daar na de tentoonstelligng. In een woord geweldig. Ik sluit me aan bij de bovenstaande reactie…we blijven je op de hielen zitten!!

 13. he, leuk! dank je wel, het “ploegje” wat je noemt zijn degenen die kort na jou zijn begonnen met webloggen. De bloggers van het eerste uur en die hebben bij mij nog altijd een extra warm plekje. Het is leuk als je gelezen wordt, merkt dat je schrijfsels gewaardeerd worden. De kring van “bekenden” wordt echter steeds groter en het is niet meer mogelijk om alles van iedereen dagelijks te volgen. Ook dat is niet erg en hoort bij het bloggen. ieder heeft ook zijn eigen inbreng en stijl, ook dat vindt ik erg leuk. Berthi ga vooral zo door en mede-gewaardeerden: geniet net als Berthi en ik van je award!

 14. Wat een gezellig en goedvoelend bericht iedere dag weer. De Award is wel verdiend.
  Sind kort lees ik op advies van handwerkmensen de “column” en ik vind het boeiend en bindend en ben iedere dag benieuwd wat nu de aandacht van Berthi krijgt, we genieten ervan!

 15. @Anneke van der Knijff, dankjewel! Erg leuk om te horen dat je één van de vaste bezoekers bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *