Vijf-tenen-schoen


Crocs uit en Vibram FiveFingers in? De komende zomer zullen we het zien. Op de website lees ik dat deze vijf-tenen-schoen je het gevoel geeft dat je op blote voeten loopt, zonder dat je bang hoeft te zijn om je te snijden aan scherpe voorwerpen of je tenen te stoten. Dat willen we toch allemaal!? Bovendien wordt ons beloofd dat de spieren in de voet sterker worden doordat deze schoen vijf tenen heeft. Keuze aan modellen is er volop: voor yoga, zwemmen en voor het rennen. Maar hoe zit het met deze schoenen als je tijdens het rennen overvallen wordt door een zomerse regenbui? Blijf je recht overeind of ga je direct onderuit? Wie heeft ze al getest?
Nu wil je natuurlijk nog weten hoe diep je in de buidel moet tasten om zo’n prachtig paar FiveFingers in je bezit te krijgen? Met een briefje van honderd euro in je portemonnee moet het lukken. Veel loopplezier met deze hippe trendy schoen, en het is wel duidelijk waar mijn ogen de komende zomer op gericht zijn!

29 gedachten over “Vijf-tenen-schoen

 1. mijn dochter vindt de sokken met 5 tenen al lekker zitten; zal de schoenen aan haaar laten zien. Zo te zien zijn deze schoenen ook vrij soepel (kan haast ook niet anders natuurlijk), maar ze staan niet op mijn verlanglijstje ……..

 2. Leuk bedacht, maar het lijkt mij een heel gedoe om de tenen op de juiste plek in de vijf-tenen-schoen te krijgen. Wijken de tenen iets af dan lukt het zo wie zo niet.
  Ik ben benieuwd wie daar deze zomer mee loopt. Mij zullen jullie er in ieder geval niet mee zien. Ik hou het wel bij mijn gewone sandalen. Niet altijd even mooi en soms tot ergenis van het thuisfront, maar die zitten en lopen heerlijk.

 3. hihi, ja grappig
  Doen mij qua materiaal aan de surfschoen denken.
  Misschien in vellere kleuren een hype !!?
  Maar voor mijn moeilijke voeten zeer zeker niet geschikt 😉

 4. Ik heb veel op teenslippers gelopen en je teen stoten is een ellende! Bloederige grote teen, enz… Dus is dit wel een uitkomst, maar het lijkt mij niet echt lekker lopen! Ik was nog niet eens aan de crocs gewend!

 5. Je moet maar op het idee komen om de jeugd steeds weer wat nieuws te laten kopen. Zelf houd ik het maar bij de ecco’s en in de zomer sandalen.
  Elma

 6. Even wat anders…….
  Wat een leuk (en groot) artikel vandaag in de regionale krant over de hartententoonstelling.
  Zeker weten dat ik binnenkort naar Eindhoven reis om alles met eigen te zien.
  Pauline

 7. die schoenen??? zullen het voor mij niey worden, maar ik zal uitkijken deze zomer….

 8. @Pauline, een schitterende verrassing bij het ontbijt! Zo’n prachtig en groot artikel in Dagblad De Limburger. En ook nog eens heel kleurrijk, daar wordt iedereen toch heel vrolijk van!
  Ik zal het artikel morgen op mijn weblog plaatsen.
  Hartstikke leuk om je binnenkort op de expositie te zien.

 9. Oh wat vind ik ze léuk! Ik denk zomaar dat dit inderdaad een nieuwe hype zal gaan worden, zeker onder de sporters. Ook ik kan ze niet dragen vanwege speciale zooltjes die ik nodig heb, maar anders zou ik het misschien wel willen proberen, het lijkt me heerlijk om zonder gevaar het blote-voeten-gevoel te kunnen ervaren. Erg mooie foto trouwens.

 10. Aaahh, direct naar de kiosk gefietst >>>>>>>>>> O~O^ >>>>>>> en de Limburger gehaald! Leuk stukje, mooie foto’s, en leuk jasje heb je aan, Berthi!

 11. hahaha….dom hé???!!
  Ik dacht laat ik ook eens mijn naam veranderen voor een reactie en vervolgens reageer ik overal met die naam!!!
  :o)

 12. Prachtige foto, volgens mij is dit wel voor heel slanke voetjes…
  Niks voor mij ik heb gevoelige teentjes. Ziet er wel grappig uit.
  Ik ben benieuwd of wij ze vaker zullen zien…

 13. B-ness! Eventjes wat anders. Een vriendin kwam vanavond aan de deur met….
  een stukje krant. Jouw foto erop. Zooooo leuk! “Dijn, zegt ze, “is dit die mevrouw van die tentoonstelling van al die harten? Die schrijft toch wel es bij jou?”
  Ahhhhhh. Leuk gaaaaaaaf jasje heb je aan. En ik zag Corke’s tas en Marianne D’s kussen o.a. in het artikel. Geweldig leuk, dit.
  Retourtje Eindhoven zit in de planning deze weken, en de vriendin gaat dus mee, ben heel benieuwd naar alle prachtige werkstukken!
  Leuk voor je, B-ness! Gefeliciteerd!

 14. O, ik lees net de rest van de reacties hierboven. ’t Was al vermeld….
  Echt ik, mosterd na de maaltijd enzo.

 15. @dijn, erg leuk voor mij, maar vergeet alle hartendames niet waar jij ook bijhoort. Zonder het enthousiasme en de prachtige hartenontwerpen van iedereen was het nooit zo mooi geworden!
  We doen het met z’n allen en ik niet alleen!

 16. Helemaal jij: credit for others.
  Driemaal hoeraaaaaaaa
  hoeraaaaaaaa
  hoeraaaaaaaa
  voor jou!

 17. @dijn, en zo hoort het!!
  Maar erg leuk om je hoera te horen zingen!:-)
  Ik word ineens klaarwakker!:-)

 18. Engelenkoor:
  Slaap B-ness slaap….
  daar buiten zingt een aap
  een aap met 5-tenige schoenevoetjes
  die hoeraaaaat voor jouhou zo zoetjes…
  Slaap B-ness slaap….
  daaaaaaaar buiten zingt een aap…

 19. haha jeej. Nog niet gezien. Ze zijn wel een beetje maf, moet ik wel even wennen, want ik vind het ook een beetje aap-achtig inderdaad, staat vast heel oenig. Maar dat het lekker loopt geloof ik graag, maar als het net zo irritant zit als teensokken dan lijkt het me weer afschuwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *