15 gedachten over “Voorjaar

 1. Wat een “vrolijke” etelage !!!
  IK S*M*A*C*H*T naar het voorjaar !!!!
  Elk jaar weer meer en eerder, in okt begint het al ;-))

 2. Ja heerlijk, gistermiddag in de zon gezeten met een borduurwerkje. En voor het eerst weer een wasje droog gekregen buiten.
  Het is wel een heel groot verschil want de dag ervoor vlogen de hagelstenen me nog om de oren.

 3. @marian’ne m, weet je dat dit een gewoon woonhuis is? Elke keer staat er iets anders te bewonderen, meestal een thema dat met het seizoen te maken heeft.
  In oktober al?? En de herfst is nogwel zo mooi!
  De lente en de herfst zijn mijn seizoenen. Ik las net goed nieuws voor je in de krant: de lente komt eraan. De winterse buien zijn voorgoed voorbij, ze komen de volgende winter pas weer. Zet de tuinstoel vast buiten en wie weet stijgt de temperatuur zo snel dat je de parasol er ook vast bij kunt zetten!:-)
  @Elza, ik heb gisteren geen zonnetje gezien!! Regen, regen en nog eens regen. Ik moest twee keer door de regen fietsen!

 4. Ik las net op nu.nl dat de dotterbloem drie weken eerder dan normaal gesignaleerd is. Wie weet wil die ook naar oktober, Marian’ne m. ;o)))

 5. Wat een mooi versierd venster Berthi en de omijsting is helemaal jouw kleur blauw!
  Wat een mooie doeken hangen er achter de Paasversieringen.
  Het voorjaar hebben we gisteren ervaren toen we na het boodschappen doen samen een heerlijke omweg door de polder fietsten en het groen groener zagen worden en het blauw blauwer. Overal kwinkeleerden vogels om ons heen en het zonnetje voelden we op onze gezichten en later op onze ruggen. De was hing voor het eerst buiten en droogde, zelfs bij ons in de schaduw!!! Dat is pas genieten.

 6. Wat een leuk pand, waarschijnlijk is het vroeger een winkel geweest. Hier kun je een leuke wisselexpositie houden aangepast aan het seizoen.
  Het voorjaar mag van ons wel komen. Wij hebben een kasje voor het verbouwen van komkommers en tomaten. Elke avond worden alle bakjes met sla- en tomaten planten naar binnen gezet. Het is ook heerlijk als de was weer buiten kan drogen, dan ruikt het zo lekker als je bed verschoond is en buiten gedroogd is.
  Elma

 7. Wat leuk ,hier vlakbij is ook zo’n leuke vrouw ,die haar raam versierd bij elke gelegenheid/seizoen.Ik heb haar ook weleeens verteld ,dat ik altijd zachtjes rij om te gluren wat ze nu weer voor leuks heeft verzonnen….

 8. @Hilly, toen onze kinderen klein waren had ik altijd een versiering, vaak een knutselwerk, voor het raam hangen. Regelmatig hoorde ik van mensen dat ze altijd naar het raam keken of er weer iets nieuws hing!
  Ik fiets regelmatig langs dit huis en kijk ook altijd wat er dan hangt/en of staat. Altijd leuk!

 9. Het voorjaar begint nu toch echt hier. Buiten hoor je steeds meer vogels zingen. Al hoorden we “onze” lijster al een paar dagen niet meer. DH vond hem eergisteren onder een raam…In de clematis is een koppeltje staartmezen een nestje aan het bouwen en wij mogen op de eerste rang in de serre zitten, zo geweldig is dat!
  Lieve Lente,
  kom toch weder,
  lieve lente
  kom toch gauw…
  Dit zijn de eerste regels van een oud versje, de rest weet ik niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *