Keukenhof

Vanmiddag zal de opening van de 59e editie van de internationale bloemententoonstelling Keukenhof verricht worden door Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje. Hij doet dat in samenspel met mr Niu Youcheng, vice-burgemeester van Beijing en mevrouw Erica Terpstra, voorzitster van het NOC/NSF.

Ik mag bij de opening zijn en ga uiteraard de expositie China in Town bekijken zodat ik morgen hier meer over kan vertellen.

Het is vandaag een mooie gelegenheid om van de (chocolade) tulpen te gaan genieten. Het is chocoladekunst van de Bonte Koe, een cadeautje van Jackie Habets.

21 gedachten over “Keukenhof

 1. wat een leuke zaak en wat een mooie producten, alleen staat er niets over de chocolade zelf! ik ben een chocoladefanaat, dus wil graag weten hoeveel % cacao er in de chocolade zit. (liefst heel puur!) dus berti: jij moet de proef doen 😉
  veel plezier in keukenhof – hopelijk schijnt het zonnetje …

 2. Berthi, wat speciaal om daarbij aanwezig te zijn. Veel plezier en ik hoop dat je mooi weer hebt met niet al te veel maartse buien.

 3. Hoi Berthi, Heel veel plezier vandaag en geniet van de lekkere chocolade! In Oostenrijk zag ik in een winkel tulpenbollen met een klein wat groen eruit en dat bleken kaarsjes te zijn, net echt!
  PS Is het groene ook chocolade of marsepein?

 4. @ Elisabeth, als echte fan van de ‘bonte koe’ kan ik je vertellen dat ze het allerbeste soort chocola verwerken in hun ontwerpen, daarna smaakt niets meer zo goed als…, wel erg hoor, soms kopen wij hele grote bouchees, die wij in kleine stukjes snijden om er zo lang mogelijk van te genieten!!! Hoezo chocolade gek!

 5. Geniet er van vandaag, jij gaat een mooie dag te gemoed. De chocolade zou ik nog even bewaren om nog heerlijk naar te kijken.
  Of marsepein heerlijk!!!!!!!!!!!!

 6. Dat zal een mooie dag worden !!
  Zwaai je even naar ZKH en naar de camera’s.
  Zie ik je bij Blauw bloed of het journaal !!
  Veel plezier !!;-)
  OOO die zou je (bijna)nooit op willen eten !!!

 7. wat een verleidelijke tulpen, snoep ze, en een hee fijne dag , trek wel een dike jas aan!!!het is hier brrrrrrrr

 8. Een heel fijne en mooie en gezellige dag toegewenst Berthi.
  Ik ben erg benieuwd naar je verslag morgen.
  Prachtig die chocoladekunst. Ik zou er toch niet mee zitten om die tulpjes op te eten.

 9. Ohh, wat zijn we allemaal jaloers op jou, Berthi! Zowel de Keukenhof alsook die heerlijke chocolade tulpen willen we allemaal wel! Geniet dus ook namens ons! Bofkont!

 10. Ook ik ben benieuwd naar je verslag morgen.
  Die tulpen zien er wel heel verleidelijk uit.

 11. Je mag nog wel mutsjes breien voor de tulpen.
  Die staan er nu maar koud bij met de maartse buien. In het noorden zitten wij in stralende zonneschijn.
  Als ik aan chocolade denk voel ik mij net een boxer, met water om de mond. Als ik chocolade eet ga ik ook voor 70% cacao, goed voor het hart heb ik eens gelezen.
  Elma

 12. phoe,phoe, heb je chocolade hagelslag eens geproefd!!!!! ooooooo,dat is pas erg DIE BONTE KOE IS ERG GEVAARLIJK!!! zomaar een reactie van iemand die graag jou stukjes leest……… M

 13. mmm lekker he en dan die bouchees met nootnmuskaat en marsepein ,mmmmmmmmmmmmmmmmmmm;)))
  veel plezier en bescherm de tulpen vandaag tegen de hagelbuien….

 14. Ohw, spontane aanval van chocolade-heimwee hier van een ex-Schiedammer in Gelderland… Ik heb jaren naast (nou, oké, er zat nog één pand tussen) de Bonte Koe gewoond, heerlijk 😉
  Geniet van je tulpjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *