Mail-Art van Paulie

Paulie verraste me met deze Mail-Art die zij zeer stijlvol heeft uitgevoerd. Het is vast niet de eerste keer dat je Mail-Art van Paulie ziet. Marian’ne liet al pronkstukjes zien en op mijn blog zag je in deze log prachtige kerstpost van Paulie en hier een minuscuul geborduurd envelopje voor mijn verjaardag. In het nieuwe nummer (145) van Handwerken zonder Grenzen staat een foto afgebeeld van Paulie’s Mail-Art die ze verstuurde naar Sarah Moon voor de Quaker Post wedstrijd. Paulie kreeg een eervolle vermelding.

De patronen die voor deze Mail-Art zijn gebruikt staan in Handwerken zonder Grenzen, nummer 134, februari-maart 2006.

Paulie, je hebt een prachtige Mail-Art samengesteld met historische motieven. De kleurkeuze van het borduurgaren in combinatie met de borduurstof is zeer goed gekozen. Het geeft een warme uitstraling.
Inmiddels ben jij een ervaren Mail-Art borduurster. Misschien doe je dit jaar weer mee aan de nieuwe Quaker Post wedstrijd. Je hebt nog de tijd, de uiterste inzenddatum is 27 november 2008.

23 gedachten over “Mail-Art van Paulie

 1. wat weer fantastisch gemaakt, Paulie, mijn complimenten !! het is weer schitterende mail-art !! Paulie, heb je ook “bijgehouden” hoeveel je er al gemaakt hebt (en ik ben ook zo’n gelukkige die al een paar van die mooie werken in mijn bezit heb)

 2. Prachtig , zoiets moois zomaar tussen je gewone post te ontvangen , helemaal super !
  Je moet er toch niet aan denken dat zoiets niet overkomt . . .
  En Paulie haar kunstwerkjes worden steeds mooier !!!!

 3. heel mooi pauli en berthi,bij jouw logjes kwam ik voor t eerst in aanraking met mailart, ik had t nog nooit gezien en vind het hartstikkeleuk ,maar ik ben dan ook stapel op post….wie niet?

 4. Weer prachtig Paulie, ja dit zijn mooie motieven.
  Maar jij verstaat de ‘kunst’ om allerlei motieven goed te componeren .
  Ik heb al een ‘verzameling’ van Paulie’s Art-postal, waar ik heul trots op ben !!!

 5. Mooi werkstukje weer van Paulie! Ik heb ook zo’n mooie op mijn werkkamer hangen , ieder die het ziet zegt oh en ah , van de week een vriendin die zij ga jij dat ook maken voor mij… als ik binnenkort ga verhuizen?… en ik oh nee zeg , veel te moeilijk voor mij!
  Wel , het borduren op zich zal nog lukken , maar om het zo te combineren dat het ook nog een mooi geheeel word……nee we blijven maar gewoon lekker genieten van al het moois dat Paulie maakt.
  Marlies

 6. Prachtig Paulie en wat een verrassing om zoiets moois via de post te ontvangen Berthi! Na mijn eerste mailart heb ik er nooit meeréén gemaakt, maar ik vond het een heel leuk werkje en na de verzending was het nog een spannend gebeuren. De loketmevrouw die het voor me verzond vond het fantastisch leuk en had ook nog nooit eerder zoiets gezien.
  Marian’ne boft maar met haar verzameling.

 7. Paulie, het ziet er prachtig uit. Wat maak je prachtige kleinoden.
  Berthi, heerlijk om zoiets in je brievenbus te vinden. Je voelt je dan denk ik toch wel erg verwend. Leuk hoor.

 8. @Mary, ik wist helemaal niet meer dat jij van Paulie ook al zo’n prachtige Mail-Art hebt ontvangen!
  En Marlies heeft ook al zo’n bijzonder exemplaar.
  Ik had dus meerdere namen moeten vermelden in de log! De volgende keer probeer ik beter op te letten!:-) Soms gaat het een en ander aan me voorbij!:-)
  @Martine, om deze envelop zat plastic als bescherming. Bij de postzegel was een stukje plastic weggeknipt voor de stempel.
  @Hilly, ik ontvang de postbode met open armen!:-)
  @Marian’ne m, wij zijn allemaal ‘heul’ trots op Paulie. Ik hoop dat ze dit jaar weer meedoet aan de nieuwe Quaker Post wedstrijd.
  @Corrie, Mail-Art is ontzettend leuk. Ik zou het ook graag maken, alleen die tijd…
  Daarom ben ik zo ontzettend blij met deze bijzondere post en krijgt het een speciaal plekje bij mij.
  Alle andere kaartjes worden bij mij overigens ook bewaard. Ik ben zelf een kaartenfreak en altijd op zoek.

 9. Komplimenten voor Paulie!
  Mail-art is toch een kunst op zich. En zij is die kunst op onnavolgbare wijze meester.
  Ik helaas niet.

 10. Kaarten borduren kan ik goed,al zeg ik het zelf.Maar enveloppe’s heb ik nog nooit geborduurd.Ook heb ik het artikel in HzG gelezen.
  Alleen vraag ik mij af,wat zit er in de enveloppe’s?

 11. @Truus Nienhuis, in de envelop zat een brief van Paulie met twee schattige kleine hartenwasknijpertjes. Aan de voorkant wordt deze envelop dichtgemaakt met drukkertjes.

 12. hei, mooie dingen weer te zien hier!
  net gemerkt dat je op nummer 20 staan bij de meest bezochte weblogs…
  groetjes
  Inge

 13. @inge, helemaal super dat ik op plaats 20 sta. En Wilma op plaats 28. Een bewijs dat voor handwerken heel veel belangstelling is. En daar zijn wij met z’n allen erg blij mee!
  @Mary, goed dat je de link geeft van de Mail-Art. Leuk om die weer te zien. Ook zo anders.
  Bij Marian’ne kan ik het niet zo snel terug vinden.
  @Astrid, misschien wel een idee!

 14. Berthi daar zijn wij erg blij mee!!!
  Voor mij is het geen dagelijkse kost nog hoor om in de lijst te staan. Jij staat er altijd standvastig in!!! Maar wat is het fijn om te weten dat handwerken zo terug aan het komen is.
  Goed zo Berthi!!!

 15. @Wilma, ik doe het niet alleen. We doen het met z’n allen en dat is zo fijn!
  Ik deel graag informatie met anderen en ik leer graag van de lezers.

 16. Prachtige post Berthi!!! Paulie, het ziet weer prachtig uit. In de HzG heb ik je mooie inzending gezien. Juweeltjes maak je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *