16 gedachten over “Na regen komt zonneschijn

 1. dat ga ik ook doen , even naar de zee kijken vanmiddag fijn weekend

 2. Eerst dacht ik even dat er weer een raadsel opgegeven was Berthi, maar nee, we zien de regen nog langs de toren vallen en jij gelooft desondanks in een heerlijk zonnig weekend. Als ik uit mijn raam kijk, zie ik dat je helemaal gelijk hebt gekregen, een mooie blauwe lucht lacht me toe en de zon schildert al scherpe witte vlakken op de kamermuur. Max logeert bij ons dus dat wordt heerlijk wandelen in het zonnetje
  (^-^)

 3. Net te snel op “plaatsen” gedrukt, want ik wilde jou en je gezin ook een heerlijk zonnig buitenweekend wensen Berthi!

 4. Spring is in the air!
  Mooi weer om met harten en fotograferen bezig te zijn.
  ^ ^
  \ /
  V
  Veel plezier!

 5. zalig weekend voor iedereen !! het was heerlijk om vanochtend de hond uit laten, hoewel ik ook een klein laagje ijs op het water zag ……

 6. Iedereen is het weekend buiten te vinden! Groot gelijk! We hebben al erg lang gewacht op de zon!
  Deze regenfoto maakte ik in Den Bosch!

 7. Zo dadelijk lekker op de fiets naar een jarige zus.
  Succes met het fotograferen Berthi&Co !!

 8. Succes met de hartenfoto’s Berthi,geniet van de zon,wij hebben net buiten koffie gedronken en dan die zon op je snoet,heerlijk!

 9. Heerlijk genieten allemaal.
  Hier zaten we allemaal weer op te wachten.

 10. Heerlijk in de zon gezeten voor de deur met DH. Fijn de zon op mijn snoet. Na dagen binnen, heerlijk buiten genieten. Dit doet een mens goed.Na kwakkelen is dit super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Ook in het noorden was het een heerlijke zonnige dag. Vanmiddag lekker een poosje zitten lezen in onze nieuwe kas, lekker in de zon. Het boek viel op de grond en ik werd wakker uit mijn droom. Ik droomde over alle harten en de paar die bijna klaar zijn. Berthi het weer werkte wel mee voor de foto’s. Dan worden alle harten nog stralender.
  Elma

 12. Dit wilde ik nog even toevoegen. Vanuit mijn stoel in het zonnetje heb ik uitzicht op de kerktoren met als windwijzer geen haan maar een leeuw.
  Elma

 13. Het was een mooie fotodag. Morgen nog de moeilijkste foto’s maken.
  Elma, … dan heb jij een magnifiek uitzicht.
  Volgens mij was bijna iedereen in het zonnetje te vinden vandaag. Morgen krijgen we nog een kans en daarna…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *