Duizend logs


De 1000ste log! Een mijlpaal, maar waar ga je het dan over hebben? Een week lang bakkeleien we met z’n allen aan tafel over het mogelijke onderwerp. Een terugblik? Een vooruitblik? De mooiste, de gekste, de meest aparte of bizarre log uitzoeken? Niet te doen! Er zijn leuke, interessante, aardige, boeiende en saaie logs. Deze variëteit zorgt er in ieder geval voor dat het voor de lezer elke dag een verrassing is. Je weet nooit wat voor log er tevoorschijn zal komen op het beeldscherm. Zullen we het voorlopig dan maar zo houden?

53 gedachten over “Duizend logs

 1. Berthi, keep up the good work ,it is amazing that you have kept it up every day for so long, Congratulations on a great effort.

 2. Je hebt een heel druk bezocht plekje hier !
  Ik feliciteer je van harte met deze mijlpaal en heel veel dank voor je gastvrijheid en wat je ons allemaal te bieden hebt !
  Soms kunnen we ons hart luchten , kleine praatjes , lange verhalen je laat het allemaal toe .
  En dat alles naast de bijzondere onderwerpen over voornamelijk textiel en handwerken afgewisseld met leuke dagelijkse of heel oude onderwerpen en of herinneringen .
  Iedereeen kijkt er naar uit om te weten welk onderwerp er nu weer op de deurmat ligt .
  En dat je nu al met 1000 logjes steeds hebt klaar gestaan . Al de voorbereidingen daarvoor en soms een enkele keer als je wel eens uithuizig was , toch zorgen met medewerking van je zoon , elke dag een log !
  Soms moet ik mij bedwingen om hier af en toe even mijn mond te houden omdat er helaas nog zoveel zaken thuis te doen zijn .
  Mijn leven is nog wel wat chaotisch helaas , daar probeer ik wat regelmaat in aan te brengen , wat nog niet zo erg wil lukken .
  En de borduurlappen en garens lonken maar naar me . . . .
  Dus al merk je er misschien niks van toch scharrel ik hier dagelijks wel even rond en soms op de gekste tijden .
  Onze logjes familie is me erg dierbaar en zoals ik vaak zeg hier is het hoofdkantoor .
  Klinkt wel wat te zakelijk maar een fijne plek om langs te gaan . Om even te vertoeven , ik zou het niet meer kunnen missen .
  Ik geef het woord aan de volgende spreker .
  Oh en wie wil even het erekruis opspelden bij Berthi ?
  Een pluim op haar hoed en een prachtig lint omhangen , natuurlijk in haar eigen koninklijke kleuren blauw !
  Zo zie je er prachtig uit en ik wens je een vreugdevolle dag !!!!

 3. ik wip ook elke morgen even aan om te kijken welk onderwerp er wordt aangesneden !! 1000 logs intussen ?? jeetje, dat is wel erg veel, gefeliciteerd met deze mijlpaal !! en op naar de volgende ..

 4. Gefeliciteerd!!
  EN dat je ons nog maar heel lang mag verrassen!!

 5. van harte proficiat Berthi, en dat we nog lang van je logjes mogen genieten!

 6. Gefeliciteerd Berthi! Inderdaad kijk ik dagelijks op je weblog en geniet met alle andere lezers mee, hartstikke interessant, leuk, ontroerend, vrolijk, innemend en inspirerend!

 7. Van harte geluk gewenst met dit jubileum! En op naar de volgende mijlpaal – je doet er veel mensen een groot plezier mee, Berthi!

 8. Gewekt door tromgeroffel en lofgeschal (Gerrie) ben ik achter de fanfare aan hierhenen getrokken !!!
  G*E*F*E*L*I*C*T*E*E*R*D
  Knap hoor een hele klus elke dag wat plaatsen, ik ben een trouwe gast !!;-).

 9. Lieve Berthi, als ik me af en toe verbaas over de reacties die mijn logjes af en toe oproepen, kun jij je dan voorstellen hoeveel te meer jouw blog alleen al voor mij betekent!!! Iedere dag ons even rond de koningin scharen zoals de bijen altijd weer terugkeren naar de plek waar zij woont, ook al vliegen ze steeds opnieuw weer uit om hun eigen dingen te doen. Ik doe inspiratie op en leer erg veel, iedere keer opnieuw weet je mij/ons te verrassen. Ik denk terug aan het artikel dat ik las in het tijdschrift “Seasons” over jouw werk en aan het moment dat ik je weblog ontdekte, dat was zoiets bijzonders en dat is het nog steeds! Nu heb ik je ontmoet en je gezien en gehoord en ik vind het zo fijn om je te kennen.
  Gerrie schreef het al zo mooi, jij bent het hoofdkantoor, maar onze directrice is één van ons en stelt zich niet boven ons, maar schaart zich onder ons en geniet samen met ons van alles wat jij en wij bereiken en waarvan we genieten. Berthi mijn hartelijke felicitaties met it 1000ste log en ik hoop dat we nog heel lang kunnen genieten van je fantastisch mooie en interessante, leerzame weblog. Razend knap dat je dat iedere dag opnieuw presteert! Ik blijf je van harte volgen en ik vind dit ook een felicitatie waard voor je fijne gezin dat zo meewerkt en -leeft.

 10. Sinds ik mijn PCtje heb kijk ik elke dag wat voor leuks er op jouw logje staat en ik wordt nooit teleurgesteld want er staat altijd iets nieuws op.
  Petje af, ik vind dat heel knap en hoop dat je nog heel lang door mag gaan.

 11. Beste Berthi, gefeliciteerd met je 100ste log. Regelmatig kom ik bij je langs, er is altijd iets te lezen. Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van je weblog.

 12. Proficiat, Berthi, ik vind het erg knap van je dat je dit al zo lang doet, tot groot plezier van velen!

 13. Van Harte Gelukgewenst met je duizendste log! Ik kom ook elke morgen even kijken en er is altijd wat nieuws. Je bent de inspiratie voor mijn eigen weblogje en ik heb grote bewondering voor de vaste regelmaat van je logjes. Chapeau!!!!!!

 14. Ik sluit me aan bij de andere feestvierders , Berthi van harte gefeliciteerd met je 1000e log , mijn wens is dat er nog heeeeeeeel veel mogen volgen!
  Marlies [en vanavond drink ik mijn watertje op je gezondheid!]

 15. Gefeliciteerd Berthi ( en familie) met je 1000ste log !!!!!! Elke dag is het een verrassing : interessant ,boeiend, leuke nieuwtjes tips enz……Dit willen we niet missen. HEEEEEEL knap dat je ons er elke dag een bezorgt.

 16. Berthi,
  graag sluit ik me aan bij mijn voorgangsters en feliciteer je van harte met je 1000e log.
  Ook ik kijk elke dag even wat je weer te bieden hebt, je veelzijdigheid zorgt ervoor dat het steeds weer een verrassing is wat er te lezen staat.
  Via Seniorweb begeleid ik collega-senioren bij de eerste stappen op hun weg op www. en jouw weblogadres is een interessant uitgangspunt, want velen vinden hier iets van hun gading.
  Ik wens je nog veel inspiratie toe voor het vervolg.
  vrgrArga
  p.s. ik vraag me trouwens wel eens af of jouw dagen/weken meer uren bevatten dan de onze want je bent wel een zeer bezig bijtje!

 17. Top, Berthi! Van harte!
  Ik ben ook een van die fans die elke dag even komen kijken.
  Ik vind het razend knap dat je ons telkens weer verrast met zoveel informatie.
  Keep on blogging!

 18. Van harte Gelukgewenst Berthi, knap hoor IEDERE dag weer wat anders. Ik doe je dit niet na, prachtige onderwerpen. Hoe kom je er soms op.
  GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik hoop nog lang hiervan te kunnen genieten.
  Al kijk ik niet iedere dag, maar lees wel alles bij je. Dat haal ik dan andere dagen in. Geniet van alle lieve reacties Berthi. 1000 SUPER !!!!
  Tot ziens….

 19. Proficiat !!
  Ook ik lees iedere dag je log.
  Heel interessant altijd.
  Dat er nog veel logs mogen komen !!!
  Hierbij past natuurlijk ook een dankjewel voor al die leuke logs.
  Ook voor je familie proficiat en bedankt !!
  Groetjes !!

 20. Berthi, top! Op naar de volgende 1000?! Net zoals al mijn voorgangers ben ik elke dag weer benieuwd wat je ons gaat vertellen.

 21. Wat moet ik hier nu nog aan toevoegen?
  Bethi, proficiat, van harte bedankt en volhouden hoor!!!

 22. Berthi,
  Ook van deze kant,van harte en dat er nog vele moge komen!Lees graag de nieuwtjes en de goeie informaties wie je altijd ergens weet te krijgen.Voor mij ben je BBB!
  Hartelijke warme wensen van uit een koud,Virginia,U.S.A. van Neeltje Wilson.

 23. Chapeau!!! Ik sla je blog nooit over, en heb bewondering voor je dagelijkse discipline…ga alsjeblieft nog minstens 1000 keer door?

 24. da’s wel véél, Berthi 😉
  ik pik vooral de nuttige en fraaie eruit, maar je hebt voor alle smaken wel leuke logjes. Keep up the good work!

 25. Geweldig al 1000 en ik geniet er iedere dag weer van ga nog minstens 1000 keer door.
  Gefeliciteerd.

 26. Het is iedere dag weer genieten van je log,hoop dat je er nog lang mee doorgaat,samen met je huisgenoten.Bedankt en Gefeliciteerd

 27. Hou het voorlopig maar zo ik geniet elke dag van uw log geweldig| groeten Henny

 28. Berthi, 1000 logjes!!! Ik sluit me van harte aan bij alle voorgangers, van harte gefeliciteerd!!

 29. Heel erg knap om zo gevarieerd te boeien ,dankjewel !!En ook zo leuk dat je het zelf nog zo leuk vind.
  Ik heb ook al heel veel van “voor mijn tijd”terug gelezen,erg leuk.
  Op nog veel log/leesplezier,proost!!

 30. Beste Berthi
  1000 weblogs van Harte Gefeliciteerd.
  Je weet ik lees ze altijd bij een kopje koffie. Als ik je in Nijkerk zie doen we er iets lekkers bij.
  Groeten Annemieke

 31. Wat een mijlpaal…..1000 logjes. Gefeliciteerd, lees jouw logjes altijd met veel plezier.
  Op naar de 2000!!!!!

 32. Lieve Berthi,
  Heel erg van harte gefeliciteerd Berthi! Ook wil ik je gezin bedanken omdat ze bij al die logjes zo achter je hebben gestaan, en ze dit mede mogelijk maken, toch??? Het is verrassend de variatie te zien, die je elke keer weer in je logjes weet te brengen, hulde!

 33. En ik vind mensen die iedere week en column weten te schrijven al zo creatief….!
  Dus bewonderende groeten van
  Josefien

 34. Gefeliciteerd !
  Ik sluit mij geheel aan bij bovengenoemde sprekers. Gisteravond probeerde ik in jouw archief te duiken, maar gaat dat nog verder terug dan april 2007 of kan ik daar niet meer bij komen.
  Groeten en tot de volgende log.
  Margriet

 35. WAUW, dit is een dag met een gouden randje!! Dat was de hartendag al, en nu weer zo’n dag! Zo hartverwarmend!! Dank je wel allemaal!!
  Ik zal mijn best doen om leuke, aardige, informatieve, grappige en boeiende logs te maken voor de komende tijd. We zullen zien of het gaat lukken.
  @Gerrie, je hebt een grote familie erbij gekregen die je allemaal een warm hart toedragen.
  @Maaike, ik ben altijd blij met de tips die je geeft.
  @Marianne P, ik wist niet dat jij een weblog had. Ik ga de link toevoegen bij de deelnemers van het hartenproject.
  @Arga, leuk om te horen dat je mijn weblog als uitgangspunt gebruikt!
  O, ik kom heel veel tijd tekort!:-))
  Ik wil zoveel doen…
  @mm, jij bent volgens mij de eerste of anders één van de eerste trouwe lezers van mijn blog en jij plaats ook nog eens altijd een reactie, dat ik enorm waardeer.
  Zonder reacties is een weblog toch een beetje saai!?
  Ik dank iedereen voor de reacties. Ik leer er veel van!
  @Annemieke, doen we!!
  @Mienke, klopt helemaal. Ik maak de foto’s en schrijf de log, manlief doet photoshop en Matthijs lost de problemen voor mij op als ik die heb met de pc.
  Een klein familiebedrijfje!:-)
  @Josefien, inmiddels ben jij voor mij een vaste gastlogster waar ik en de lezers erg blij mee zijn. Morgen mogen de lezers genieten van een erg leuke en verrassende log van jouw hand!
  @Margriet, vandaag nam ik een stukje echte Groninger koek en vond bij de verpakking een ontzettend leuk hartenkaartje. Dank je wel. Die gaat in de hartenmap!!

 36. Proficiat Berthi met je 1000ste log ,ik sluit me bij alle vorige gasten aan.Mooier en beter kan ik het niet zeggen, en dat we nog lang van jouw web-log mogen genieten.

 37. Lieve Berthi, ere wie ere toekomt. Je bent hier in het Noorden niet meer weg te denken uit ons leven. Ook krijg ik mails van kinderen van Cursisten. Moeder is hier en waar kunnen wij Berthi vinden. Op alle lessen worden de logjes van de afgelopen week nog even behandeld. Ter lering en vermaak en zo verschillende onderwerpen.
  Wij hopen hier nog erg lang van te genieten.
  Elma

 38. van harte berthi!
  professioneel én persoonlijk!
  fantastisch, ik lees je graag en ben blij dat in de immer veranderende virtuele wereld jij een van de ankers bent.
  zoen zoen nog eens 1000x doen

 39. Hoi berthi gefeliciteerd met je jubileum.Ik lees altijd je blogje en ben dan verbaasd over jou culturele inzicht.Vaak help je aan ideeen.Je Hartenprojekt was geweldig.Je spoorde iedereen aan met je enthousiasme geweldig!!!Ik hoop dat je dit nog heel lang blijft doen.Hierbij overhandig ik je een mooie bos bloemen.Liefs lynda

 40. RETTEKETET
  RETTEKETET
  B-ness in het zonnetje gezet
  TADOMDOMDOM
  TADOMDOMDOM
  TADOMDOMDOM
  Hier ben je altijd welkom
  Kom erbij, erbij, erbij
  en zing met mij, met mij
  RETTEKETET
  RETTEKETET
  1000 logs dikke pret!
  (Ehhhh, ik ben spuit 11, van de fanfaar).
  B-ness: VAN HARTE!!!

 41. @marlies curfs, Elma, meizoen, lynda en dijn, dank je wel!!
  @Elma, ik begrijp dat er dus altijd gespreksstof is tijdens de handwerkles!!?
  Erg leuk om te horen!
  @dijn, jij hebt de feestelijke dag heel mooi uitgeluid!!

 42. Ook van mij nog de hartelijke felicitaties! Ik hoop dat er nog vele interessante logjes mogen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *