20 gedachten over “Fotopresentatie …de verfijning verbeeld…

 1. Wat een mooie foto’s. Op het kleine foldertje wat ze uitgeven staat ook een foto van het 18e eeuwse mannenhemd. Het heeft een prachtig boord met een patroon in platsteek. Vogels en harten, om zo uit te gaan proberen.
  Elma

 2. @Marian’ne, voor de duidelijkheid, ik ben vorig jaar zomer ergens geweest, verslagje heeft Berthi toen geplaatst. Nu is het nagenieten met de fotopresentatie! Het is trouwens de eerste keer dat de merklappen van Hyke Pilat-Post in druk verschijnen, op 5 februari geeft ze een merklapcurus.

 3. @Marian’ne, voor de duidelijkheid, ik ben vorig jaar zomer ergens geweest, verslagje heeft Berthi toen geplaatst. Nu is het nagenieten met de fotopresentatie! Het is trouwens de eerste keer dat de merklappen van Hyke Pilat-Post in druk verschijnen, op 5 februari geeft ze een merklapcurus.

 4. Dubbel duidelijk Maaike :-)))
  Ja heb je verslag weer gelezen vannacht, maar dacht dat er nog ‘iets’ kwam !!
  Zal eerder naar bed gaan voortaan ;-))

 5. @marian’ne m, ik had het er duidelijker neer moeten schrijven. Zal ik alsnog doen.
  De fotopresentatie in boekvorm is klaar.

 6. Zou dat boekje gewoon in de boekhandel te koop zijn? Boekies zijn leuk!
  Fijn weekend hoor!
  Marlies

 7. @Marlies, ik denk niet dat het boekje in de boekhandel te koop is. Als je het wilt hebben kun je het beste contact opnemen met de familie Pilat.

 8. Gisteren is er van mijn rekening € 9,21 afgeschreven. Vanmiddag met de post kwam er een keurig verzorgd pakketje met 84 foto’s.
  Deze foto’s heeft Marpie gemaakt op de hartenmeeting in Utrecht. Prachtige foto’s die ik in een mapje doe om nog eens goed te kunnen bekijken. Dit was voor mij ook de eertse keer dat ik op deze manier foto’s bestel. Het is mij prima bevallen.
  Elma

 9. @Annemarieke, een super link! Wat hebben ze dit schitterend gedaan. Binnenkort hoeven we de deur niet meer uit voor een tentoonstelling!
  @Elma, zo ben je toch bij de harten-meeting geweest!

 10. daar zou ik graag heengaan, ik zag ook laatst (in HzG? ) dat ze erg mooie cursussen geven. ook dat lijkt me wel wat. Maar ja, ’t is wel een eind weg, te ver in ieder geval voor een dagje.

 11. Het fotopresentatie boekje kost 8 Euro inclusief verzendkosten.Giro 4169715 tnv V.O.F.galerie de Gouden Leeuw in Noordhorn

 12. Marcella, er is in Sebaldeburen, niet ver van Noordhorn ook een quiltwinkel van Trijntje van der Horst met een leuke quiltexpositie, misschien trekt dat je over de streep?

 13. Tjonge,jonge, dit weekend heb ik twee logé’s, een van twee jaar en een van veertien mét veel huiswerk waarbij hulp gevraagd werd. Je snapt Berthi dat ik weinig op het web was, maar ik mis meteen weer van alles. Ik zal nooit meer zeuren dat het een beetje een ingekakte boel in blogland lijkt, degene die ingekakt is ben ikzelf. Teveel andere zaken om te kunnen bloggen, komt weer helemaal goed natuurlijk. Maar na jouw prachtige log met links vind ik ook bij de reacties allerlei links die ik graag wil bekijken. Daar ga ik hpelijk morgen weer eens heerlijk mee aan de slag.
  Ook je vliscolog met vele prachtige links hoop ik dan uitgebreid te kunnen bekijken.
  Nu is het tijd voor een grote pot thee en een rustige avond na een heel vermoeiende maar o zo heerlijke dag met mijn twee lieve kleinkinderen om ons heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *