Brocante, stofjes en meer

Watson & Co. is een webwinkel met een uitgebreid assortiment. Ik kwam er leuke stofjes tegen. Zoals: Delftsblauwe tegelstof, Hollands Glorie, snotlappenstof, Delftsblauwe klederdrachtstof, rode ruitstof Neeltje, blauwe ruitstof Stef, rood-wit-blauw ruitje met ingeweven hartje en de folklorestof die je op de foto ziet. Verder een uitgebreid aanbod aan brocante en curiosa. Watson & Co. staat in de top 10 van de leukste webwinkels van ariadne at Home.

19 gedachten over “Brocante, stofjes en meer

 1. Wauw, helemáál een leuke site! Enig om te lezen dat de nieuwe eigenaren van De Bras in Den Helder worden gelukgewenst. Ik hoop ook dat ze er een fantastische zaak van maken! Ik gun het ze van harte.

 2. wat een leuke stoffen, ik moet er ook maar aan wennen om vanuit de pc iets te bestellen, is allemaal net even te ver om te winkelen

 3. erg leuk zeg .vooral dat hollandse lapjesdekbed…mmmm ik zal eens vragen of ie daar onder durft….leuke stoffen en curiosa, bedankt Berthi ,ik stuur um door naar vrienden en vriendinnen,die zijn daar ook gek op!!

 4. Wat een leuke site. Straks, met een kopje koffie, ga ik er verder snuffelen, maar eerst stofzuigen 🙂

 5. @basje, ideaal om via internet te bestellen!
  Gewoon een keer doen!
  @Hilly, ik vind de benaming snotlappenstof voor de boerenzakdoek zo leuk! Ik dacht dat snotlap een Brabants woord was! Mijn ouders hebben het nog altijd over een snotlap en niet over een zakdoek.

 6. Oh euh, ja, euh, nee eerst even reageren bij Berthi :- ))
  Tja, bij zo’n link wil ik natuurlijk meteen alles gaan bekijken, maar toch niet zonder jou eerst even Goedemorgen te wensen en je te bedanken voor een waarschijnlijk zéér leuke link Berthi. Ziet er superleuk uit al bij de eerste blik die ik wierp! Kop koffie erbij en winkelen maar.

 7. Leuke link zeg, heerlijk al die stoffen !!
  (EN wat nog leuker is een groot deel ervan ligt in mijn huis :-))).
  EN heb je wat besteld !!?

 8. @marian’ne m, nee, nee… eerst het allerbelangrijkste maken… het hartenontwerp!! Ik ben nu bezig om een voorlopige indeling op de luier te maken!!
  En… heb jij al veel gemaakt van die mooie stofjes?? Of komt er je (eerste?) quilt er aan???:-)

 9. Hallo Berthi.wat een leuke site helemaal mijn smaak,ik heb net een half uurtje gekeken en heb nog wel eventjes nodig om het allemaal te bekijken vooral de stofjes en het beddengoed.een andere site die ook de moeite waard is,the old stuff shop,ook een internetwinkel.bedankt voorde leuke tip lia

 10. De stoffen zijn daar helemaal geweldig!!! Het is voor mij kwijlen hoor al dat mmois op de site!!! Mooie ruitjes en streepjes….of ik die nog niet genoeg heb?!
  En de blauwe stoffen en de snotlappenstof….
  Zal ik nog een keer gaan kijken???
  Neee doe maar niet want ik ben geen echte Nederlander…….
  Kijken,kijken en niets kopen……
  ;o)

 11. @Wilma, jij kunt nog best een lapje gebruiken!!:-) Jij werkt keihard, dus je bent zo door je stofjesvoorraad heen. Of… je neemt zo’n prachtige laadjeskast in huis, als je die nog niet hebt, net zoiets als die van Ingrid. Misschien staat er een mooi exemplaar te koop bij Watson & Co.?

 12. Bethi dit vind ik nu leuk, weet je hoe de stofjes heten. Jose stofjes.
  Grappig hoor, de ruitjes die ik aan klikte.
  Ik sla hem op, je weet maar nooit wat ik nog eens kan gebruiken.

 13. Oh, heerlijk al die leuke stofjes! Ik heb stad en land afgezocht naar rode ruit stof. In Weert gevonden, daar bij ‘jullie’ zijn nog echte stoffen winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *