14 gedachten over “LEGO vlechtmachine

 1. Een mens verzint wat ! Als je overal een apparaat voor zou gaan gebruiken zou je een huis moeten hebben dat drie keer zo groot is.

 2. Heerlijk dat er zo wordt omgegaan met mijn geliefde Lego -blokjes. Onze vloer is geregeld bezaaid met Lego bouwwerken. Onze kleinzoon is nog niet toe aan zulke uitvindingen, maar dat komt wel.
  Met Lego spelen vind ik veel beter als die stomme tekenfilms met erg veel geweld.
  Elma

 3. Oh wat geweldig! Dit is smullen voor een Lego-liefhebster als ik. Ik verheug me er nu alweer op dat ik met onze kleinzoon Lego kan gaan bouwen.
  Met duplo zijn we nu al bezig om bouwsels te maken voor zijn autootjes, maar er wachten nog hele leuke winkels, stationnetjes, garages enz. Het leven is erg leuk!

 4. Ja ik deel mijn lego liefde met Corrie !!!
  Wat inginieus gemaak/bedacht.
  Zouden het voornamelijk jongens zijn !?
  Als klein kind vroeg ik elke verjaardag lego (en boeken). Toen had je doosjes, voornamelijk bouwsteentjes, van een rijksdaalder. Dat was net het bedrag dat tantes en omes besteedde aan een cadeautje.
  Je had nog niet die mooie voorgevormde lego als nu en ik bouwde schooltjes met bankjes en stapelde de rondjes op elkaar als leerlingen. Van papier maakte ik mini schrifjes.
  In de jaren 70 kwamen de poppetjes en uitgebreidere lego en mijn kinderen hebben er dozen vol van gekregen. Staat hier nog boven, kleinkinderen spelen er nu mee. Nu nog koop ik regelmatig lego, niet alleen voor de kleinkinderen maar ook voor mij zelf ;-).

 5. Prachtig en dan die muziek uit Peru op dat flimpje alsof daar de koordjes zo gevlochten worden. Lego is leuk.

 6. @Annelies, ik zeg ook steeds dat ik geen apparaten in huis meer wil. En wat zat er in het kerstpakket van manlief? Een ijsmachine! Ik doe er niets mee, maar Matthijs is al druk in de weer geweest om verschillende soorten ijs te maken. Leuk, nadeel… waar zet ik dit onhandige grote apparaat neer?
  Voorlopig staat het in de garage!
  @Corrie en Elma, LEGO is misschien wel het mooiste speelgoed dat er is. Ook hier staan kratten vol op zolder.
  @Marian’ne m, heel goed dat je LEGO voor je zelf koopt. Mijn broers kopen regelmatig LEGO, niet voor hun kinderen!:-) Deze afbeelding van de vlechtmachine is via mijn jongste broer bij mij gekomen.
  @Martine, leuk dat je iets zegt over de muziek. Die was mij namelijk ook opgevallen. Toepasselijke keuze!
  @Ineke, ik zou het je niet aanraden!:-)

 7. Allen die morgen naar Utrecht gaan een prettige dag toegewenst. Berthi ga maar niet te laat naar bed, het wordt morgen een drukke hartendag (spannend om alles in het echt te zien)
  Elma

 8. Vanaf de log van Berthi wil ik iedereen morgen een fijne dag in Utrecht wensen!!!
  Maken jullie wel foto’s??? Ik kijk er naar uit!!
  Wat een idee, een vlechtmachine van LEGO!! Ik moet eerst de Quicktime installeren voordat ik het filmpje kan zien. Doe ik straks even.

 9. hoi
  kwam hier toevallig langs en wilden even zeggen dat je log er leuk uitziet.
  Leuke kleuren….
  Mocht je zin hebben kom gerust eens langs mijn log
  je bent van harte welkom
  groetjes van conny

 10. HEEL VEEEEEEEL PLEZIER ALLEMAAL !!!!!
  Iedereen druk met tasssen inpakken, kleertjes klaarleggen, vol verwachting voor de dag van morgen !!!?
  EN vééééél verhalen mee terug voor de thuisblijvers aub :-)).

 11. @marian’ne m, … en ik heb je gehaakte hartje klaarliggen, dat is mijn naamkaartje! Ik had zelf geen betere kunnen bedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *