Harten-meeting: 19 januari 2008 III

In deze log over de Harten-meeting op 19 januari vroeg ik wie er ’s middags mee wil lunchen en de volgende personen hebben zich opgegeven:

Annemarieke – Annie – Audrey – Auk – Basje – Berthi – Betty – Corrie – Dorothee – Elisabeth – Ellen – Hilly – Ingrid ? – Irene – Jeanny – Jose – Lies – Lina – Lous – Majo – Marcella – Margriet – Marga P (MarPie) – Marianne D – Marijke – Mary – Mieke K – Mieke S – Mien B – Mienke – Monica – Noor – Peet – Simone – Simone N – Willij

Gisteren heb ik nog contact gehad met het Polman’s Huis en er moet van tevoren een keuze voor de lunch gemaakt worden omdat we met een grote groep zijn. Vorig jaar ging de keuze met name uit naar een salade of een sandwich en daar was volgens mij iedereen tevreden over. Daarom stel ik voor om een keuze te maken uit het volgende:

OERBROOD
Clubsandwich Polman’s Huis (gerookte kip, eiersalade, spek, tomaat, komkommer, mostardmayonaise) 8,50 euro
Clubsandwich Thai style 9,00 euro
Spiegelei (3 eieren) spek, kaas, parmaham 8,50 euro

SALADES
Wintersalade met gebakken paddestoeltjes en frambozenvinagretta met knoflookcroutons en rode kool 8,50 euro
Salade Niçoise (tonijn, tomaat, ei, haricôts verts en olijven) 11,50 euro
Salade gerookte zalm met dragon en zongedroogde tomaatjes 10,50 euro

Volgende week donderdag moet ik de keuzes doorgeven. Graag hoor ik van je wat het gaat worden. Ben ik iemand vergeten of wil er nog iemand mee lunchen, laat het me dan weten.

Dan geef ik nog één keer alle namen van diegenen die volgende week zaterdag naar het Polman’s Huis komen. Graag om 12.00 uur aanwezig zijn!

Annemarieke – Annie – Audrey – Auk – Basje – Berthi – Betty – Dorothee – Corrie – Elisabeth – Ellen – Hilly – Ingrid ? – Irene – Jeanny – Jose – Juul M – Lies – Lina – Lous – Majo – Marcella – Marga P (MarPie) – Margriet – Marianne D – Marijke – Marnel – Mary – Mieke S – Mieke K – Mien B – Mienke – Monica – Noor – Peet – Simone – Simone N – Willij

39 gedachten over “Harten-meeting: 19 januari 2008 III

 1. Nou, dat is niet gek om tijdens een ontbijtje alweer aan een heerlijke lunch te kunnen denken :- )
  Ik kies voor de Salade Niçoise en voor veel gezelligheid erbij!
  En dankjewel voor alweer ermee bezig zijn Berthi!

 2. Oja, gezellig. Ik kies voor de winterse salade met champignons.
  Lekker weer even rondgesnuffeld op je log Berthi. En nu weer verder rennen. Schoenmaker (want ook die dingen gaan door) en een nieuw espresso apparaat staan vandaag op de boodschappenlijst. 🙂

 3. Dames, ga ook even langs de Dom; daar verschijnt op 17 jan. een replica van het oudste stenen kerkje in Ned. in IJS!!
  35000 kilo ijs wordt tot de Heilig Kruiskapel omgetoverd. En hoewel het veel te warm is, zo’n bouwwerk staat er wel even.
  Ik wens jullie een aangename middag, kan er helaas niet bij zijn. Kom wel naar de Witte Dame.

 4. Wat een gedoe voor je Berthi, ik kies voor de salade gerookte zalm, bedankt voor alle moeite.

 5. wat een organisatie voor je. ik zou graag de wintersalade willen proeven, maar leg me neer als het bij een “eenheidsmenu” zou moeten blijven. Fijn weekend (je zou er trek van krijgen )

 6. Hoi Berthi, voor mij een clubsandwich Polmanhuis! Heerlijk, ik verheug mij er erg op! En heeel binnenkort krijg je de foto van mijn hartenquilt, nog een paar steekjes en dan is hij klaar!

 7. Berthi, wat een werk voor jou, alvast bedankt voor de service, de wintersalade lijkt mij erg lekker, maar als een eenheidsmenu makkelijker is doe ik daar aan mee, tot dan!

 8. Berthi, ik zal er volgende week niet bij zijn, maar zou nog wel graag horen of je m’n hartwerkje op de expositie zou willen hebben. ik denk dat het niet nodig is omdat corrie hetzelfde werkje in een prachtige tas heeft verwerkt, maar laat het me even weten.
  groetjes,
  Anneke

 9. Berthi ik kies voor De salade niçoise. Ik verheug mij om iedereen te zien heel gezellig. Maar inderdaad wat een werk voor jou, dit te organiseren.
  Groeten Jose

 10. Berthi, ik heb nu al trek in een salade Nicoise. Wil je deze voor mij noteren ?
  Groeten, Ellen V.

 11. Fijn dat jullie reageren. Ik zie wel drie reacties zonder naam staan en voor mij is het handig als ik de naam weet zodat ik kan noteren wie wat besteld heeft.
  @ineke, bedankt voor de tip en ik zie je wellicht in de Witte Dame.

 12. Hallo Berthi,
  Voor mij mag je een Clubsandwich Polman’s Huis noteren,lijkt me erg lekker.
  Groeten en tot zaterdag,
  Margriet

 13. Hoi Berthi,
  Via de weblog van Annelies van den Bergh, waarop een foto van mijn geborduurde kersthart stond kreeg ik reakties of ik ook in Utrecht wilde komen. Dit lijkt mij heel leuk, ook al ken ik geen kip, maar handwerken verbroedert/verzustert vast. Graag wilde ik dus ook komen en ook graag meedoen met de lunch. De Polmans clubsandwich klinkt heerlijk. Kan ik ook komen? Hopelijk tot zaterdag.
  groetjes, Simone Nilting

 14. Ha Lous! Ik noteer je naam bij de salade gerookte zalm!
  @simone nilting, ik heb net je prachtige kersthart bewonderd bij Annelies! Het komt in de fotogalerie te staan. Breng je het volgende week zaterdag mee?

 15. Hoi Berthi!
  Ik kom eventjes een bestelling doorgeven. Ik begrijp dat je het nu al wilt weten,… maar we hebben toch nog een paar dagen de tijd?
  Dan ga ik voor de Clubsandwich Polman’s Huis. Geen idee of ik moet werken. Met mijn beroep als kleine zelfstandige kan ik dat nu niet zeggen.
  Maar als ik niet kan, dan betaal ik natuurlijk wel voor de gereserveerde lunch.
  ;o)
  Fijne avond!

 16. ik wilde mij opgeven voor de Clubsandwich Polman’s Huis …. oooooooh het is al geen week meer ..

 17. mmmmmm lekker en mmmmmm moeilijk , ik ga voor de salde nicoise ,mmmmmakkelijk voor de keuken daar …ik vind alles lekker…
  Super dat je dit allemaal zo lekker …eh ik bedoel goed regelt Berthi,gezellig ook
  Heb je tassen/dozen genoeg om alles mee te nemen?Tot over een weekje

 18. Hoi Berthi
  Wij willen graag de
  Clubsandwich Polman’s Huis.
  Lina,Lies,Mieke en Willij
  Tot zaterdag!!!
  Willij

 19. Hallo Berthi,ik lunch graag mee,voor mij ook de wintersalade graag,christel komt niet mee zaterdag.Tot dan!

 20. beste berthi, dank voor al het georganiseer! ik neem de Clubsandwich Polman’s huis.

 21. beste berthi, dank voor al het georganiseer! ik neem de Clubsandwich Polman’s huis.

 22. Nou, die Clubsandwich Polman’s huis lijkt me lekker, het gezelschap erg gezellig, (ken niemand maar we hebben de zelfde hobby dus dat kan niet meer stuk, lijkt me)schuif gaarne aan.Tot zaterdag.

 23. Wij zijn vást beter, as zaterdag de 19e… Momenteel zitten we stevig aan de griep, zowel Peet als ik, en ik zit nu met soepogen achter het scherm. Lees ook nu pas je log, dus sorry voor het late reageren.
  Peet en ik vallen helemaal voor de wintersalade… Dus deze salade 2x, graag. Dank je wel!
  B-ness, dank je wel voor alle moeite die je voor ons neemt! Eerst zo’n prachtige (lijkt me) locatie vinden, en dan ook nog voor iedereen de lunch regelen. Ik neem lekkere échte Maastrichtse Friandise-bonbons voor je mee, beloofd! (handgemaakt en zonder additieven erin. Daarom moeten ze binnen 14 dagen opgegeten zijn. Je kunt ze niet bewaren. Maar als je ze eenmaal in je mond gestopt hebt, lukt je dat toch niet: bewaren. Hahahaha! Gewoon het doosje geopend naast je in de auto, op je bureau, op het keukenaanrecht en naast je hoofdkussen zetten… ).

 24. Heel, heel erg veel plezier komende zaterdag. Ik heb helaas af moeten haken, omdat mijn man de week erna geopereerd wordt en ik die zaterdag gewoon graag thuis wil blijven. De volgende keer hoop ik er zeker weer bij te mogen zijn.

 25. Hallo Berthi
  Zo’n clubsandwich Polmans huis klinkt erg lekker. Deze wilde ik graag bestellen en ik zie dat ik niet de enige ben. Tot zaterdag. Groeten Annie.

 26. Hoi Berthi, ik ga voor de Salade gerookte zalm met dragon en zongedroogde tomaatjes alsjeblieft. Nu nog als een speer snel mijn bijdrage inlijsten……en ik heb al niks te doen. Wordt vast leuk zaterdag!

 27. Hallo Berthi, ik kom zaterdag en wil dan graag voor de lunch een clubsandwich op z’n Thais. Tot zaterdag, Simone.

 28. Hallo Berthi
  Ook ik kom zaterdag de 19e.
  Voor de lunch wil ik graag de clubsandwich Polman’s huis.
  En mijn handwerkstukken: heb ik al klaar twee servetten van damast. Geborduurd met meerdere harten. Ik breng ze zaterdag mee!
  Tot zaterdag!
  Irene de L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *