20 gedachten over “De Rode Kater

 1. Ha,ha,ha, wat is het toch een heerlijk dier!
  Hij heeft gelijk, ik wacht nog steeds op de ontwerper die voor mij het ideale huispak maakt dat ik altijd en overal kan dragen!
  @Marnel ik keek even op die site en daar ga ik meer van lezen, ik zag meteen al de kewloxkasten staan, die heb ikzelf ook staan boven, maar ik hou ze toch maar wit :- )

 2. Ik houd helemaal niet van poezen , maar dit is wel een leuk katertje die heel wat te vertellen heeft .

 3. @Corrie
  Wij zijn aan het overwegen om tegen 2 wanden in de woonkamer Kewlox kasten te gaan plaatsen. Wat zijn jouw ervaringen met deze kasten ?
  Jenny

 4. Ik ben een grote fan van de Rode Kater. Hij kan zo lekker relativeren. Dat blijkt maar weer uit deze aflevering.

 5. Heerlijk, mijn geliefde rode kater. Wat heeft hij weer een hoop wijsheden te vertellen. Laats vond ik een oude foto uit 1990. Ik zat uitgeteld op een bagagewagen op een station ergens in Nederland, uitgeteld van een dagje Kantsalet en winkelen. Op de foto droeg ik een jas die nu nog aan de kapstok hangt en ik nog elke dag met plezier draag. De jas heb ik gekocht bij ULLA POPKEN ( je weet wel, mode voor molligen ) vond hem toen erg duur. Maar nu na 18 jaar was het wel zijn geld waard.
  Elma

 6. Hallo Jenny,
  wij hebben onze kewloxkasten nu ongeveer 6 jaar en ze bevallen heel erg goed, het is een eenvoudig systeem en ik heb ze samen met mijn man in elkaar gezet, het is even goed nadenken, maar dan is het heel goed te doen. Je kunt er enorm veel in kwijt, wel afhankelijk van de maat die je kiest. Wij hebben er onze boekenverzameling er voor een deel in opgeborgen en er kunnen twee rijen boeken achter elkaar staan en per plank kan het heel wat gewicht aan. Ze staan heel stabiel. Je hebt waarschijnlijk al eens op de officiƫle site gekeken, maar hier is in ieder geval de link (hopelijk met jouw goedkeuren Berthi)http://www.kewlox.nl/ en daar vind je allerlei maten en mogelijkheden.
  Ze bevallen ons uitstekend en ik zou ze zo weer kiezen ook al vanwege de bijzondere uitstraling. Ze staan bij ons op de bovenverdieping, maar ik zou ze ook zonder problemen in de huiskamer plaatsen. Je kunt ze namelijk ook met glazen schuifdeurtjes krijgen om er een vitrinekast van te maken.
  Heel veel succes met het uitzoeken en als je nog meer vragen hebt kun je me altijd mailen.
  Hartelijke groet van Corrie

 7. P.S. Jenny,
  omdat ik je vraag vanaf een andere computer beantwoordde stond mijn e-mailadres er niet bij. Nu wel :- )

 8. @Saskia, knap van je om de knoop door te hakken om je hart te volgen! Veel succes!!
  @Elma, uiteindelijk is het dan een koopje!!
  @Corrie, dank je voor het uitgebreide antwoord!! Jenny weet nu (bijna) zeker dat ze voor deze kasten gaat!?

 9. Haha, die is goed!! Het is maar hoe je het bekijkt. Wel zielig(of makkelijk) als je kat bent he? Je hebt namelijk geen keus en moet het doen met wat je hebt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *