Post

De drukte met de kerst- en nieuwjaarspost is zo ongeveer voorbij. Mooie, lieve, bijzondere en aparte kaarten vielen op de deurmat. En een enkele keer zat er een mooie postzegel op de envelop geplakt. In deze log liet ik je de Holiday Knits al zien, en nu heb ik er zelf ook nog een in huis. Ze zijn echt schitterend! In België weten ze dat wij met het Harten-project bezig zijn, kijk eens naar de kerstboom die op de postzegel staat. Inderdaad, de kerstboom is versierd met harten! Nu we toch volop met harten bezig zijn, wil ik je een kaart laten zien die bol staat van de harten: Schwälmer Liebesbrief.

Behalve dat er veel post op de deurmat viel, kwamen er ook schitterende E-cards in mijn postvak en vele goede en lieve wensen op mijn blog. Allemaal ontzettend bedankt!

20 gedachten over “Post

 1. leuk die usa postzegels zo gebreid en die schwalmerharten vind ik altijd mooi,alhoewel wit op wit geborduurd nog mooier is…

 2. Kijk, DAT zijn nog eens postzegels !!
  De kaart is prachtig, zou een mooi borduurwerk zijn.
  Ook in kleur, dat is mooi folklorisch.

 3. bem bemieuwd hoe lang het duurt vorde Sen B ers die oistzegels nabreienm ze zijn zo leuk en de belsiche kerstboom een lieverdje, Wat zij onze postzegels dan saai. Schwalmer werk is hartelijk

 4. Wat leuk zulke leuke en lieve post te ontvangen. Goed bewaren!!!!!!!

 5. Wat een vrolijkheid allemaal hier, al die leuke en mooie postzegels en wat fijn dat je zoveel mooie post hebt ontvangen Berthi.
  Super dat jij die postzegels met brei-motieven nu ook hebt en een inbreimotief kan ook heel goed als borduurpatroontje gebruikt worden volgens mij.

 6. Gezellige log weer vandaag genieten hoor! Ik moet als een haas aan de slag , heb me grandioos verslapen!
  Marlies

 7. Hoor net dat er in Engeland ‘James Bond’ (wel de oude hé) zegels zijn uitgegeven. Ze verwachten een grote hype !!!
  Heeft niets met borduren te maken maar ken een grote JB fan hier, vandaar!!!
  Nee Berthi, jij niet, jij vind ze té gewelddadig.
  Maar de oudste aflevingen (jaren 50) zijn vol van nostalgie voor mij ;-))).

 8. @Hilly, wit op wit is heel sjiek, maar ik hou ook van deze vrolijke kleuren. Net zoals Marian’ne m zegt, het doet folkloristisch aan en daar zijn wij weer liefhebbers van!
  @Annelies, je kunt het volgens mij zo omzetten in een quiltwerkje of een borduurwerkje. En van de gebreide postzegels
  is een mooi borduurwerkje van te maken. Dus, als we geen ideetjes meer hebben…
  @basje, ik vind onze postzegels ook vaak saai vergeleken met het buitenland.
  @jose, gelukkig ben ik een heel bewaarderig persoon!
  @Annita, zo is het!
  @Marlies, rustig aan!!
  @Marian’ne m, dat is prachtig nieuws voor je! Wat een goed geheugen heb jij!!
  Mocht ik post uit Engeland (dat eigenlijk niet voorkomt, maar je weet maar nooit) ontvangen met James op de envelop, dan komen die direct naar jou toe!!

 9. De JB postzegels zag ik gisteren op een duitse tvzender. Ik vond ze mooi, met tekeningen uit de boeken van de schrijver.

 10. da’s waar ,maar ik hou ook van folkloristisch hoor, maar wit op wit in zijn eenvoud ,mmmmmmmm….en een andere dag kleurig!!Lekker wisselen..(dan hoef ik ook niet te kiezen ;))

 11. @MaRia, de JB postzegels zag ik gistermiddag tijdens de nieuwsuitzending. Ziet er inderdaad goed uit. Hoe snel zullen de postzegels uitverkocht zijn?
  @Hilly, voor een weegschaal altijd handig als ze niet hoeft te kiezen!:-)))
  Ik plaag je af en toe maar een beetje met het weegschaalteken hoor!:-))
  Ik ben er zelf ook eentje!:-)))

 12. Leuk Berthi al die postzegels met mooie afbeeldingen. Weet je…die Schwalmer liefdes briegf heb ik ook. Gekocht in het Schwalmer museum en Schwalmstadt!! Wie er in de buurt is, moet echt naar dat museum gaan. Heel erg mooie borduurwerken zijn daar te zien. Trouwens, Schwalmstadt zelf is ook een bezoekje waard!

 13. Ik ben op zoek naar Schwalmer borduurpatronen. Ik zoek een motief om een hartje mee op te vullen Wie kan me helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *